Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

O mano nescioji..fonas buvo tragiskas, apsvietimas irgi, gaudem saules sviesa sklindancia pro medziu uzdanga, tai viskas gavosi dryzuota biggrin.gif nors man gal visai ir patinka toks zaismas ax.gif bet kadangi veidu tai pat nenoreciau rodyti, tai keliu tik viena foto..

user posted image
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2008 07 15, 13:29)
pati kalta  tongue.gif
blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 15 liepos 2008 - 11:32
QUOTE(Smiltis @ 2008 07 15, 08:16)
Mielka, jei neišeina švariai nufotografuot, tai bent apie kompoziciją tą darydama pagalvok  wink.gif Šiaip kad pasimokint, gali namų darbus padaryt  mirksiukas.gif Kad ir senesnes temas, įdėsi čia, mes pakomentuosim  smile.gif

dekui pabandysim mirksiukas.gif nes man su ta kompozicija tai kaip kudikui su dviraciu doh.gif
Atsakyti
nepasakosiu detalių iš vestuvių, bet akivaizdu, kad man nepavyko. visai nepavyko biggrin.gif
marš iš naujo mokintis (čia aš sau) biggrin.gif

dar valandėlę palaikysiu ir išimsiu smile.gif

Papildyta:
man pačiai asmeniškai yra kur kas mielesni kitokie kadrai negu vestuviniai.. mano galva, vestuvių fotografija yra toks sudėtingas žanras, jame daugelis žmonių yra tiek daug pasiekę, kad.. kad man net baisu būtų į jį gilintis. Va Pupeliuko foto mačiau. jokių "vykruntasų", o viskas puikiai. Tai gal aš tuo ir pabaigsiu savo bandymus šiame žanre biggrin.gif doh.gif

va dar vieną parodysiu. rodydama tokuis kadrus aš jaučiuosi savimi.. irgi komentarams ir kritikai.. 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 07 15, 14:16)
va dar vieną parodysiu. rodydama tokuis kadrus aš jaučiuosi savimi.. irgi komentarams ir kritikai.. 4u.gif
Na man su tuo lomo viskas kzkaip ziurisi 4u.gif
Atsakyti
Na va nuotrauka temai "Saltu"

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 15, 11:37)
O mano nescioji..fonas buvo tragiskas, apsvietimas irgi, gaudem saules sviesa sklindancia pro medziu uzdanga, tai viskas gavosi dryzuota biggrin.gif nors man gal visai ir patinka toks zaismas  ax.gif bet kadangi veidu tai pat nenoreciau rodyti, tai keliu tik viena foto..

user posted image
Papildyta:
  blush2.gif

man rodos WB ne visai, bet pats atspalvis, turiu prisipažinti, man visai patinka.. tas gelsvumas toks šiltas.. neblogas fotografavimo kampas, tik ne viskas apgalvota. norisi bent kampelio veido, o ne karčių, nesinori matyti kojos tokioj pozoj.. skraistė graži, bet ranka nelabai dailiai išėjo.. labai daili pilvuko forma.. trukdo kairėje pusėje kažkas už nėštukės išlindęs - jeigu yra aplinka, jos norisi arba daugiau, arba tada jokios, sterilios. jeigu dar yra laiko - pakartok..
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 15, 12:37)
O mano nescioji..fonas buvo tragiskas, apsvietimas irgi, gaudem saules sviesa sklindancia pro medziu uzdanga, tai viskas gavosi dryzuota biggrin.gif nors man gal visai ir patinka toks zaismas  ax.gif bet kadangi veidu tai pat nenoreciau rodyti, tai keliu tik viena foto..

man kliūna nosis ir koja gal šiek tiek g.gif tokia keistoka poza. na, bet kaip pirmą kartą galima užskaityt mirksiukas.gif .... pagalvojau, kad be galvos būtų gal geriau.

QUOTE(sayonara @ 2008 07 15, 13:16)

noriu žuviakio doh.gif

QUOTE(mielka @ 2008 07 15, 13:49)
Na va nuotrauka temai "Saltu"

na, ne schmoll.gif pasakysiu tiesiai - man primena š... bandyk dar kartą mirksiukas.gif . nueik į senus ND ir pažiurėk Sillwio avietes su šokoladu. iki šiol seilė nutįsta prisiminus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 15 liepos 2008 - 13:58
QUOTE(bite maja @ 2008 07 15, 14:55)
na, ne  schmoll.gif pasakysiu tiesiai - man primena š... bandyk dar kartą  mirksiukas.gif . nueik į senus ND ir pažiurėk Sillwio avietes su šokoladu. iki šiol seilė nutįsta prisiminus  smile.gif

nu neimanoma jums itikt nei kaip lotuliukas.gif juokauju mirksiukas.gif

o kur tie seni ND? perejau lyg ir visus bet nemaciau avietes su sokoladu g.gif
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2008 07 15, 14:59)
nu neimanoma jums itikt nei kaip  lotuliukas.gif  juokauju  mirksiukas.gif

o kur tie seni ND? perejau lyg ir visus bet nemaciau avietes su sokoladu  g.gif

kritikuot visada yra lengviausia biggrin.gif 4u.gif
3 nuo galo "šokolado/saldainių reklama" 4u.gif

Sansara, įmesk tą kažkokią nuorodą, kur mes apie kažką šnekėjom per mytą... eisiu bilobilo pirkt, nebepamenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 07 15, 15:46)
man rodos WB ne visai, bet pats atspalvis, turiu prisipažinti, man visai patinka.. tas gelsvumas toks šiltas.. neblogas fotografavimo kampas, tik ne viskas apgalvota. norisi bent kampelio veido, o ne karčių, nesinori matyti kojos tokioj pozoj.. skraistė graži, bet ranka nelabai dailiai išėjo.. labai daili pilvuko forma.. trukdo kairėje pusėje kažkas už nėštukės išlindęs - jeigu yra aplinka, jos norisi arba daugiau, arba tada jokios, sterilios. jeigu dar yra laiko - pakartok..
as visose fotose kuriau ta gelsvuma, man jis nesciajai labai graziai ziurisi, toks siltas, mielas schmoll.gif o del apgalvojimo.. apgalvota yra ir su veidu ir be kojos. tik jau kaip minejau, nieko cia nerodysiu, vis tik privatumas turi but, ir be to nescioji pusnuoge visur, cia tai dar nieko nesimato, gerai prisidenge biggrin.gif o su pilvu tai ir linxmai buvo, tiek as ja vartaliojau ant lovos, ant fotelio ant paklodziu visokiu, ir klupejo ir stovejo ji, kad mazuliukas tiek tam pilve sumiso, kad pats pradejo vartytis ir gavos tokia gera forma, trikampine biggrin.gif
laiko yra, meginsim dar wink.gif
aciu uz komentara smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 07 15, 10:53)
O saldžius ND pratęsiam  g.gif Aš tai norėčiau kad pratęstume.

QUOTE(Sansara @ 2008 07 15, 10:53)
as irgi uz ND pratesima. nes dar tik mintyse kazka kuriau  ax.gif

Aš įrašiau datą iki kito antradienio (07.22), nes ir saldumynų mažai ir pati juk labai vėlai paskelbiau temą...

QUOTE(mielka @ 2008 07 15, 14:59)
nu neimanoma jums itikt nei kaip  lotuliukas.gif  juokauju  mirksiukas.gif

Dėk savo "Saldu" į ND, čia gali senus bandyti atkartoti wink.gif (Bandau surasti daugiau dalyvių ND, jei ką.) O šiaip kaip naujokė naujokei galiu pasakyti - jei niekas nepasiduoda Tavo norui fotografuoti, jei vaikštai kieme ir į viską žiūri "nuotraukos formatu", bet vis tiek niekas netinka ir nepatinka, būtinai dalyvauk ND. Ką gero jie duoda? Priverčia mąstyti, fantazuoti, ieškoti objekto, fono, šviesos, pateikimo ir t.t. Manau ND - didelis gėris biggrin.gif
Atsakyti
aha radau bet paziuret negaliu slaptazodzio tai nezinau blush2.gif
Atsakyti