Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Zhveris, nelabai kreipk į mane dėmesį, man gi fotkėj turi būti žmonių, tada man gerai lotuliukas.gif pameni, kaip mes žiemą su merginom ėjom fotkint? visos miestą fotkino, o man nebuvo kas veikt, nes žmonių mažai buvo..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2008 07 14, 22:02)
nieks nepasiduoda man...  blush2.gif  vaiku neturiu... visa diena viena namie tai tenka kazkokiu objektu ieskot kitu nei zmones  ax.gif

Kaip tai neturi??? g.gif O prie avataro kas per vaikas "baisutė"????
Atsakyti
aciu labai uz nuomones wub.gif truputi nukirpau lubu ir i pelke idejau ,idomu nuskandins ar isplauks, dabar skandina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 14, 22:18)
Kaip tai neturi??? g.gif  O prie avataro kas per vaikas "baisutė"????

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia mano suo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 14, 13:18)
Kaip tai neturi??? g.gif  O prie avataro kas per vaikas "baisutė"????

au au au turbut biggrin.gif
Atsakyti
Na va, jau vietoj vaikų šuniukai doh.gif Aš ir galvoju kas per vardas vaiko - Baisutė.. brrr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 14 liepos 2008 - 21:30
Aktyvūs tokie, daug nuotraukų dedat - faina 4u.gif

Žvėris, per aštri man tavo nuotrauka biggrin.gif Tokie aštrūs kampai tų juodų pastatų, kad net bijau įsipjaut biggrin.gif Va tas šviesiausias,kurį norėjai akcentuoti - va jis jau minkštesnis ir geriau žiūrisi. Vistik norisi šviesenės apačios g.gif

Wyshnia, viskas pas tave čia puiku, nėra ko kabinėtis. Kokybė superinė, išdegimai netrukdo, nuotraukos gyvos, šviečiančios. wub.gif Neišskirčiau net labiau patinkančios. Aš taip jau nebeišmoksiu smile.gif

Na va, merginos, o aš renkuosi Sansaros kadrą smile.gif Įdomesnis.

Sayonara, cioce, 4u.gif

Ačiū už komentarus visiems 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 14 liepos 2008 - 21:42
vat degute ir liko be nuotrauku. markstesi markstesi ir neber su akimis doh.gif (jos neimanoma atsimerkusios nutraukt, garbes zodis.)

tiesa kilo ideja pagalvojus apie suni ant sieno lotuliukas.gif reikia padaryti dazniausiai pasitaikanciu klaidu fotografijose sarasa su pavyzdziais ir idet i bloga: nukapotos galunes, horizontas per viduri, isdeges dangus/veidas/rubai, nekontrastinga, fokusas ne vietoj, erdves trukumas, neteisingas kadravimas ir panasiais g.gif

wysnia - nuotraukos sumoje patiko. antros tik kadravimas man abejotinas, ten tiek visko, kad pasimetu.
bet kazkaip akiu ryskumas net zapteleti vercia, o tas kiek trikdo blush2.gif na nemoku issireiksti. ryskumas toks idealus, kad net per idealus (tipo aiskiau pasidare lotuliukas.gif ). jos per idealios man, nes negaunu tokios kokybes niekaip be PS lotuliukas.gif

zveriuko miestas ziurisi. gal man kiek dangaus per daug, bet turiu problemu su erdves trukumu, tai bijau nuvyliot nuo teisingo kelio blush2.gif

stebukles smilga visai man patiko

purienos foto. man patinka, tik irgi gele trikdo. ji tokia "ne i tema" gaunasi. o ilgi islaikymai mano silpnybe, todel as visada nuo tokiu foto kaifuoju, kai yra sujudejimas, vaiduoklis, isnykstantis kazkas thumbup.gif

Zuzu, akytes dar nepakankamai ryskios. schmoll.gif ar mazinant nepasarpinai pakankamai, ar jos ir nebuvo ryskios g.gif spindejimas nenugincijamas, bet ryskumo truuuuuksta

mielka, kokybiskas drieziukas, kirpciau kaire. per stikla retai ka grazaus gausi. vat ir dabar subraizymai visur matosi to stiklo

bitesmajos diedukas liutyje superinis (mano visos sujudejo), kudroje kadravimas geresnis smile.gif man vaizdas pro langa supersupersuperinis. bet netycia kudroje 4.5 paspaudziau, vietoj 5 doh.gif uzkalbino vyras ir nugrybavau doh.gif tikrai norejau 5 rasyt blush2.gif

sea, silta foto. spalviskai super. ale ryskumo man vaiko kazkiek truksta. bet erdve, gelyte, apranga - be priekaistu mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 07 14, 22:35)
Aktyvūs tokie, daug nuotraukų dedat - faina  4u.gif

Žvėris, per aštri man tavo nuotrauka biggrin.gif  Tokie aštrūs kampai tų juodų pastatų, kad net bijau įsipjaut biggrin.gif  Va tas šviesiausias,kurį norėjai akcentuoti - va jis jau minkštesnis ir geriau žiūrisi. Vistik norisi šviesenės apačios g.gif

Čia ne aš tuos namus stačiau, jei ką... JOKE blush2.gif Ačiū už komentarą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 14 liepos 2008 - 21:55
P.S. kazi ar OLO turi musu slaptazodi. negrazu jei neturi, jo nuotraukos ten guli ir net jo seimos, o jei negali paziuret g.gif
Olo, ar turi musu slaptazodi kitu ND?
Atsakyti
Labs vakrelis !!!

Biski priraset !!

Nu vienu ND tai kaip ir zinau- mokomes lygtais, o kitu lotuliukas.gif
Papildyta:
dar toks klausimas.

Ar pvz. rasant zinute galima kazkaip matyti ne 10 (kaip dabar rodo) o pvz.30 paskutiniu zinuciu.
Atsakyti

Sansara, Žvėrie, Raige, Olo ačiū už atsakymus dėl objektyvo valymo ir filtrų. Eisiu ryt pirkti filtrą ir kažkokį krepšį fotikui saugiai nešiotis bigsmile.gif

Turiu dar vieną pradžiamokslės klausimėlį. Kaip įdėti per Photobucket normalaus dydžio foto. Nusistatau ten dydį 640*480, o man vis tiek ta foto pasidaro kažkur 100*120 (daugmaž) g.gif
Atsakyti