Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

O saldžius ND pratęsiam g.gif Aš tai norėčiau kad pratęstume. Vakar gi dariau, bet žodžiu reikėjo foną kažkaip su PS tvarkyt, tai iki 1 nakties prasėdėjau, nu ir negaliu žiūrėt doh.gif Kažkoks š.. gaunas, tai nusprendžiau kad man reikia dar priemonių ir foną ne padaryt su kokiu tai PS o nufotografuot doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 15 liepos 2008 - 09:55
QUOTE(Labradoriukė @ 2008 07 15, 09:35)
sveiki, gal kas getumet slaptazodi i Az mestelt, nes senai bebuvau, noretusi zvilgterti i jusu namu darbelius  4u.gif  Dekui.

jau permeciau

as irgi uz ND pratesima. nes dar tik mintyse kazka kuriau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 15 liepos 2008 - 09:54
Kaip supratau dabar namu darbas "As myliu..."?
Atsakyti
komentarams, kritikai

user posted image

šiaip neturiu leidimo veidų rodyt, tai.. va kaip būna..smile.gif
Atsakyti
Labradoriuke,
kazkaip mes su tais "as myliu" uzkliuvom, ir dabar orientuojames i techninius "saldu" cia, slaptazodis "mokomes"

Jau tiek prikomentuota, kad apie visas nerasysiu. Supratau, kad naminis ir darbinis monitoriai labai skirtingai rodo, tai namie man Sansaros liutis buvo geresne, o dabar - Biteles.

Akordeoniste pileis gatvej man labai fotogeniska, maciau ja grojant ne viena savaitgali, tai galim pagaudyt dar geresniu kadru.

Zveriau, o zinai kad giedra ryta saules zuikuciai nuo Pilsoto Palnangoj matyti? (sorry, poster_offtopic.gif )

CaGirl, mane tavo nuotraukos visad paperka, sakiau simtus kartu. Man si kart labiausiai tinka pirma, antra ir paskutine. Kitos irgi smagios, tik ketvirtoj seselis maiso. Visgi paskutine pati stipriausia - grazios spalvos, susimastes vaikis... 4u.gif

Loreli, jei dar ne viska susipirkai, siulau naudot moteriska zavesi wink.gif as perkant teleobjektyva padusavau, pabambejau, kad gal nuotraukos bus geresnes... dar turejau palaikymo komanda... Tai po paaiskinimo, kad matricos valymas kainuoja, pardavejas sutiko nuvalyt man dulkele nuo matricos nemokamai ir dar gavau ta spec sepetuka objektyvo valymui (nuolaidos uz objektyva, tiesa, nepavyko issidereti verysad.gif )
Beje, nuotrauka man patinka, tik vat irgi apacios kirpciau.

Sayonaros vestuvine - man tokios "detaliu nuotraukos" patinka, bet sita kazkokia nekabinanti, ranka per tamsi...sukneles apatine desine puse per sviesi... Kazkas man ne taip.

Wysnia, man tavo jb nuotraukos labai spalvos patiko ( keistai skamba? smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bald.nomad: 15 liepos 2008 - 10:37
QUOTE(olo @ 2008 07 15, 06:44)
Nu gal ir iseitu padaryti is manes seksova mergicka  biggrin.gif

As irgi pamacius nuotraukas nustebau tongue.gif Buvau tikra, kad tu seksova mergicka doh.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 07 15, 07:16)
Wyshnios, jau ryškumas  blink.gif  wub.gif Pasvajot man dar, pasvajot daug apie tokį reikia  unsure.gif Vienintelis kas kliūva tai apkarpymai  lotuliukas.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 07 15, 07:37)
Wyshniuk, super kadrai. Kokybe stulbinanti, akiu ryskumas nerealus, tik va apkarpymai man irgi kiek kliuna. Ypatingai trecioje....jei neapkarpymai butu idealus portretukas ax.gif

Del apkarpymu muskit - klydau klydau klydau... Ech, reiks tvora griaut - arba su 50mm kita kart fotografuot biggrin.gif

Californiagirl,as kol kas tik svajoju apie tokius juostinius kadrus. Super atstogu akimirkos, o pora tai dideliu formatu i remelius ir ant sienos - saunuole tu pas mus 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 07 15, 10:12)
komentarams, kritikai

nu va, o taip laukem... Na bet suprantama. Sioje nuotraukoje reikia kitokio vertimo i jb, nes ranka man per juoda unsure.gif Idomu, kaip atrodo originalas g.gif
Atsakyti
Olo, eini i "mano nustatymai", tada kairej prie apacios forumu nustatymai, ir tada priespaskutine eilute - "zinuciu rodomu kiekvienoje temoje skaicius" - ir pakeiti i kiek nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bald.nomad @ 2008 07 15, 11:41)
Olo, eini i "mano nustatymai", tada kairej prie apacios forumu nustatymai, ir tada priespaskutine eilute - "zinuciu rodomu kiekvienoje temoje skaicius" - ir pakeiti i kiek nori smile.gif

Dekavojo. good.gif Jau bandau pasitvarkyti pagal save.
Atsakyti
Labadiena smile.gif paziurejau susitikimu foto, atrodo buvo smagu rolleyes.gif
nepakomentuosiu visu foto, nes laikas spaudzia, cia daug sugaistu, paminesiu kas daugiau istrigo smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 07 14, 09:22)
sėdėti bet kokiu oru  biggrin.gif
Smagi smile.gif tik vandens noretusi daugiau ax.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 07 14, 14:57)
Dar ta proga dedu keletą pievos nuotraukų komentaram ir kritikai
Patiko smile.gif 3cia maziausiai, 2tra gal labiausiai wink.gif

QUOTE(Opa @ 2008 07 14, 15:50)
Isivaizduoju, kaip jauciasi tie, kurie susitikime nedalyvavo ir nemate autentisko Sansaros judesiuko.
Shudinai..

QUOTE(Sea_ @ 2008 07 14, 18:52)
Noriu kritikos, man paciai si nuotrauka tai patinka,tai nepatinka. Patinka kai ilgiau ziuriu, o kai atsidarau atrodo nekaip.
Ka jus manot?
Viskas patinka, bet ta gele man per sintetine tokiam svelniam kadrui wink.gif siaip tikrai miela

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 14, 19:55)
O aš vakar  vakare per langą pamačiau tokį Klaipėdos Pilsotą (čia mūsų dangoraižio toks vardas), man gražu, gal todėl nematau broko, o jo jaučiu yra. Kas pasakys?
Man labai grazu smile.gif bet juodulio manau tikrai per daug, pakirpciau

QUOTE(wyshnia @ 2008 07 14, 20:31)
As kol kas idedu pora nuotrauku, viena natur, kita jb, o trecia fotosopinta gerai. Buvo nuotaikos actionams smile.gif
Na 1ma antra standatines kokybiskos, o antra patinka, labai patinka kad fone 2 vaikiukai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 07 15, 11:12)
komentarams, kritikai

negaliu sakyt kad atsimenu ir mačiau visus tavo kadrus, nu bet šitas vienas iš prastesnių mano matytų unsure.gif Visų pirma labai nepatinka ta ne idealiausia manau vieta suknelės, kur lyg ir susiūta, bet kažkaip nelabai kokybiškai g.gif Tai tu ją kaip ir išryškinai. O kitas dalykas tai su kompozicija mano akiai visai bėda unsure.gif Ta ranka iš kampo ir toks beveik tiesus kadro padalinimas schmoll.gif Trūksta lengvumo, formų išryškinimo, grakštumo, kas man atrodo pas jaunąją būtinai yra ir turėtų būti parodyta smile.gif Nu va taip aš čia kažkaip, ne kaip , a nia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2008 07 15, 00:11)
Dabar jau pabandysiu įdėti pirmuosius bandymus
Patinka spalvos, ir kad vaikai tamsoje, bet kadras tai i 3 dalis sudalintas, nelabai man ziurisi g.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 07 15, 09:37)
Parodau keleta juostiniu kadru is atostogu...
Visi kokybiski kadrai, gal kur persviesta, bet labiausiai man 7tas, saulelydis, patinka spalvine gama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 07 15, 08:37)
Parodau keleta juostiniu kadru is atostogu...dar 100 skaitmeniniu foto laukia RAW formate doh.gif
Miano neieskokit biggrin.gif  Tik iamzinau atostogu akimirkas.

man ir pirma labai smagi thumbup.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 07 15, 11:12)
komentarams, kritikai

man patinka. tik gal pašviesint reiktų. man suknelė biški pajuodus ax.gif o šiaip tikriausiai valdinga nuotaka, kad tokioj pozoj stovi biggrin.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 07 15, 12:12)
Shudinai..

pati kalta tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 15 liepos 2008 - 11:30