Sveiki visi. Na stai as ir namie. Aciu visiems dar karta uz smagiai praleista laika. Malonu buvo visus matyti ir su visais susipazinti. Nuotraukas is susitikimu sudesiu kiek veliau.
dar iš nėštukės serijos, komentarams ir kritikai. tamsuma ir pilkuma tyčinė.
ar padegusi koja pirmoje, ar ne? man akyse mirgu margu
Papildyta:
niekur..
Papildyta:
QUOTE(motiejuke @ 2008 07 16, 11:53)
sayonara, kur tavo vestuviu foto galima pamatyt ?
niekur..
QUOTE(sillwio @ 2008 07 16, 12:57)
Nikonistai, turbut zinote, kad pries gera menesi pasirode Capture NX2. Trial versija galima parsisiust is Nikon puslapio. Radau berods veikianciu vaistuku demo versijai. Galima gauti per AZ is manes arba is Zveries.
aš jau ir turiu ačiū už informaciją, tikrai patogesnė nei ana versija
Sayonara, fainos šitos Pirmoj gal ta ranka kiek nenatūraliai didelė, atrodo vos ne už pilvą didesnė kojos bent jau mano kompe neišdegusios. O antra kaip ir be priekaištų, labai patinka ai, ir formatas kažkoks keistas foto, nei stačiakampis, nei kvadratas
QUOTE(Smiltis @ 2008 07 16, 12:28)
aš jau ir turiu ačiū už informaciją, tikrai patogesnė nei ana versija
Sayonara, fainos šitos Pirmoj gal ta ranka kiek nenatūraliai didelė, atrodo vos ne už pilvą didesnė kojos bent jau mano kompe neišdegusios. O antra kaip ir be priekaištų, labai patinka ai, ir formatas kažkoks keistas foto, nei stačiakampis, nei kvadratas
aha, formatas.. man vis standartas nepasiduoda
rimtai, ranka didelė rodosi.. nebuvau atkreipus dėmesio.. jei gerai pamenu, su plačiu kampu ėmiau, gal dėl to pasikraipė..
QUOTE(sayonara @ 2008 07 16, 12:01)
pirma patiko. labiau nei rankos didumas kliūna "dingęs" pirštas. nu trūksta kažkaip
QUOTE(sayonara @ 2008 07 16, 13:01)
paziurejau i foto ir net maike pasikeliau turiu idealiai toki pati apgamuka
Jei kabinetis tai zinoma rastume prie ko, bet siaip jei buc turejus tokia savo pilvuzo foto- labai branginciau...
QUOTE(motiejuke @ 2008 07 16, 13:53)
grethen, kur tavo nestukes daugaiu foto galima pamatyt?
Mano irgi niekur netsiklausiau zmogaus ar galiu ji rodyti ir net neklausiu, betu per daug izulu QUOTE(sayonara @ 2008 07 16, 14:01)
Man niekas ten neisdege tik nepatinka akd pirmojoje ranka sufokusuota o ne pilvas, o antroj tas apgamelis taip gerai ziurisi, uch ar padegusi koja pirmoje, ar ne? man akyse mirgu margu
Sayonara, gražu. Pirmoje gražiai susišelėliavę. Nykštys taip įdomiai atrodo užlenktas Antroji tiesiog puiki. Šiltos nuotraukos.
Californiagirl, puikios nuotraukos. Kaip visada - švariai, tvarkingai, kokybiškai.
Grethen, nėštukės nuotrauka visai nebloga, jeigu tai tavo debiutas. Žinoma, kliūna komponavimas. Bet šiaip pilvuką parodei gražiai. Aš kažkada pirmąjį kartą fotkinau savo sesę nėštukę. Tai man taip gerai nepavyko. Neišnaudojau natūralaus apšvietimo ir šiaip, kai dabar pasižiūriu, tai liūdnas vaizdas
Californiagirl, puikios nuotraukos. Kaip visada - švariai, tvarkingai, kokybiškai.
Grethen, nėštukės nuotrauka visai nebloga, jeigu tai tavo debiutas. Žinoma, kliūna komponavimas. Bet šiaip pilvuką parodei gražiai. Aš kažkada pirmąjį kartą fotkinau savo sesę nėštukę. Tai man taip gerai nepavyko. Neišnaudojau natūralaus apšvietimo ir šiaip, kai dabar pasižiūriu, tai liūdnas vaizdas