Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sansara @ 2008 07 14, 22:37)
Zuzu, akytes dar nepakankamai ryskios.  schmoll.gif ar mazinant nepasarpinai pakankamai, ar jos ir nebuvo ryskios  g.gif spindejimas nenugincijamas, bet ryskumo truuuuuksta

Lyg ir pasharpinau unsure.gif nu as suprantu, kad iki gero kadro dar man srakimdarakim ale palyginus su tuo metu kai isigijom canona tai man jau ir tai yra didelis pasiekimas (aisku, ne be Jusu visu pagalbos blush2.gif )
Papildyta:
QUOTE(Loreli @ 2008 07 14, 22:55)
man vis tiek ta foto pasidaro kažkur 100*120 (daugmaž) g.gif

o bandei paspaust ant tos mazos foto?
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2008 07 14, 21:58)
o bandei paspaust ant tos mazos foto?

Dėkui blush2.gif , o aš paspausdavau ant mažos ir žiūrėdavau Poperties doh.gif. Dabar jau pabandysiu įdėti pirmuosius bandymus

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreli: 14 liepos 2008 - 22:46
QUOTE(sayonara @ 2008 07 14, 21:32)
smiltis, man kompoziciškai smilga kliuvo. bet gražus užtat siluetas.

hihihi.gif aš dar nefotkinau smilgų mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikuciai,

Paziurejau meetuku nuotraukas, labai uzpavydejau doh.gif Buvau isitikinus kad olo, tai mergina, o bald.nomad vaikinas biggrin.gif (gal is to, kad futbola taip aktyviai seke). Mano siurprizui- BN mergina biggrin.gif
Sillwio mergaite grazi nestuke.gif , bet niekur pilvuko nestuke.gif neiziurejau...turbut Jus dar kelio pradzioje, ar ne mirksiukas.gif 4u.gif

Mes grizom is nedideliu atostogu , gal foto bus ax.gif
Atsakyti
Na ka gi, bandau grizti kazkiek puslapiu atgal ir pakomentuoti labiausiai istrigusias nuotraukas smile.gif
Pupeliuko geles isiminiau, ypac vidurine fotografija - faina smile.gif
mantioras, uzsuk dazniau. Geras postas skaitmeniniuose - ypac pirmoji pastraipa - reiktu ja pas mus i pirma puslapi smile.gif
Sea, patinka momentas, tik kirpciau visai kad lubu nesimatytu - tik kylancios zaliuzes smile.gif Kokie nustatymai? kuo fotografavai? Kokybes geresnes noretusi wink.gif
Puriena, smagu, kad grizai smile.gif Del fotografijos - man gele trukdo... Ir idomu, kaip jb atrodytu smile.gif
Kalbant apie Sansaros ir Biteles pamatymus, Biteles foto patinka, kad daugiau vandens matosi - na iskart pamaciau ir idomu patapo, kaip cia taip, tik tie zmogiai tolumoj truputi blasko. Sansaros nuotraukoj trukdziu kaip ir nera, bet ne iskart supratau, prie ko cia tas pavadinimas smile.gif
Zuzuskin, pasirodo ne taip ir sunku, tik reikia islaukt momento, kai akis pakelia wink.gif Del viso kito merginos parase smile.gif
Loreli, smagus pirmas bandymas, as uzskaitau smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 07 14, 14:32)
nu kaip kaip - vynas, vakarienė  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 14, 14:40)
Aš kadangi akinius nešioju, tai naudoju tas pačias priemones, tik servetelė yra iš rimtesnių gamintojų ir kainuoja apie 25-30 lt. Sako natūralus šilkas, gal nemeluoja g.gif O skysčio yra bet kurioj  optikoj:)

As taip pat darau smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2008 07 14, 18:48)
1, puiki.
2, jei kabintis, tai reikejo berniukui pakelt abi kojytes arba nei vienos. Bet labai idomus vaizdas matyt tiek daug mazu peduciu vienoj vietoj rolleyes.gif
3,veidukas spalva kliuva, kazkokia ruzava. Bet cia gal vel mano monitorius irnesakyk.gif

Aciu Stebukle 4u.gif Antroji nevaidinta ten buvo, toli stovejau, negalvojau apie kojutes, o ir siaip is ryskumo lauko man atrode, kad ten nelabai kas tas pedutes ir skaiciuos biggrin.gif trecioj spalvos fotosopintos, bet tikrai ne ruzava spalva, kaip tik daugiau i rusvuma, nei naturaliai smile.gif

QUOTE(bald.nomad @ 2008 07 14, 18:56)
Wyshnia, ND cia

Dekui, prisiminiau doh.gif

QUOTE(Sea_ @ 2008 07 14, 19:12)
Wyshnia, nuostabu :wub:Eina sau kaip graziai tu fotografuoji wub.gif  O koks butent pas tave 85mm?

Acius 4u.gif Pas mane Canon EF85mm f/1.8 . Esu labai as juo patenkinta smile.gif

Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2008 07 14, 19:35)
gražu, tvarkinga, šviesu ir kokybiška, bet....
pirmoj foto man maišo balta dėmė kairėj pusėj apačioj.
antroj - bijau jau ginčytis dėl išdegimų su tavim  hihihi.gif aš nekalta. man taip rodo flirt.gif . bet jei ką, tai sorry  4u.gif 
trečioj viskas tvarkoj.

drinks_cheers.gif Ne sory ne sory, viskas cika, verciau i jb laptope, po to, kai per normalu monitoriu pamaciau, tai net geda pasidare, kad tokia ikeliau, bet originale tu isdegimu ner - tikrai, verciant kontrasto matyt padaugino mano stebuklingas actionas biggrin.gif Acius uz nuomone 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 07 14, 20:32)
wyshnia, kiek kainuotu Tavo virtualios pamokos? doh.gif

Krupniko kai susitiktume tongue.gif

QUOTE(Žūžū @ 2008 07 14, 20:57)

***Wyshnios foto pirmoj irgi uzkliuvo baltas leckas, antroj norisi mazuliu galvyciu, o trecia patinka (bet koooks Frostis panasus i mama  blink.gif )

lotuliukas.gif Tas baltas kleckas, Gusciaus nugara, klonuot nemoku brac doh.gif Acius uz nuomone Zuzu 4u.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2008 07 14, 20:59)
wyshnios vaikai - tai mano siekiamybė pagauti tokias minkštas skaidrias spalvas ir gyvas akis. Labai švarios nuotraukos. Ai, kažkaip neišeina šiandien dėlioti sakinius į žodžius.

4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Puriena6 @ 2008 07 14, 21:35)
Wyshnia, viskas pas tave čia puiku, nėra ko kabinėtis. Kokybė superinė, išdegimai netrukdo, nuotraukos gyvos, šviečiančios.  wub.gif Neišskirčiau net labiau patinkančios. Aš taip jau nebeišmoksiu smile.gif

Ismoksi ismoksi, tik maziau atostogauk tongue.gif Dekui 4u.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 07 14, 21:37)
wysnia - nuotraukos sumoje patiko. antros tik kadravimas man abejotinas, ten tiek visko, kad pasimetu.
bet kazkaip akiu ryskumas net zapteleti vercia, o tas kiek trikdo  blush2.gif na nemoku issireiksti. ryskumas toks idealus, kad net per idealus (tipo aiskiau pasidare  lotuliukas.gif ). jos per idealios man, nes negaunu tokios kokybes niekaip be PS  lotuliukas.gif

biggrin.gif O man iki idealumo dar oi, kaip toli atrodo.... biggrin.gif O del PS, tai gi internetui vistiek daugiau ar maziau PS reikia, be jo neisiversi smile.gif

QUOTE(olo @ 2008 07 14, 21:51)
Ar pvz. rasant zinute galima kazkaip matyti ne 10 (kaip dabar rodo) o pvz.30 paskutiniu zinuciu.

Galima tik atsidaryti visa tema naujam lange, kitaip, kiek zinau, negalima g.gif

Ir dar - labai labai smagu buvo vel pamatyti senai matytus veidus ir dar smagiau bent taip susipazint su nematytais. Vis dar pavydziu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 07 14, 23:55)
Sveikuciai,

Paziurejau meetuku nuotraukas, labai uzpavydejau doh.gif  Buvau isitikinus kad olo, tai mergina, o bald.nomad vaikinas biggrin.gif (gal is to, kad futbola taip aktyviai seke). Mano siurprizui- BN mergina biggrin.gif
Sillwio mergaite grazi nestuke.gif , bet niekur pilvuko nestuke.gif  neiziurejau...turbut Jus dar kelio pradzioje, ar ne mirksiukas.gif  4u.gif
Mes grizom is nedideliu atostogu , gal foto bus ax.gif

Nu gal ir iseitu padaryti is manes seksova mergicka biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

iš potvyninių foto geriausia man Bites majos pirma įdėta, kur sėdi vienišas žmogelis smile.gif gaila kad vandens daugiau nesimato , bet neblogai ir taip thumbup.gif Tai čia sekmadienį jums taip užlijo blink.gif

Mantioro fotografas gražiai parimęs, o vienuolės man kažkaip trūksta daugiau spalvų, dabar tik pilka ir balta unsure.gif o gal ir nusišneku, labai mažos nuotraukytės unsure.gif Muzikantė patinka, o gėlės g.gif , kažkokia ta kompozicija nei du nei penki, norėtųsi jos aiškiau išreikštos , gal kirpčiau viršaus, tada gal nuobodesnė būtų, bet bent jau kompozicija smile.gif

Stebuklės smilga visai patinka, gal kiek pakirpčiau apačios ir dešinės g.gif

Pupeliuko pieva man labai wub.gif net negalėčiau kurios nors išskirti, visos patinka smile.gif

BN, daug keliavus tu wub.gif fainai thumbup.gif

Sea, nu jau tavo balerina wub.gif super kadras

Purienos, patinka foto thumbup.gif labai patinka kompozicija iš šviečiančų langų, ir siluetų. iš vis man patinka tokios foto, kurios gaunamas su ilgu išlaikymu smile.gif jos turi kažkokios mistikos man .

Žvėriau, fainos spalvos, pritariu siūlantiems kiek pakirpti apačios smile.gif

Papildyta:
Wyshnios, jau ryškumas blink.gif wub.gif Pasvajot man dar, pasvajot daug apie tokį reikia unsure.gif Vienintelis kas kliūva tai apkarpymai lotuliukas.gifŠiaip tikrai ne prieš pakaušių karpymą, bet kažkaip visą laiką stengiuosi vengt apkarpytų ausų g.gif O gal tas nėra taip blogai g.gif Ir antroj šiek tiek viršaus trūksta, norėtųsi tų neryškių vaikiukų daugiau šiek tiek unsure.gif kažkaip ta linija prie pat akyčių, nelabai unsure.gif O trečioj pati neseniai temoj gavau velnių už panašų rankų nukirtimą dukros portrete hihihi.gif

Sansaros ir Bitės majos plaukiančių kadrų, Bitės geriau patinka thumbup.gif Įdomu būtų pamatytį tą kur su dar geresniu rakusru, kad ir su išplaukusiu fokusu smile.gif Gal parodysi bigsmile.gif Nors trumpam g.gif

Mielka, jei neišeina švariai nufotografuot, tai bent apie kompoziciją tą darydama pagalvok wink.gif Šiaip kad pasimokint, gali namų darbus padaryt mirksiukas.gif Kad ir senesnes temas, įdėsi čia, mes pakomentuosim smile.gif

Papildyta:
Žūžū, nu neblogai smile.gif dar bandyk mirksiukas.gif Paieškok įdomesnio rakurso smile.gif

Loreli, kaip pirmi bandymai neblogai smile.gif Lauksim kitų bigsmile.gif

nu lyg ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2008 07 15, 06:44)
Nu gal ir iseitu padaryti is manes seksova mergicka  biggrin.gif

Nieko negali zinoti siais laikais lotuliukas.gif 4u.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 07 15, 07:16)
O trečioj pati neseniai temoj gavau velnių už panašų rankų nukirtimą dukros portrete  hihihi.gif

Ir vel gausi, jei taip karpysi biggrin.gif

Wyshniuk, super kadrai. Kokybe stulbinanti, akiu ryskumas nerealus, tik va apkarpymai man irgi kiek kliuna. Ypatingai trecioje....jei neapkarpymai butu idealus portretukas ax.gif

Bites majos liuties nuotrauka patinka, patinka jauciamas gylis pacioje nuotraukoje.

Sea, balerina super thumbup.gif

O siaip tai ziuriu visos nuotraukos aptartos, todel nebesikartosiu.

Parodau keleta juostiniu kadru is atostogu...dar 100 skaitmeniniu foto laukia RAW formate doh.gif
Miano neieskokit biggrin.gif Tik iamzinau atostogu akimirkas.

1.(plauku kuokstas virs vaiko galvos, tai vyresnelio galva jam uz nugaros biggrin.gif )
user posted image

2.
user posted image

3.
user posted image

Kol kas dar neissipildziusi svajone biggrin.gif
4.
user posted image

5.
user posted image

6. Tipo uzkibo ir tipo labai rimtai traukiu...
user posted image

7. Saulelydis...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 15 liepos 2008 - 07:45
QUOTE(Smiltis @ 2008 07 14, 22:45)
hihihi.gif aš dar nefotkinau smilgų  mirksiukas.gif

oi.. o kieno smilgelė buvo?.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 07 15, 08:37)
1.(plauku kuokstas virs vaiko galvos, tai vyresnelio galva jam uz nugaros biggrin.gif )
user posted image

nu šita nereali, jau ekspersija wub.gif Nieko net nesinori, nei kritikuot, nei kabinėtis. Žiauriai patinka tokios natūralios, nepozuotos, pagauti geriausi momentai thumbup.gif .fainai kad įdedi pasigėrėt wub.gif , man tai kaip paskatinimas nenuleist ranku thumbup.gif O velnių man patinka gaut mirksiukas.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 07 15, 09:22)
oi.. o kieno smilgelė buvo?.. lotuliukas.gif

Stebuklės mirksiukas.gif
Atsakyti
Ca_girl. man pirma ir paskutine patinka labiausiai. pirma del emocijos (to pakausio ten ir nesuprasi, galima pagalvot, kad megztinio gobtuvo virsus toks ir tiek), o paskutine del spalvu ir ramybes. bet koooks spalvu ryskumas blink.gif

Loreli, as kirpciau apacia iki to pagaliuko. ji neinformatyvi, neryski ir nelabai ka padeda. siaip idomiai susigulejes kadras. tik man sviesumo truksta (as level pastumdyciau su kokia redagavimo programele). ir koki tu ten fotika dovanu gavai? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 15 liepos 2008 - 08:56
sveiki, gal kas getumet slaptazodi i Az mestelt, nes senai bebuvau, noretusi zvilgterti i jusu namu darbelius 4u.gif Dekui.
Atsakyti