Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Vaidinau fotografę čia vieną dieną biggrin.gif Iš viso to žaidimo man prie dūšios liko ši nuotrauka. Jūsų nuomonės... Ačiū 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 07 16, 12:01)
dar iš nėštukės serijos, komentarams ir kritikai. tamsuma ir pilkuma tyčinė.
ar padegusi koja pirmoje, ar ne? man akyse mirgu margu doh.gif

Su koja viskas gerai. Kodel tamsuma ir pilkuma tycine? Bandau suprast ka norejai parodyt. Nematau kazko "tokio", bet tai matyt mano, kaip vyro, problema (tokio pilvo neturejau ir neturesiu, taigi sentimentai visai neuzplusta) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 07 16, 13:41)
Su koja viskas gerai. Kodel tamsuma ir pilkuma tycine? Bandau suprast ka norejai parodyt. Nematau kazko "tokio", bet tai matyt mano, kaip vyro, problema (tokio pilvo neturejau ir neturesiu, taigi sentimentai visai neuzplusta) smile.gif

todėl, kad visas foto tą kartą dariau prieš šviesos šaltinį. taip pageidavo nėštukė ir man pačiai norėjosi pabandyti..smile.gif
žinai, neturiu aš patirties, kaip tokius vaizdus fotkint. eksperimentai smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 07 16, 13:50)
todėl, kad visas foto tą kartą dariau prieš šviesos šaltinį. taip pageidavo nėštukė ir man pačiai norėjosi pabandyti..smile.gif
žinai, neturiu aš patirties, kaip tokius vaizdus fotkint. eksperimentai smile.gif)

Gal ta pilkuma suteikia minkštumo tokio pobūdžio nuotraukoms. Man kažkaip patiko ir tiko ši šviesa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 16 liepos 2008 - 13:53
QUOTE(Puriena6 @ 2008 07 16, 13:52)
Gal ta pilkuma suteikia minkštumo tokio pobūdžio nuotraukoms. Man kažkaip patiko ir tiko ši šviesa.

man tai irgi patiko smile.gif

Mergaitę Tavo foto versčiau 90 laipsnių prieš laikrodžio rodyklę, dėčiau kontrasto. tada gautųsi žvilgsnis viršun. labai gaila nukirptų plaukų. gražus modelis, gražiai saulės spindulys krenta and veido wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 07 16, 14:16)

Mergaitę Tavo foto versčiau 90 laipsnių prieš laikrodžio rodyklę, dėčiau kontrasto. tada gautųsi žvilgsnis viršun. labai gaila nukirptų plaukų. gražus modelis, gražiai saulės spindulys krenta and veido wink.gif

Varčiau ir aš, bet kai tu pasakei, pažiūrėjau atidžiau - neblogai. Įdomiai. Kontrastas purvina veidą, negaliu kontrastint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 16 liepos 2008 - 14:26
sveikos,

kaip cia butu galima prie jusu prisijungti? 4u.gif as beveik saziningai perskaiciau visas temas, bet dar vis bijau kazkakip prisijungti. iskilo man klausimas del namu darbu? kada tos dvi savaites prasideda pries 2 antradienius? smile.gif kada vel jis bus? smile.gif ax.gif

Imetu ir nuotraukele, kad nepasirodyciau nedraugiska biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgaile: 16 liepos 2008 - 14:37
QUOTE(Visgaile @ 2008 07 16, 14:33)
sveikos,

kaip cia butu galima prie jusu prisijungti?  4u.gif  as beveik saziningai perskaiciau visas temas, bet dar vis bijau kazkakip prisijungti. iskilo :man klausimas del namu darbu? kada tos dvi savaites prasideda pries 2 antradienius? smile.gif kada vel jis bus? )  ax.gif

user posted image

prieš dalyvaujant ND, siūlau apšilti temoje.. 4u.gif junkis, rodyk kuo daugiau savo darbų.

fotografija.. nuobodi.. gal tik man.. man toks kataloginis vaizdelis visai neįdomus.. gal kas kitas pakomentuos konstruktyviau, aš tokių nemoku komentuoti - bo žmonių nėr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 07 16, 13:36)
Vaidinau fotografę čia vieną dieną biggrin.gif  Iš viso to žaidimo man prie dūšios liko ši nuotrauka. Jūsų nuomonės... Ačiū 4u.gif

A kodel j/b? Cia juosta?
Kazkodel man labai norisi matyti spalvota varianta (pabandziau mintyse "nuspalvint"). Kompozicija, mano galva, neblizga.

QUOTE(Visgaile @ 2008 07 16, 14:33)
sveikos,

kaip cia butu galima prie jusu prisijungti?  4u.gif  as beveik saziningai perskaiciau visas temas, bet dar vis bijau kazkakip prisijungti. iskilo man klausimas del namu darbu? kada tos dvi savaites prasideda pries 2 antradienius? smile.gif kada vel jis bus? smile.gif  ax.gif

Sveikos smile.gif
Junkis drasiai. Tai duos daugiau naudos, negu lindejimas pogrindyje smile.gif
Klausimai, kuri uzduodu daugeliui naujoku: ka matai savo nuotraukoje, kodel ji tau patinka, kuo nepatinka?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 07 16, 13:01)
dar iš nėštukės serijos, komentarams ir kritikai. tamsuma ir pilkuma tyčinė.
ar padegusi koja pirmoje, ar ne? man akyse mirgu margu doh.gif

pirmoj patiko tas atspalvis, bet ranka vis tiek per didelė.
antroj gal be kojų būtų geriau g.gif nors tas j.b keistas labai.

QUOTE(Puriena6 @ 2008 07 16, 14:36)
Vaidinau fotografę čia vieną dieną biggrin.gif  Iš viso to žaidimo man prie dūšios liko ši nuotrauka. Jūsų nuomonės... Ačiū 4u.gif

man ryškumo trūksta ir fotografavimo kampas ne itin vykęs.

QUOTE(Visgaile @ 2008 07 16, 15:33)

primena Novaturo viešbučių katalogą ax.gif nors foto kokybiška, bet tik tiek.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 07 16, 13:50)

Suprantama. Ieskojimai pagirtini ale si karta matyt labiau skirti tikslinei auditorijai (mamytems), bet cia mano beda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 07 16, 15:02)
A kodel j/b? Cia juosta?
Kazkodel man labai norisi matyti spalvota varianta (pabandziau mintyse "nuspalvint"). Kompozicija, mano galva, neblizga.
Sveikos smile.gif
Junkis drasiai. Tai duos daugiau naudos, negu lindejimas pogrindyje smile.gif
Klausimai, kuri uzduodu daugeliui naujoku: ka matai savo nuotraukoje, kodel ji tau patinka, kuo nepatinka?

nuotraukoje giedras dangus, 'uzsienietiska' gamta. Patinka, nes svajoju ten buti daznai, daug siltu prisiminimu, nes kiekviena detale joje kazka primena. Mano viesbutis kuriame gyvenau, papludimys kuriame deginausi ir jura, kurioje pliuskenausi. smile.gif Nepatinka ir patinka, kad kaip sake
QUOTE(bite maja @ 2008 07 16, 15:12)
primena Novaturo viešbučių katalogą  ax.gif nors foto kokybiška, bet tik tiek.
bet ji tokia rami ir laiko pristabdyta.
Atsakyti