Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sillwio @ 2008 07 16, 15:18)
Suprantama. Ieskojimai pagirtini ale si karta matyt labiau skirti tikslinei auditorijai (mamytems), bet cia mano beda biggrin.gif

lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Visgaile @ 2008 07 16, 14:33)
sveikos,

Sveika, junkis 4u.gif Kritikos strėlės čia aštrios. Neišsigąsk. Tavo nuotrauka kokybiška, bet neįdomi.
QUOTE(sillwio @ 2008 07 16, 15:02)
A kodel j/b? Cia juosta?
Kazkodel man labai norisi matyti spalvota varianta (pabandziau mintyse "nuspalvint"). Kompozicija, mano galva, neblizga.

Jb ir tik Jb. Spalvoto nerodau, nes spalvynas labai neskoningas. Čia skaitmena.
QUOTE(bite maja @ 2008 07 16, 15:12)
man ryškumo trūksta ir fotografavimo kampas ne itin vykęs. 

Na nestandartinis tas kampas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 16 liepos 2008 - 15:44
QUOTE(Puriena6 @ 2008 07 16, 15:23)
Sveika, junkis  4u.gif Kritikos strėlės čia aštrios. Neišsigąsk. Tavo nuotrauka kokybiška, bet neįdomi.

Gera pradzia - puse darbo. Buna ir blogiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgaile: 16 liepos 2008 - 15:26
bitemaja, kalbejom apie poliarizaciniu filtru klaidas. tai vat cia yra viduryje straipsnio klaidos, kai viena puse zydra, kita ne (kaip sillwio sake) ir nuo ko taip buna 4u.gif pasiskaityk ten daug gerio sukaupta visom temom mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2008 07 16, 11:57)
Nikonistai, turbut zinote, kad pries gera menesi pasirode Capture NX2. Trial versija galima parsisiust is Nikon puslapio. Radau berods veikianciu vaistuku demo versijai. Galima gauti per AZ is manes arba is Zveries.

aga. but gerai. kol mac'ui vaistuku sulauksiu (windowsu netinka), tai ir NX3 isleis doh.gif

beje nauja fotika Nikon maciau pristate wink.gif D700
Atsakyti
QUOTE(Visgaile @ 2008 07 16, 15:22)
nuotraukoje giedras dangus, 'uzsienietiska' gamta. Patinka, nes svajoju ten buti daznai, daug siltu prisiminimu, nes kiekviena detale joje kazka primena. Mano viesbutis kuriame gyvenau, papludimys kuriame deginausi ir jura, kurioje pliuskenausi. smile.gif Nepatinka ir patinka, kad kaip sake  bet ji tokia rami ir laiko pristabdyta.

O dabar pati dar karta perskaityk savo aprasyma ir surask bent viena priezasti, kuo si nuotrauka galetu buti idomi ziurovams (isskyrus uzsienietiska gamta, kuria nieko nenustebinsi). Kuo greiciau tai suprasi, tuo greiciau tavo fotografijas prades vertinti. Pasiziurek i jas objektyviai ir pabandyk isivaizduoti, ka jose pamatys kiti.
Atsakyti
unsure.gif
sayonara, maniau dejai parodyt cia mum nors viena is vestuviu , atleisk , kad paklausiau blink.gif
Grethen, o kaip jai paciai , ar patiko tavo darbas/rezultatas? mirksiukas.gif

super, kad buvot susitike, SORRY, kad paklausiu blink.gif kur jusu meetuko nuotraukos sudetos? scare.gif
norejau ir as but, bet miriau lovoje doh.gif

Visgaile tikrai kaip is novaturo katalogo foto tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2008 07 16, 15:52)
Visgaile tikrai kaip is novaturo katalogo foto  tongue.gif

Velnias, rimtai teks susimastyti ir galbut siusti CV i Novatura biggrin.gif , arba reikia susiimt ir pradet ka nors su mintim daryti smile.gif

Sillwio, dekui uz tvirta kirtika/patarima wink.gif
Atsakyti
mano paskutinis darbas. 4u.gif vakar pasidarkymas pries objektyva

user posted image
Atsakyti
Sansara, man labai labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgaile @ 2008 07 16, 15:59)
Sillwio, dekui uz tvirta kirtika/patarima wink.gif

Cia ne kritika smile.gif Cia tik draugiskas patarimas. Jei nepabegsi, greitai pradesi suprasti, apie ka as kalbu ir apsirgsi fotografija smile.gif

Sansara, as vis dar be zodziu.
Atsakyti
Laba vel.
Sorry, chebryte, kad nespeju su jusu tempais. Bet smagu, kad mano chalturu nesudirbot. O siaip produktyvaus uzejimo daznis priklauso nuo prikaupiamos zaliavos kiekio.

Dar truputeli pamasazavau kelias nuotraukeles, bandziau islauzt sau tokia a'la tema 'Skruzdeliukai'.

user posted image

user posted image

user posted image

Man jos kiekviena individualiai mielos, bet i kruva gal ir nesirisa. Nu bet pabandziau...
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2008 07 16, 17:52)

Grethen, o kaip jai paciai , ar patiko tavo darbas/rezultatas?  mirksiukas.gif
Pradzioj ziurejo per fotiko ekrana ir juokesi, sako siaubas, visur lova matosi, visokie daiktai, tai atsiklaupus prie spintos pusplike biggrin.gif na is tikro pats procesas tai buvo bais juokingas.. bet po to kai atrinkau nedaug nuotraukur ir jas gerokai sutvarkiau, tai liko visai patenkinta, bet noreciau dar pakartoti ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 07 16, 18:02)
mano paskutinis darbas.  4u.gif vakar pasidarkymas pries objektyva
As irgi be zodziu bigsmile.gif
Atsakyti