Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Zuzu ,Loreli, neisdege jusu darbai thumbup.gif
Akiu foto man patiko, dar kaktos nuimciau, tai is vis liuks man. Akys sielos veidrodis, niekada nenuobodu jas tyrineti 4u.gif

C-girl sveika sugrizus. Kokie grazus darbai wub.gif

O mano balerina buvo skandinama,tai istryniau biggrin.gif

Sayonara, taip norejosi vestuviu nuotrauku pamatyti, bet pavelavau, nieko nebeliko.

Nestukes foto is virsaus man patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2008 07 15, 20:19)
ar tie jūros atspindžiai -išdeginimas

nzn ar isdege pati dar nelabai dar skiriu doh.gif bet lb kreipia demesi tie bangeliu blizgesiai.... ir kiek galetu but sviesene foto, gal pakontrastinta g.gif

O akiu turiu nenukarpyta tik gal biski persharpinta varianta kam idomu cia smile.gif
Atsakyti
Ar tikrai yra išdegimų sužinoti padeda nuotraukos histograma rolleyes.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis visiems ir visoms:) keliu neilgam vieno beisbolisto nuotraukytę, bet vaikiuks ne mano, tai ilgai negaliu laikyt, nes gausiu į bliuską, kad neatsiklausęs savivaliauju..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 15 liepos 2008 - 20:47
QUOTE(raige @ 2008 07 15, 21:24)
Ar tikrai yra išdegimų sužinoti padeda nuotraukos histograma  rolleyes.gif

Prasau placiau pakomentuot ax.gif
va pvz kur visas veidas histograma tokia

Zverie, erdves, ranku truksta... nepasakyciau, kad kabina... rolleyes.gif
Atsakyti
Zverie, nekabina, tu gali geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2008 07 15, 21:35)
Prasau placiau pakomentuot  ax.gif

Zverie, erdves, ranku truksta... nepasakyciau, kad kabina...  rolleyes.gif

sakai.... g.gif na gal... g.gif kaip kitiems atrodo ?
Papildyta:
Jaučiu apkarpiau prastai.. o taip jeigu?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 15, 21:46)
sakai.... g.gif  na gal... g.gif  kaip kitiems atrodo ?

Man tai truputį trukdo tas mikroskopinis blikas lūpų kamputyje. Smulkmena, bet man tai visada kliūna. Ir toks apkarpymas geriau žiūrisi, mano kuklia nuomone. O dėl to kabina ar ne, opus klausimas. Manau ne visus ir ne visada tam tikra nuotrauka turi "kabinti" ir tai nėra problema smile.gif
Atsakyti
[quote=ZverisKLP,2008 07 15, 21:32]
Labas vakarėlis visiems ir visoms:) keliu neilgam vieno beisbolisto nuotraukytę, bet vaikiuks ne mano, tai ilgai negaliu laikyt, nes gausiu į bliuską, kad neatsiklausęs savivaliauju..

Ikisiu ir as savo tris centus !!

Jei cia beisbolistas, tai noretusi matyti ka jis turi rankose ! Tada gal biski daugiau atsirastu erdves. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2008 07 15, 21:52)
[Ikisiu ir as savo tris centus !!
Jei cia beisbolistas, tai noretusi matyti ka jis turi rankose ! Tada gal biski daugiau atsirastu erdves.  blush2.gif

Šiaip tai žaidėm tinklinį... blush2.gif apsimelavau biškutėlį. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 07 15, 21:52)
Man tai truputį trukdo tas mikroskopinis blikas lūpų kamputyje. Smulkmena, bet man tai visada kliūna. Ir toks apkarpymas geriau žiūrisi, mano kuklia nuomone. O dėl to kabina ar ne, opus klausimas. Manau ne visus ir ne visada tam tikra nuotrauka turi "kabinti" ir tai nėra problema smile.gif

Koks blikas??? Nieko nematau...Išnaikinau tą bliką smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 15 liepos 2008 - 20:55
QUOTE(Žūžū @ 2008 07 15, 20:35)
Prasau placiau pakomentuot  ax.gif

Zverie, erdves, ranku truksta... nepasakyciau, kad kabina...  rolleyes.gif

ne, Žūžū, nera tavo foto ishdegimu smile.gif
histograma prasideda nulinemis reiksmemis, kas atitinka visai juoda spalva, baigiasi 255 reiksmemis, kas atitinka visai balta spalva, arba kitaip tariant ishdegimus. Paprastai ir liaudiškai kalbant, tavo histograma nesiekia histogramos pabaigos ir 255 reiksmiu nera.
Jei turi PS gali padaryt toki "pratima" biggrin.gif Atsidarai levels, matai histograma. Spaudi Alt ir laikydama ji nuspausta paimi pele po histograma esanti balta trikampeli desineje. Tempi ji kairen. Atsirandantys balti tashkai, veliau baltos demes rodo ishdegimus. Pradiniam variante tavo nuotrauka bus visai juoda - ishdegimu nera smile.gif
Atsakyti
[quote=ZverisKLP,2008 07 15, 22:00]
Šiaip tai žaidėm tinklinį... blush2.gif apsimelavau biškutėlį. blush2.gif
Papildyta:

Nu va !!!!!
Atsakyti