O saldžius ND pratęsiam Aš tai norėčiau kad pratęstume. Vakar gi dariau, bet žodžiu reikėjo foną kažkaip su PS tvarkyt, tai iki 1 nakties prasėdėjau, nu ir negaliu žiūrėt Kažkoks š.. gaunas, tai nusprendžiau kad man reikia dar priemonių ir foną ne padaryt su kokiu tai PS o nufotografuot
QUOTE(Labradoriukė @ 2008 07 15, 09:35)
sveiki, gal kas getumet slaptazodi i Az mestelt, nes senai bebuvau, noretusi zvilgterti i jusu namu darbelius Dekui.
jau permeciau
as irgi uz ND pratesima. nes dar tik mintyse kazka kuriau
Kaip supratau dabar namu darbas "As myliu..."?
Labradoriuke,
kazkaip mes su tais "as myliu" uzkliuvom, ir dabar orientuojames i techninius "saldu" cia, slaptazodis "mokomes"
Jau tiek prikomentuota, kad apie visas nerasysiu. Supratau, kad naminis ir darbinis monitoriai labai skirtingai rodo, tai namie man Sansaros liutis buvo geresne, o dabar - Biteles.
Akordeoniste pileis gatvej man labai fotogeniska, maciau ja grojant ne viena savaitgali, tai galim pagaudyt dar geresniu kadru.
Zveriau, o zinai kad giedra ryta saules zuikuciai nuo Pilsoto Palnangoj matyti? (sorry, )
CaGirl, mane tavo nuotraukos visad paperka, sakiau simtus kartu. Man si kart labiausiai tinka pirma, antra ir paskutine. Kitos irgi smagios, tik ketvirtoj seselis maiso. Visgi paskutine pati stipriausia - grazios spalvos, susimastes vaikis...
Loreli, jei dar ne viska susipirkai, siulau naudot moteriska zavesi as perkant teleobjektyva padusavau, pabambejau, kad gal nuotraukos bus geresnes... dar turejau palaikymo komanda... Tai po paaiskinimo, kad matricos valymas kainuoja, pardavejas sutiko nuvalyt man dulkele nuo matricos nemokamai ir dar gavau ta spec sepetuka objektyvo valymui (nuolaidos uz objektyva, tiesa, nepavyko issidereti )
Beje, nuotrauka man patinka, tik vat irgi apacios kirpciau.
Sayonaros vestuvine - man tokios "detaliu nuotraukos" patinka, bet sita kazkokia nekabinanti, ranka per tamsi...sukneles apatine desine puse per sviesi... Kazkas man ne taip.
Wysnia, man tavo jb nuotraukos labai spalvos patiko ( keistai skamba? )
kazkaip mes su tais "as myliu" uzkliuvom, ir dabar orientuojames i techninius "saldu" cia, slaptazodis "mokomes"
Jau tiek prikomentuota, kad apie visas nerasysiu. Supratau, kad naminis ir darbinis monitoriai labai skirtingai rodo, tai namie man Sansaros liutis buvo geresne, o dabar - Biteles.
Akordeoniste pileis gatvej man labai fotogeniska, maciau ja grojant ne viena savaitgali, tai galim pagaudyt dar geresniu kadru.
Zveriau, o zinai kad giedra ryta saules zuikuciai nuo Pilsoto Palnangoj matyti? (sorry, )
CaGirl, mane tavo nuotraukos visad paperka, sakiau simtus kartu. Man si kart labiausiai tinka pirma, antra ir paskutine. Kitos irgi smagios, tik ketvirtoj seselis maiso. Visgi paskutine pati stipriausia - grazios spalvos, susimastes vaikis...
Loreli, jei dar ne viska susipirkai, siulau naudot moteriska zavesi as perkant teleobjektyva padusavau, pabambejau, kad gal nuotraukos bus geresnes... dar turejau palaikymo komanda... Tai po paaiskinimo, kad matricos valymas kainuoja, pardavejas sutiko nuvalyt man dulkele nuo matricos nemokamai ir dar gavau ta spec sepetuka objektyvo valymui (nuolaidos uz objektyva, tiesa, nepavyko issidereti )
Beje, nuotrauka man patinka, tik vat irgi apacios kirpciau.
Sayonaros vestuvine - man tokios "detaliu nuotraukos" patinka, bet sita kazkokia nekabinanti, ranka per tamsi...sukneles apatine desine puse per sviesi... Kazkas man ne taip.
Wysnia, man tavo jb nuotraukos labai spalvos patiko ( keistai skamba? )
QUOTE(olo @ 2008 07 15, 06:44)
Nu gal ir iseitu padaryti is manes seksova mergicka
As irgi pamacius nuotraukas nustebau Buvau tikra, kad tu seksova mergicka
QUOTE(Smiltis @ 2008 07 15, 07:16)
Wyshnios, jau ryškumas Pasvajot man dar, pasvajot daug apie tokį reikia Vienintelis kas kliūva tai apkarpymai
QUOTE(californiagirl @ 2008 07 15, 07:37)
Wyshniuk, super kadrai. Kokybe stulbinanti, akiu ryskumas nerealus, tik va apkarpymai man irgi kiek kliuna. Ypatingai trecioje....jei neapkarpymai butu idealus portretukas
Del apkarpymu muskit - klydau klydau klydau... Ech, reiks tvora griaut - arba su 50mm kita kart fotografuot
Californiagirl,as kol kas tik svajoju apie tokius juostinius kadrus. Super atstogu akimirkos, o pora tai dideliu formatu i remelius ir ant sienos - saunuole tu pas mus
QUOTE(sayonara @ 2008 07 15, 10:12)
nu va, o taip laukem... Na bet suprantama. Sioje nuotraukoje reikia kitokio vertimo i jb, nes ranka man per juoda Idomu, kaip atrodo originalas
Olo, eini i "mano nustatymai", tada kairej prie apacios forumu nustatymai, ir tada priespaskutine eilute - "zinuciu rodomu kiekvienoje temoje skaicius" - ir pakeiti i kiek nori
QUOTE(bald.nomad @ 2008 07 15, 11:41)
Olo, eini i "mano nustatymai", tada kairej prie apacios forumu nustatymai, ir tada priespaskutine eilute - "zinuciu rodomu kiekvienoje temoje skaicius" - ir pakeiti i kiek nori
Dekavojo. Jau bandau pasitvarkyti pagal save.
Labadiena paziurejau susitikimu foto, atrodo buvo smagu
nepakomentuosiu visu foto, nes laikas spaudzia, cia daug sugaistu, paminesiu kas daugiau istrigo
nepakomentuosiu visu foto, nes laikas spaudzia, cia daug sugaistu, paminesiu kas daugiau istrigo
QUOTE(bite maja @ 2008 07 14, 09:22)
sėdėti bet kokiu oru
Smagi tik vandens noretusi daugiau QUOTE(Pupeliukas @ 2008 07 14, 14:57)
Dar ta proga dedu keletą pievos nuotraukų komentaram ir kritikai
Patiko 3cia maziausiai, 2tra gal labiausiai QUOTE(Opa @ 2008 07 14, 15:50)
Isivaizduoju, kaip jauciasi tie, kurie susitikime nedalyvavo ir nemate autentisko Sansaros judesiuko.
Shudinai..QUOTE(Sea_ @ 2008 07 14, 18:52)
Noriu kritikos, man paciai si nuotrauka tai patinka,tai nepatinka. Patinka kai ilgiau ziuriu, o kai atsidarau atrodo nekaip.
Ka jus manot?
Viskas patinka, bet ta gele man per sintetine tokiam svelniam kadrui siaip tikrai mielaKa jus manot?
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 14, 19:55)
O aš vakar vakare per langą pamačiau tokį Klaipėdos Pilsotą (čia mūsų dangoraižio toks vardas), man gražu, gal todėl nematau broko, o jo jaučiu yra. Kas pasakys?
Man labai grazu bet juodulio manau tikrai per daug, pakirpciauQUOTE(wyshnia @ 2008 07 14, 20:31)
As kol kas idedu pora nuotrauku, viena natur, kita jb, o trecia fotosopinta gerai. Buvo nuotaikos actionams
Na 1ma antra standatines kokybiskos, o antra patinka, labai patinka kad fone 2 vaikiukai QUOTE(sayonara @ 2008 07 15, 11:12)
negaliu sakyt kad atsimenu ir mačiau visus tavo kadrus, nu bet šitas vienas iš prastesnių mano matytų Visų pirma labai nepatinka ta ne idealiausia manau vieta suknelės, kur lyg ir susiūta, bet kažkaip nelabai kokybiškai Tai tu ją kaip ir išryškinai. O kitas dalykas tai su kompozicija mano akiai visai bėda Ta ranka iš kampo ir toks beveik tiesus kadro padalinimas Trūksta lengvumo, formų išryškinimo, grakštumo, kas man atrodo pas jaunąją būtinai yra ir turėtų būti parodyta Nu va taip aš čia kažkaip, ne kaip , a nia
QUOTE(Loreli @ 2008 07 15, 00:11)
Dabar jau pabandysiu įdėti pirmuosius bandymus
Patinka spalvos, ir kad vaikai tamsoje, bet kadras tai i 3 dalis sudalintas, nelabai man ziurisi QUOTE(californiagirl @ 2008 07 15, 09:37)
Parodau keleta juostiniu kadru is atostogu...
Visi kokybiski kadrai, gal kur persviesta, bet labiausiai man 7tas, saulelydis, patinka spalvine gama QUOTE(californiagirl @ 2008 07 15, 08:37)
Parodau keleta juostiniu kadru is atostogu...dar 100 skaitmeniniu foto laukia RAW formate
Miano neieskokit Tik iamzinau atostogu akimirkas.
Miano neieskokit Tik iamzinau atostogu akimirkas.
man ir pirma labai smagi
QUOTE(sayonara @ 2008 07 15, 11:12)
man patinka. tik gal pašviesint reiktų. man suknelė biški pajuodus o šiaip tikriausiai valdinga nuotaka, kad tokioj pozoj stovi
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 15, 12:12)
pati kalta