Na ka gi, bandau grizti kazkiek puslapiu atgal ir pakomentuoti labiausiai istrigusias nuotraukas
Pupeliuko geles isiminiau, ypac vidurine fotografija - faina
mantioras, uzsuk dazniau. Geras postas skaitmeniniuose - ypac pirmoji pastraipa - reiktu ja pas mus i pirma puslapi
Sea, patinka momentas, tik kirpciau visai kad lubu nesimatytu - tik kylancios zaliuzes
Kokie nustatymai? kuo fotografavai? Kokybes geresnes noretusi
Puriena, smagu, kad grizai
Del fotografijos - man gele trukdo... Ir idomu, kaip jb atrodytu
Kalbant apie
Sansaros ir
Biteles pamatymus, Biteles foto patinka, kad daugiau vandens matosi - na iskart pamaciau ir idomu patapo, kaip cia taip, tik tie zmogiai tolumoj truputi blasko. Sansaros nuotraukoj trukdziu kaip ir nera, bet ne iskart supratau, prie ko cia tas pavadinimas
Zuzuskin, pasirodo ne taip ir sunku, tik reikia islaukt momento, kai akis pakelia
Del viso kito merginos parase
Loreli, smagus pirmas bandymas, as uzskaitau
QUOTE(bite maja @ 2008 07 14, 14:32)
nu kaip kaip - vynas, vakarienė
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 14, 14:40)
Aš kadangi akinius nešioju, tai naudoju tas pačias priemones, tik servetelė yra iš rimtesnių gamintojų ir kainuoja apie 25-30 lt. Sako natūralus šilkas, gal nemeluoja
O skysčio yra bet kurioj optikoj:)
As taip pat darau
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2008 07 14, 18:48)
1, puiki.
2, jei kabintis, tai reikejo berniukui pakelt abi kojytes arba nei vienos. Bet labai idomus vaizdas matyt tiek daug mazu peduciu vienoj vietoj
3,veidukas spalva kliuva, kazkokia ruzava. Bet cia gal vel mano monitorius
Aciu Stebukle
Antroji nevaidinta ten buvo, toli stovejau, negalvojau apie kojutes, o ir siaip is ryskumo lauko man atrode, kad ten nelabai kas tas pedutes ir skaiciuos
trecioj spalvos fotosopintos, bet tikrai ne ruzava spalva, kaip tik daugiau i rusvuma, nei naturaliai
QUOTE(bald.nomad @ 2008 07 14, 18:56)
Dekui, prisiminiau
QUOTE(Sea_ @ 2008 07 14, 19:12)
Wyshnia, nuostabu :wub:Eina sau kaip graziai tu fotografuoji
O koks butent pas tave 85mm?
Acius
Pas mane Canon EF85mm f/1.8 . Esu labai as juo patenkinta
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2008 07 14, 19:35)
gražu, tvarkinga, šviesu ir kokybiška, bet....
pirmoj foto man maišo balta dėmė kairėj pusėj apačioj.
antroj - bijau jau ginčytis dėl išdegimų su tavim
aš nekalta. man taip rodo
. bet jei ką, tai sorry
trečioj viskas tvarkoj.
Ne sory ne sory, viskas cika, verciau i jb laptope, po to, kai per normalu monitoriu pamaciau, tai net geda pasidare, kad tokia ikeliau, bet originale tu isdegimu ner - tikrai, verciant kontrasto matyt padaugino mano stebuklingas actionas
Acius uz nuomone
QUOTE(sayonara @ 2008 07 14, 20:32)
wyshnia, kiek kainuotu Tavo virtualios pamokos?
Krupniko kai susitiktume
QUOTE(Žūžū @ 2008 07 14, 20:57)
***Wyshnios foto pirmoj irgi uzkliuvo baltas leckas, antroj norisi mazuliu galvyciu, o trecia patinka (
bet koooks Frostis panasus i mama )
Tas baltas kleckas, Gusciaus nugara, klonuot nemoku brac
Acius uz nuomone Zuzu
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 07 14, 20:59)
wyshnios vaikai - tai mano siekiamybė pagauti tokias minkštas skaidrias spalvas ir gyvas akis. Labai
švarios nuotraukos. Ai, kažkaip neišeina šiandien dėlioti sakinius į žodžius.
Papildyta:
QUOTE(Puriena6 @ 2008 07 14, 21:35)
Wyshnia, viskas pas tave čia puiku, nėra ko kabinėtis. Kokybė superinė, išdegimai netrukdo, nuotraukos gyvos, šviečiančios.
Neišskirčiau net labiau patinkančios.
Aš taip jau nebeišmoksiu
Ismoksi ismoksi, tik maziau atostogauk
Dekui
QUOTE(Sansara @ 2008 07 14, 21:37)
wysnia - nuotraukos sumoje patiko. antros tik kadravimas man abejotinas, ten tiek visko, kad pasimetu.
bet kazkaip akiu ryskumas net zapteleti vercia, o tas kiek trikdo
na nemoku issireiksti. ryskumas toks idealus, kad net per idealus (tipo aiskiau pasidare
). jos per idealios man, nes negaunu tokios kokybes niekaip be PS
O man iki idealumo dar oi, kaip toli atrodo....
O del PS, tai gi internetui vistiek daugiau ar maziau PS reikia, be jo neisiversi
QUOTE(olo @ 2008 07 14, 21:51)
Ar pvz. rasant zinute galima kazkaip matyti ne 10 (kaip dabar rodo) o pvz.30 paskutiniu zinuciu.
Galima tik atsidaryti visa tema naujam lange, kitaip, kiek zinau, negalima
Ir dar - labai labai smagu buvo vel pamatyti senai matytus veidus ir dar smagiau bent taip susipazint su nematytais. Vis dar pavydziu