Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

nu tai vienintelis toks kokybiškas. daugiau visur fokusas nugrybavo. gaila, o kitur ir rakursas buvo geresnis, et verysad.gif
Atsakyti
wyshnia, kiek kainuotu Tavo virtualios pamokos? doh.gif

Pupeliuk, man trečia patiko labiausiai. įrėminta neryškumų, subalansuota, kažkokia išbaigta. kabinčiaus ant sienos.

smiltis, man kompoziciškai smilga kliuvo. bet gražus užtat siluetas.

sansaros ir bites kadrai nerealūs. žiauru buvo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(mantioras @ 2008 07 14, 10:15)
Susivelinau i meeta, teko savarankiskai 'pasaudyti'. Neitin rezultatyviai...
user posted image

man ši patinka. gaila, kad pilkoka ir tokia maža.. pati turiu planą pafotografuoti vienuoles. labai norėčiau..
pafantazuosiu. reikėjo lįst po tiltu ir iš apačios jas pasilenkusius paimt..biggrin.gif

QUOTE(mantioras @ 2008 07 14, 13:24)
Zaviajai akordeonininkei nenutaikiau gero kampo, kliuna tas nelaimingas 'ispardavimas' :/ Grynai portretui ir labiau nuotaikai perteikti reikejo imti arciau, bet su 90mm fix'u tai jau butu lindimas i akis, ko as iki siol neisidrasinau daryti... Siaip ji atrode gan rami ir svajinga, tai ypatingos ekspresijos gal ir nebuciau islauzes.

...tiesa, cia publikuodamas jokiu teisiu nepazeidziu?..  blush2.gif

O cia mano paties 'pratimukas' kompozicijai. Nieko ypatingo, tiesiog norejau uzfiksuoti spalvu tekme. Karpyta, nes 3:2 formatas ir gan zemas fotografavimo taskas neleido paimti kitaip.

akodeono mergaitė visai nieko. bandyčiau j/b. tas užrašas kaip tik man patinka, tik kito rakurso norisi - labiau iš priekio. jos susikaupimas labai gražus.. be to, moteris ir toks gana vyriškas instrumentas - retas derinys.

gėlės man nea.. blush2.gif

QUOTE(Sea_ @ 2008 07 14, 16:52)
Noriu kritikos, man paciai si nuotrauka tai patinka,tai nepatinka. Patinka kai ilgiau ziuriu, o kai atsidarau atrodo nekaip.

graži mergytė..
tačiau norisi iš arčiau, galbūt judesyje, be žvilgsnio į objektyvą. spalvos irgi man neaiškios.. čia Taviškė? jei Taviškė, tai pavydžiu, tokį modelį turi po ranka smile.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 07 14, 17:23)
"Jų mintys"
Fotografuota ankstyvą pavasarį. Ilgas išlaikymas. Spalvos natūralios, mūsų kiemas taip apšviestas.

būsiu nepopuliari, manęs nesudomino ši foto.. blush2.gif tokia paprasta labai. žinant, ką Tu sugebi, cioce..biggrin.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 14, 17:55)
O aš vakar  vakare per langą pamačiau tokį Klaipėdos Pilsotą (čia mūsų dangoraižio toks vardas), man gražu, gal todėl nematau broko, o jo jaučiu yra. Kas pasakys?

techniškai man viskas kaip ir ok, išskyrus kad apačios per daug.
bet iš principo nors protas sako, kad gražus vaizdas, kokybiška, atvirukas, giliau neužkabina.. 4u.gif
Atsakyti
kaip sita nuotrauka? sudetinga svariai nufotografuot juk jis uz stiklo buvo ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2008 07 14, 20:49)
kaip sita nuotrauka? sudetinga svariai nufotografuot juk jis uz stiklo buvo  ax.gif

user posted image

man asmeniškai driežai, gyvatės, vorai, vabalai ir pan. veikėjai nekelia emocijų. o jei kelia - tai neigiamas..smile.gif jau geriau šunys biggrin.gif
jei rimčiau.. man neįdomus objektas.. o Tu žmonių nebandei fotkint?
Atsakyti
hi.gif
Apziurejau meetuku foto. malonu pamatyt. Silwio atrodo daug rimtesnis nei auto temoj (ne toks "too sweet" tongue.gif ), pas Silwio'iene koks vooooras scare.gif (bijau as ju), Stebuklei dietos nereik! tikrai! bigsmile.gif Olo, malacius su visa seimyna, kitos visos moterukes- krasavicos nail.gif (dar labai istrigo Opos foto kur vaikiukas kesinasi ikast i ranka thumbup.gif lotuliukas.gif )
Istrigo
*Mantioro "pasiklydes" fotografas, ramybe wub.gif
**BitesMajos "sedesti bet kokiu oru" man per daug raudonos (nors gal cia todel kad pati gyvenu tokiu plytu name ir visose foto man jos "degancios" g.gif )
***Zveries dangoraizi ir taip ir taip apziurinejau (bandziau sviesinti kad apacioj pastatai isrysketu, bet schmoll.gif bandziau kirpt apacia, bet schmoll.gif ) todel lieku prie minties, kad reik perfotografuot (cia ne Taikos pr? g.gif )
***Wyshnios foto pirmoj irgi uzkliuvo baltas leckas, antroj norisi mazuliu galvyciu, o trecia patinka (bet koooks Frostis panasus i mama blink.gif )
****Patiko "Venecija" Sansaros spalvos+BitesMajos (vardas wub.gif ) kadravimas.

O as negaliu atsidziaugt, kad pradeda gautis akis padaryt tokias "spindincias" bigsmile.gif
user posted image
P.s. iki kada "saldus" nd? iki sio 2dienio? g.gif
Atsakyti
Sea_, kadangi baletas sena, nors ir mirusi mano meilė, negalėjau neparašyti. Mane hmmm, sugraudino gal, sušildė. Tiesiog prirakina žvilgsnį palinkusios mokytojos ir mergaitės "duetas" ir tas vos matomas atspindys grindyse, toks efemeriškas pasaulis, spėjamas judesys. Patiko ir spalvos, tokios pat šiltos ir lengvos. Viršų ir man norėtųsi nukirpti. Sunkokai sekasi dėlioti žodžius smile.gif

ZverisKLP mieso siluetai labai žavi. Net nesinori man nieko kirpti (nors apačia gal sunki, bet juk tai apačia. Miestas - seniai, jaukiai ir tingiai įleidęs šaknis (pamatus) ir besiruošiantis nakčiai (tikiuosi, čia ne saulėtekis). Galvodama ND temas norėjau pasiūlyti tokią - siluetų šešėlių temą. Dabar net ir gailiuosi nepasiūlius, nes saldumynus retas mėgsta sad.gif

wyshnios vaikai - tai mano siekiamybė pagauti tokias minkštas skaidrias spalvas ir gyvas akis. Labai švarios nuotraukos. Ai, kažkaip neišeina šiandien dėlioti sakinius į žodžius.

Tiesa, norėjau Stebuklės paklausti,kas ten ND "Vanduo" buvo nufotografuota. Nu man labai smalsu. Kažkuo ta nuotrauka traukia. Gal nežinomybė...
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 07 14, 21:51)
o Tu žmonių nebandei fotkint?

nieks nepasiduoda man... blush2.gif vaiku neturiu... visa diena viena namie tai tenka kazkokiu objektu ieskot kitu nei zmones ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2008 07 14, 21:02)
nieks nepasiduoda man...  blush2.gif  vaiku neturiu... visa diena viena namie tai tenka kazkokiu objektu ieskot kitu nei zmones  ax.gif

kaip norime, ieškome galimybių, kai nenorime - priežasčių. tongue.gif
keliauk miestan dieną su fotiku. į laukus. į kaimus. kapines. bažnyčias. apeik pastatą iš visų pusių, išbandyk įvairius rakursus. jeigu turi laiko - pasakiškos sąlygos mokymuisi, kai gali skirti tam laiko. fotkink žmones iš toli. paskui eisi vis artyn ir artyn. galų gale, išbandysi įvairius objektus, atrasi, kas Tau labiausiai patinka.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 07 14, 21:48)
techniškai man viskas kaip ir ok, išskyrus kad apačios per daug.
bet iš principo nors protas sako, kad gražus vaizdas, kokybiška, atvirukas, giliau neužkabina.. 4u.gif

Ačiū už nuomonę mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 07 14, 21:59)
ZverisKLP mieso siluetai labai žavi. Net nesinori man nieko kirpti (nors apačia gal sunki, bet juk tai apačia. Miestas - seniai, jaukiai ir tingiai įleidęs šaknis (pamatus) ir besiruošiantis nakčiai (tikiuosi, čia ne saulėtekis). Galvodama ND temas norėjau pasiūlyti tokią - siluetų šešėlių temą. Dabar net ir gailiuosi nepasiūlius, nes saldumynus retas mėgsta sad.gif

Uch kaip gerai kai kam nors gražu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 14 liepos 2008 - 21:16
nu jo tikriusei ir nelabai noriu zmones fotkint... o jei nepatiks savaim kaip as ji pateikiu... o svetimus turiu tokia baime... nezinau kodel bet galeciau tik is labai toli kad nematytu manes kad fotkinu...o tam reikia ilgo objektyvo o su savo 70mm nieko nepadarysiu blush2.gif

pastatus vis zadu isvaziuot iki miesto pasivaiksciot bet niekaip gi neprisiruosiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2008 07 14, 21:57)
:***Zveries dangoraizi ir taip ir taip apziurinejau (bandziau sviesinti kad apacioj pastatai isrysketu, bet schmoll.gif bandziau kirpt apacia, bet  schmoll.gif ) todel lieku prie minties, kad reik perfotografuot (cia ne Taikos pr?  g.gif )

Čia iš Taikos pr. fotkinta.O kad perfotografuot, reik laukti saulės gražios. Palauksiu.. Ačiū
Atsakyti