Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sveiki visi. Na stai as ir namie. Aciu visiems dar karta uz smagiai praleista laika. Malonu buvo visus matyti ir su visais susipazinti. Nuotraukas is susitikimu sudesiu kiek veliau.
Atsakyti

3.
user posted image

Mane ši maloniai apžavėjo smile.gif vaikai tokie natūralūs smile.gif Super
Atsakyti
californios nuotraukos mane sužavėjo.. net nesitiki, kad taip švariai įmanoma fotografuoti su juosta.. puikiai.. išmokyk ir mane taip, ką? biggrin.gif
Atsakyti
sayonara, kur tavo vestuviu foto galima pamatyt ?

grethen, kur tavo nestukes daugaiu foto galima pamatyt?

ZverisKLP parasyk az kaip ta WB nustatyt nik.80 -tuke mirksiukas.gif
Atsakyti
Nikonistai, turbut zinote, kad pries gera menesi pasirode Capture NX2. Trial versija galima parsisiust is Nikon puslapio. Radau berods veikianciu vaistuku demo versijai. Galima gauti per AZ is manes arba is Zveries.
Atsakyti
dar iš nėštukės serijos, komentarams ir kritikai. tamsuma ir pilkuma tyčinė.
ar padegusi koja pirmoje, ar ne? man akyse mirgu margu doh.gif

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(motiejuke @ 2008 07 16, 11:53)
sayonara, kur tavo vestuviu foto galima pamatyt ?

niekur..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 16 liepos 2008 - 12:02
QUOTE(sillwio @ 2008 07 16, 12:57)
Nikonistai, turbut zinote, kad pries gera menesi pasirode Capture NX2. Trial versija galima parsisiust is Nikon puslapio. Radau berods veikianciu vaistuku demo versijai. Galima gauti per AZ is manes arba is Zveries.

aš jau ir turiu smile.gif ačiū už informaciją, tikrai patogesnė nei ana versija thumbup.gif

Sayonara, fainos šitos thumbup.gif Pirmoj gal ta ranka kiek nenatūraliai didelė, atrodo vos ne už pilvą didesnė hihihi.gif kojos bent jau mano kompe neišdegusios. O antra kaip ir be priekaištų, labai patinka wub.gif ai, ir formatas kažkoks keistas foto, nei stačiakampis, nei kvadratas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 07 16, 12:28)
aš jau ir turiu  smile.gif ačiū už informaciją, tikrai patogesnė nei ana versija  thumbup.gif

Sayonara, fainos šitos  thumbup.gif Pirmoj gal ta ranka kiek nenatūraliai didelė, atrodo vos ne už pilvą didesnė  hihihi.gif kojos bent jau mano kompe neišdegusios. O antra kaip ir be priekaištų, labai patinka  wub.gif  ai, ir formatas kažkoks keistas foto, nei stačiakampis, nei kvadratas  g.gif

aha, formatas.. man vis standartas nepasiduoda biggrin.gif
rimtai, ranka didelė rodosi.. nebuvau atkreipus dėmesio.. jei gerai pamenu, su plačiu kampu ėmiau, gal dėl to pasikraipė.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 07 16, 12:01)

pirma patiko. labiau nei rankos didumas kliūna "dingęs" pirštas. nu trūksta kažkaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 07 16, 13:01)

paziurejau i foto ir net maike pasikeliau lotuliukas.gif turiu idealiai toki pati apgamuka blink.gif
Jei kabinetis tai zinoma rastume prie ko, bet siaip jei buc turejus tokia savo pilvuzo foto- labai branginciau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2008 07 16, 13:53)
grethen, kur tavo nestukes daugaiu foto galima pamatyt?
Mano irgi niekur ax.gif netsiklausiau zmogaus ar galiu ji rodyti ir net neklausiu, betu per daug izulu ax.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 07 16, 14:01)
ar padegusi koja pirmoje, ar ne? man akyse mirgu margu doh.gif
Man niekas ten neisdege smile.gif tik nepatinka akd pirmojoje ranka sufokusuota o ne pilvas, o antroj tas apgamelis taip gerai ziurisi, uch smile.gif
Atsakyti
Sayonara, gražu. Pirmoje gražiai susišelėliavę. Nykštys taip įdomiai atrodo užlenktas smile.gif Antroji tiesiog puiki. Šiltos nuotraukos.

Californiagirl, puikios nuotraukos. Kaip visada - švariai, tvarkingai, kokybiškai.

Grethen, nėštukės nuotrauka visai nebloga, jeigu tai tavo debiutas. Žinoma, kliūna komponavimas. Bet šiaip pilvuką parodei gražiai. Aš kažkada pirmąjį kartą fotkinau savo sesę nėštukę. Tai man taip gerai nepavyko. Neišnaudojau natūralaus apšvietimo ir šiaip, kai dabar pasižiūriu, tai liūdnas vaizdas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 16 liepos 2008 - 13:09