QUOTE(sayonara @ 2008 07 15, 15:46)
man rodos WB ne visai, bet pats atspalvis, turiu prisipažinti, man visai patinka.. tas gelsvumas toks šiltas.. neblogas fotografavimo kampas, tik ne viskas apgalvota. norisi bent kampelio veido, o ne karčių, nesinori matyti kojos tokioj pozoj.. skraistė graži, bet ranka nelabai dailiai išėjo.. labai daili pilvuko forma.. trukdo kairėje pusėje kažkas už nėštukės išlindęs - jeigu yra aplinka, jos norisi arba daugiau, arba tada jokios, sterilios. jeigu dar yra laiko - pakartok..
as visose fotose kuriau ta gelsvuma, man jis nesciajai labai graziai ziurisi, toks siltas, mielas
o del apgalvojimo.. apgalvota yra ir su veidu ir be kojos. tik jau kaip minejau, nieko cia nerodysiu, vis tik privatumas turi but, ir be to nescioji pusnuoge visur, cia tai dar nieko nesimato, gerai prisidenge
o su pilvu tai ir linxmai buvo, tiek as ja vartaliojau ant lovos, ant fotelio ant paklodziu visokiu, ir klupejo ir stovejo ji, kad mazuliukas tiek tam pilve sumiso, kad pats pradejo vartytis ir gavos tokia gera forma, trikampine
laiko yra, meginsim dar
aciu uz komentara