Išplaukia laivai...
[quote=ZverisKLP,2008 07 15, 22:14]
Išplaukia laivai...
Vo cia tai valtike . Man patinka.
Išplaukia laivai...
QUOTE(olo @ 2008 07 15, 22:20)
Jis vadinas "konteineravozas". Vo geras kalbos barbarizmas
Bandau ziasti su fotografiju vertimu i J/B. (LIGHTROOM-e). Kazkaip man atrodo jos gaunas daugiau i pilkuma o ne i J/B
Paziurekit
"Kelias..."
Paziurekit
"Kelias..."
QUOTE(olo @ 2008 07 15, 22:35)
Bandau ziasti su fotografiju vertimu i J/B. (LIGHTROOM-e). Kazkaip man atrodo jos gaunas daugiau i pilkuma o ne i J/B
Paziurekit
"Kelias..."
Paziurekit
"Kelias..."
tiksliai, kontrasto reiktų... o su PS nebandei verst?
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 15, 22:40)
tiksliai, kontrasto reiktų... o su PS nebandei verst?
nu kad ne. Gal bandyt instaliuotis !!! O kaip ten daug reikalu yra su verimu i J/B?
QUOTE(olo @ 2008 07 15, 22:55)
nu kad ne. Gal bandyt instaliuotis !!! O kaip ten daug reikalu yra su verimu i J/B?
Va kas gavos..
O reikalų visur yra jei nori gerai dirbti ( aš tai čia ant greitųjų..
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 15, 23:00)
Va kas gavos..
nu visai kitas vaizdelis !!! Dabar pabandysiu kazka isspaust ir Lightroom-e !!!
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 15, 22:46)
Jaučiu apkarpiau prastai.. o taip jeigu?
Gal ir geraiu, bet pati nuotrauka tai man eiline, nors ir kokybiska bet vaiko veidas seselyje ir tas blikiukas! as irgi ji is kart pastebejau QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 15, 23:14)
Išplaukia laivai...
manyciau persharpinta vanduo kaip nupiestasQUOTE(Grethenn @ 2008 07 15, 23:28)
Gal ir geraiu, bet pati nuotrauka tai man eiline, nors ir kokybiska bet vaiko veidas seselyje ir tas blikiukas! as irgi ji is kart pastebejau
manyciau persharpinta vanduo kaip nupiestas
manyciau persharpinta vanduo kaip nupiestas
Pastabas priimu, juo labiau, kad jos teisingos Ačiū Nuėmiau truputėlį sharpo
Labas rytas
nu jo, jei planuoja spausdintis ir čia nekarpyta foto, tai kaip ir nėra vietos jau kur kirpt
atspindžiai kaip ir netrukdo, tik WB kiek nugrybavęs gal O į kokį formatą fotografuoji
Žūžū akys gerai, o visas portretas jau ne taip gerai žiūrisi Dėl išdegimų jau parašė.
Žvėrie, vakar mačiau vaiko foto, tai normali, eilinė foto, tėvams turėtų patikti O laivas normaliai, kaip laivas . Gal kiek erdvės trūksta ir neaišku į kurią pusę jis išplaukia
Olo, takelis, kaip suprantu klausi dėl vertimo į j/b, tai jau matai skirtumus, o jei aplamai apie foto, tai kompozicija nelabai man kažkaip
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 15, 15:56)
Nu va del tos galvos, as ir jos kirpciau, bet norejau palikti formata tinkama albumui.. uz tat ir nureziau tiek daug sonu, kad tik galvos kuo daugiau nukirpciau. o kaip daryt? as tai ir kvadratu ir visokiu pailgu pridaryciau.. bet kai atiduodi foto, tai vis tik galvoji, kad gal zmones nores koki albumeli pasidaryt..
nu jo, jei planuoja spausdintis ir čia nekarpyta foto, tai kaip ir nėra vietos jau kur kirpt
QUOTE(Loreli @ 2008 07 15, 20:19)
Aš tai turiu dar vieną foto, kur noriu paklausti to paties, ar tie jūros atspindžiai -išdeginimas ir yra negerai? Bet realiai ji taip ir atrodė
atspindžiai kaip ir netrukdo, tik WB kiek nugrybavęs gal O į kokį formatą fotografuoji
Žūžū akys gerai, o visas portretas jau ne taip gerai žiūrisi Dėl išdegimų jau parašė.
Žvėrie, vakar mačiau vaiko foto, tai normali, eilinė foto, tėvams turėtų patikti O laivas normaliai, kaip laivas . Gal kiek erdvės trūksta ir neaišku į kurią pusę jis išplaukia
Olo, takelis, kaip suprantu klausi dėl vertimo į j/b, tai jau matai skirtumus, o jei aplamai apie foto, tai kompozicija nelabai man kažkaip
As tai nukirpaciau "kelio" apatine puse, ir pilkuma man butu kaip tik; bet cia man