Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2008 07 10, 14:24)
aš tau ten velnių daviau  tongue.gif o kol čia nuotraukų neįdėsi, tol nesakysiu nieko  biggrin.gif
Idejau idejau tongue.gif
Atsakyti
neimanoma su tais sunim... nufotkint nei kaip graziai neina... doh.gif

vienas gulas tik issitraukiu fotika... ir nekrust tik akis varto...

user posted image

o kitas pastoviai isisiepes... tiki dantys lieka...

user posted image

eisiu kietkeliu fotkint... arba eisiu i miska eziu ieskot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2008 07 10, 12:26)
sanyonara, o mano idetos foto kaip tau? ten karpiau tavo ideta foto  unsure.gif

Grethen, drasiau  mirksiukas.gif

rašiau anoje temoje, kad prieš rėmą protestuoju biggrin.gif karpymas žinok kažkaip neįstrigo, tai matyt nėra blogai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2008 07 10, 14:29)
neimanoma su tais sunim... nufotkint nei kaip graziai neina...  doh.gif
O kokie balti dantys bigsmile.gif siaip galiu pasakyt kad foto kokybe geresne, na o pats siuzetas labai megejiskas. matau turi nuostabu pilka suni, rask idomesni fona, pamegink fotografuoti is arciau, kad matytusi akytes ir usiukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2008 07 10, 12:29)
neimanoma su tais sunim... nufotkint nei kaip graziai neina...  doh.gif

vienas gulas tik issitraukiu fotika... ir nekrust tik akis varto...

o kitas pastoviai isisiepes... tiki dantys lieka...

eisiu kietkeliu fotkint... arba eisiu i miska eziu ieskot  doh.gif

ieškok siužeto kokio nors. na, šunų portretai, kad ir kokybiškiausi, tikriausiai nelabai įdomu, bet šuo kaip kokio nors veiksmo dalyvis gali būti labai fainas. nors, manau, pasirinkai nedėkingą objektą - parodyti šunis įdomiai labai sunku. labai. pati bandau kartais, š.. gaunasi..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 10, 13:33)
O kokie balti dantys  bigsmile.gif siaip galiu pasakyt kad foto kokybe geresne, na o pats siuzetas labai megejiskas. matau turi nuostabu pilka suni, rask idomesni fona, pamegink fotografuoti is arciau, kad matytusi akytes ir usiukai  wub.gif

pilkus tai turiu tris lotuliukas.gif

del siuzeto sutinku nesuprantu as dar kaip komponuoti doh.gif nu bet nors kokybe patvarkiau jau pazanga hihihi.gif

o seip labai sudetinga su akimis nes yra juoda kauke ir akys uzsleptos po grifka g.gif

pasiulykit koki siuzeta ka bandysiu ispildyt blush2.gif
Atsakyti
atrodo cia miestelis Simnas blush2.gif g.gif arba kazkas uz jo g.gif
user posted image
o cia Varenos raj g.gif irgi pravaziuojant photo.gif
user posted image

abejoju del dangaus "isdegimo" pirmoje foto g.gif

sanyonara , viskas ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2008 07 10, 14:39)
pasiulykit koki siuzeta ka bandysiu ispildyt  blush2.gif
na dabar sunku sugalvoti, be to ne mes tai turetumeme daryti, bet tegu zaidzia, sokineja, taskosi vandeniu vaiksto ant priekiniu koju biggrin.gif ka nors, kad tik mums, ziurovams, butu idomu, matytumem koki nos nestandartini veiksma, nestandartiskai pateikta, idomesnes kompozicijos, idomesniu rakursu ir pan.
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2008 07 10, 12:39)
pasiulykit koki siuzeta ka bandysiu ispildyt  blush2.gif

siūlau:
šuo skrenda į kosmosą.
arba šuo valgo ledus atsistojęs ant užpakalinių kojų..
šuo šoka salsą.

sorry, juokaju smile.gif
siužetus pati turi sugalvoti, šuns gi nepastatysi kaip studijoj ir neliepsi ko nors daryti. Tu savo šunis pažįsti, ieškok situacijų, kuriose jis bendrauja su žmonėmis, balandžiais, varlėmis, kunigais, vienuolėmis, dviračiais, indauja ar daro ką nors juokingą, žodžiu, kontaktuoja su aplinka. žodž, reportažo su šunim norisi, bent jau man. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2008 07 10, 14:41)
Pirmoj foto man tikrai dangus pasirode isdeges, o antrojoj teisingos spalvos, bet daugiau nieko. ir medziu taip niekad prie saknu nekapociau biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2008 07 10, 14:44)
siūlau:
šuo skrenda į kosmosą.
arba šuo valgo ledus atsistojęs ant užpakalinių kojų..
šuo šoka salsą.
Siandien mano labai laki vaizduote lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
gerai dekui mirksiukas.gif bandysim kazka pagauti biggrin.gif

nu gana nesityciokit... blush2.gif ka as vistele nieko juk nemoku dar biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mielka: 10 liepos 2008 - 12:48
Sayonara, patiko tavo nestulka, ir rankos netrukdo, kadruoti kitaip nesinori. Sviesa patinka.

Elina, man kazkokios spalvos blankios g.gif Norisi ir kontrasto ir saturacijos.

Grethen, skraidantis vyras tarp dvieju moteru, nepasirinko nei viena biggrin.gif Kazkokiu trukumu nematau, gal norisi kad gyvoji moteriske butu ryskesne

Mielka, 1-gera foto, sukomponuota gerai, aisku nesedevras bigsmile.gif bet tokia foto matyti seimos albume svetimiems zymiai maloniau nei kokia "pasine" foto.
2- prajuokino biggrin.gif Spalvos geros biggrin.gif ir WB nenuklydo lotuliukas.gif

Motiejuke, 1 patiko labai. Jei ne laidai galvociau kad istraukei is archivo bigsmile.gif Isdegimas man netrukdo
2- truksta apacios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 10 liepos 2008 - 13:08