Na dėl mee'to aišku pavydas bambą graužia.... tiek moterų vienoj vietoj ir visos fotografuoja:) Išduokit ar Sillwio nesiūlė sekantį susitikimą daryt Švedijoj su dviem nakvynėm? Mes lyg kažką Klp kalbėjom? But smagu. Beje šeimas galim imt kartu. Sakėm kas neturi fotoaparatų , tie gamins maistą fotografams
Purienos nuotraukytė super, tik man gal ta juoda gėlė maišo Įdomu kaip be jos būtų?
O aš vakar vakare per langą pamačiau tokį Klaipėdos Pilsotą (čia mūsų dangoraižio toks vardas), man gražu, gal todėl nematau broko, o jo jaučiu yra. Kas pasakys?
Sea, kokia balerina Tik dabar daejo kad cia tavo tavo vaikas
Man nuotraukoj kiek virsaus per daug O daugiau uzgozia mergytes zavesys visa nuotrauka ir neturiu komentaru.
Stebukle, neturiu švarios nuomonės apie tavąją smilgą. Kažkaip kompozicija nenatūrali Ta prasme, akivaizdu, kad smilga laikoma rankomis. Tai nėra blogai, jei gauni puikų rezultatą. Bet čia kabinuosi ir viskas Taisyk, jei klystu
Cia naturali as net ant slapios zoles atsiguliau nes su slanga aptaskyt bandziau tik smilga su ziogu Man tiek pastangu tas kadras kainavo(fiziniu)... ech... cia as zolyne atsigulus fotkinau
ACIU UZ KOMENTARA
Papildyta:
Labai idomus kadras. Patinka sviesu zaismas, patinka kompozicija, patina juoda gele/ baltas medelis, tik va sujudejimas gaunasi vaikucio kaip svytejimas, tas truputi trukdo, nes norisi jo viso tamsaus. Bet visumoj :
O aš vakar vakare per langą pamačiau tokį Klaipėdos Pilsotą (čia mūsų dangoraižio toks vardas), man gražu, gal todėl nematau broko, o jo jaučiu yra. Kas pasakys?
Man per sunki apacia, kirpciau as jos iki pirmo "laiptelio". Grazios spalvos
Man nuotraukoj kiek virsaus per daug O daugiau uzgozia mergytes zavesys visa nuotrauka ir neturiu komentaru.
QUOTE(Puriena6 @ 2008 07 14, 18:54)
Stebukle, neturiu švarios nuomonės apie tavąją smilgą. Kažkaip kompozicija nenatūrali Ta prasme, akivaizdu, kad smilga laikoma rankomis. Tai nėra blogai, jei gauni puikų rezultatą. Bet čia kabinuosi ir viskas Taisyk, jei klystu
Cia naturali as net ant slapios zoles atsiguliau nes su slanga aptaskyt bandziau tik smilga su ziogu Man tiek pastangu tas kadras kainavo(fiziniu)... ech... cia as zolyne atsigulus fotkinau
ACIU UZ KOMENTARA
Papildyta:
QUOTE(Puriena6 @ 2008 07 14, 18:23)
Labai idomus kadras. Patinka sviesu zaismas, patinka kompozicija, patina juoda gele/ baltas medelis, tik va sujudejimas gaunasi vaikucio kaip svytejimas, tas truputi trukdo, nes norisi jo viso tamsaus. Bet visumoj :
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 14, 18:55)
Man per sunki apacia, kirpciau as jos iki pirmo "laiptelio". Grazios spalvos
Ech skaitau apie ta jusu meeta ir pavydziu - o dar kai nezinau kur jusu susitikimu nuotraukos sudetos, tai isvis manikiurus tuoj nusigrausiu
As kol kas idedu pora nuotrauku, viena natur, kita jb, o trecia fotosopinta gerai. Buvo nuotaikos actionams su komentarais ateisiu vakare
visos fotografuotos su 85mm. Pirmoji daug kirpta, nes mano maziaus nugara labai vaizda gadino, treciojoj visas kadras - cia kam apkarpymai klius
As kol kas idedu pora nuotrauku, viena natur, kita jb, o trecia fotosopinta gerai. Buvo nuotaikos actionams su komentarais ateisiu vakare
visos fotografuotos su 85mm. Pirmoji daug kirpta, nes mano maziaus nugara labai vaizda gadino, treciojoj visas kadras - cia kam apkarpymai klius
wyshnia, viskas senajam albume, slapt tie patys taigi niekas nepasikeitė
QUOTE(wyshnia @ 2008 07 14, 19:31)
1, puiki.
2, jei kabintis, tai reikejo berniukui pakelt abi kojytes arba nei vienos. Bet labai idomus vaizdas matyt tiek daug mazu peduciu vienoj vietoj
3,veidukas spalva kliuva, kazkokia ruzava. Bet cia gal vel mano monitorius
QUOTE(Smiltis @ 2008 07 14, 18:43)
wyshnia, viskas senajam albume, slapt tie patys taigi niekas nepasikeitė
Tai kad as su savo vistos smegenelem gera atmintim pasigirt negaliu, slaptazodi pamenu, o va gerai butu, jei kas nuoroda ikeltumet
QUOTE(Sea_ @ 2008 07 14, 17:52)
Noriu kritikos, man paciai si nuotrauka tai patinka,tai nepatinka. Patinka kai ilgiau ziuriu, o kai atsidarau atrodo nekaip.
Ka jus manot?
Ka jus manot?
šiaip visai mielas. aš dar apkarpyčiau labiau, nors galėjai prieit arčiau
QUOTE(Puriena6 @ 2008 07 14, 18:23)
man kažkas ne taip. gal tas augalas maišo
QUOTE(wyshnia @ 2008 07 14, 19:31)
gražu, tvarkinga, šviesu ir kokybiška, bet....
pirmoj foto man maišo balta dėmė kairėj pusėj apačioj.
antroj - bijau jau ginčytis dėl išdegimų su tavim aš nekalta. man taip rodo . bet jei ką, tai sorry
trečioj viskas tvarkoj.