mantioras. visos foto super. vidurine patinka labiausiai. del to sluoskniuocio "bata-juoda" pagardinto "skruzdeliukais"
Grethen nestuke nelabai patiko suprantu, kad veido nedemonstravimas atima daug ir surisa rankas. tikiu, kad kitos geresnes saunuole. ir pakartok, jei yra galimybe nusipirk kur ir padevetu sari (na idinsko drabuzio ilgesne puse), jie buna super lengvumo, super spalvu ir rastu (vilniuje "pasaulio drabuziuose" beveik visada buna) ir susuk savo pusesere kad ir rugiu lauke, ar kad ir balkone nebutina kambariukyje tarp baldu. kad ir pievoj kur nuosalesneje. to nuogumo bus 0, o aplinka ir nuotaika daug dekingesnes
sayonaros nestukes ( ) antroji foto labiau patiko. pirmoji graziai susiklosciusi, bet pilkuma nesuzavejo.
QUOTE(motiejuke @ 2008 07 16, 15:52)
sayonara, maniau dejai parodyt cia mum nors viena is vestuviu , atleisk , kad paklausiau
nesiparink.. vieną buvau įdėjus, bet išėmiau, kitų rodyti negaliu, nes su veidais, leidimo rodyti neturiu. todėl ir nerodysiu. nieko asmeniško
QUOTE(Sansara @ 2008 07 16, 16:02)
wow. tikrai. man va tokios tai žiauriai patinka. vienintelis dalykas, už kurio norisi užsikabinti kritikuojant - noriu daugiau šešėlio. papasakok, kaip NEfokusavai?
QUOTE(sayonara @ 2008 07 16, 17:07)
nugi pastaciau fotika ant statyvo, nureguliavau platu kampa (na kad sutilpt sokinejant), pakisau arti delna ir sufokusavau ji ant manual focus. tada ISO 200 (tiek mazoka mano bute) prailgina dar islaikyma. tai nefokusas su judesiu ir vat rezultatas
QUOTE(Sansara @ 2008 07 16, 17:09)
nugi pastaciau fotika ant statyvo, nureguliavau platu kampa (na kad sutilpt sokinejant), pakisau arti delna ir sufokusavau ji ant manual focus. tada ISO 200 (tiek mazoka mano bute) prailgina dar islaikyma. tai nefokusas su judesiu ir vat rezultatas
super.. būčiau Tavo kompleksijos, tai fotkinčiau save ir fotkinčiau
QUOTE(sayonara @ 2008 07 16, 17:10)
super.. būčiau Tavo kompleksijos, tai fotkinčiau save ir fotkinčiau
aga aga. cia "ilgo islaikymo" privalumas nutrinant kitus "ilgo islaikymo" (amziaus) pedsakus
puriena, man truksta kazko tavo nuotraukoje. kontrasto pirmiausia. labai patinka mirgejimas virs galvos. bet kad ristusi zvilgsnis ir mirgejimas - nesijaucia
visgaile. su debiutu pritariu kitiems. atvirukas kokybe neabejotina, tik lapus is virsaus nukirpciau ar paklonuociau (kur lenda i kadra virsuj).
dar sayonaros nestuke paziurejau. pirmoje labai svytejimas odos patinka, spinduliavimas.
olo versija man geresne, nei zveriuko, kurioje dingsta visa migla ir rukinga nuotaika. na bet cia ziurint ka norima parodyt turbut. olo versija man romantiskesne
QUOTE(Sansara @ 2008 07 16, 16:38)
bitemaja, kalbejom apie poliarizaciniu filtru klaidas. tai vat cia yra viduryje straipsnio klaidos, kai viena puse zydra, kita ne (kaip sillwio sake) ir nuo ko taip buna pasiskaityk ten daug gerio sukaupta visom temom
oi, taigi aš pati tą nuorodą turėjau. tik apie kažką kitą skaičiau. dėkui.
QUOTE(Sansara @ 2008 07 16, 17:02)
mano paskutinis darbas. vakar pasidarkymas pries objektyva
nu vat o man kliūna ant kojų per daug šviesios vietos ir norisi, kad veidas (ar tai, kas iš jo likę ) nebūtų toks pilkas. o šiaip tai patiko
QUOTE(mantioras @ 2008 07 16, 17:55)
Dar truputeli pamasazavau kelias nuotraukeles, bandziau islauzt sau tokia a'la tema 'Skruzdeliukai'.
labiausiai patiko pirma. j/b labai gražus. antra man kažkokia pilkoka. o trečia per tamsi.
QUOTE(Sansara @ 2008 07 16, 19:06)
Grethen nestuke nelabai patiko suprantu, kad veido nedemonstravimas atima daug ir surisa rankas. tikiu, kad kitos geresnes saunuole. ir pakartok, jei yra galimybe nusipirk kur ir padevetu sari (na idinsko drabuzio ilgesne puse), jie buna super lengvumo, super spalvu ir rastu (vilniuje "pasaulio drabuziuose" beveik visada buna) ir susuk savo pusesere kad ir rugiu lauke, ar kad ir balkone nebutina kambariukyje tarp baldu. kad ir pievoj kur nuosalesneje. to nuogumo bus 0, o aplinka ir nuotaika daug dekingesnes
Oho kokia gera ideja su rubais tai prastai mum buvo.. bet man kas patiko, dideli balti vyriski marskiniai, ant baltos suglamzytos paklodes.. arba ant senovinio odinio fotelio na kaip noreciau parodyt su laukt jusu komentaru.. bet negaliu o lauke buvom, prie aptrupejusiu sienu, geliu krumu, mediniu trobelilu ir netgi darzelio su aplink lakstanciais vaiakais bet taip labai buitiskai.. prasysiu dar pakartot , dar yra laiko
MONTIORAS, SUPER *100 KARTU
Grethen, prasykis dar kam nors i fotografus, gal jos pazistamu, svarbiausia patirtis, praejus N metu fotografavimo patirtis ir vis yr ko pasimokyti vis dar klaidas pamatai ka taip ka ne taip darau ..
va kas del tu buities daiktu islindusiu prie nescio pilvo joo, bet kaip pirmas blynas, sakai jai patiko , tai ok
Pilvas nescias sanyonaros darytas , labai ispudingos foto nespalvotos , bet mielos nuotraukos be minusu ,
Pasokusi "balerina " idealu kas del pirmos nuomones paziurejus i foto , prasminga tokia, neiprasta
ten kas ?skraiste? pledas? lengvo kazkas? vat dar pasokti dar virs tu grindu labiau, kad nuotraukoje ju nebutu
Grethen, prasykis dar kam nors i fotografus, gal jos pazistamu, svarbiausia patirtis, praejus N metu fotografavimo patirtis ir vis yr ko pasimokyti vis dar klaidas pamatai ka taip ka ne taip darau ..
va kas del tu buities daiktu islindusiu prie nescio pilvo joo, bet kaip pirmas blynas, sakai jai patiko , tai ok
Pilvas nescias sanyonaros darytas , labai ispudingos foto nespalvotos , bet mielos nuotraukos be minusu ,
Pasokusi "balerina " idealu kas del pirmos nuomones paziurejus i foto , prasminga tokia, neiprasta
ten kas ?skraiste? pledas? lengvo kazkas? vat dar pasokti dar virs tu grindu labiau, kad nuotraukoje ju nebutu
Sansara, jo... geras. as be zodziu, patinka man sokis ir tiek.
Mantioro man pirmoji geriausia, ir jb fain; tik klimatas ne mano
Grethen - jei nori, paskolinsiu sari, jau pora metu voliojas, ale vis neprisiruosiu nieko daryt...
Mantioro man pirmoji geriausia, ir jb fain; tik klimatas ne mano
Grethen - jei nori, paskolinsiu sari, jau pora metu voliojas, ale vis neprisiruosiu nieko daryt...
QUOTE(bald.nomad @ 2008 07 16, 21:04)
Turesiu omeny Aciu! nes nesciajai liko tik nepilni 2 menesiai, o menesi pati niekaip negalesiu, tai va bijau, kad teks leliuka i sari vynioti QUOTE(Sansara @ 2008 07 16, 16:02)
nugriuvau.. as be zodziu.. perbegau tema paskubom, sakiau nieko nepakomentuosiu, bet si taip ir stovi akyse
QUOTE(Sansara @ 2008 07 16, 18:30)
olo versija man geresne, nei zveriuko, kurioje dingsta visa migla ir rukinga nuotaika. na bet cia ziurint ka norima parodyt turbut. olo versija man romantiskesne
Jis būtent ir norėjo didesnio kontrasto nuotraukytės, sakė kad jam nesigauna verst į j/b Bandžiau padėt..
Papildyta:
QUOTE(motiejuke @ 2008 07 16, 12:53)
Turi omeny nustatymą kai fotkini patalpoj?