Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Na dėl mee'to aišku pavydas bambą graužia.... tiek moterų vienoj vietoj ir visos fotografuoja:) Išduokit ar Sillwio nesiūlė sekantį susitikimą daryt Švedijoj su dviem nakvynėm? Mes lyg kažką Klp kalbėjom? But smagu. Beje šeimas galim imt kartu. Sakėm kas neturi fotoaparatų , tie gamins maistą fotografams thumbup.gif

Purienos nuotraukytė super, tik man gal ta juoda gėlė maišo g.gif Įdomu kaip be jos būtų?

O aš vakar vakare per langą pamačiau tokį Klaipėdos Pilsotą (čia mūsų dangoraižio toks vardas), man gražu, gal todėl nematau broko, o jo jaučiu yra. Kas pasakys?

user posted image
Atsakyti
Sea, kokia balerina wub.gif Tik dabar daejo kad cia tavo tavo vaikas wub.gif bigsmile.gif
Man nuotraukoj kiek virsaus per daug unsure.gif O daugiau uzgozia mergytes zavesys visa nuotrauka ir neturiu komentaru.
QUOTE(Puriena6 @ 2008 07 14, 18:54)

Stebukle, neturiu švarios nuomonės apie tavąją smilgą. Kažkaip kompozicija nenatūrali g.gif Ta prasme, akivaizdu, kad smilga laikoma rankomis. Tai nėra blogai, jei gauni puikų rezultatą.  Bet čia kabinuosi ir viskas biggrin.gif  Taisyk, jei klystu  mirksiukas.gif

Cia naturali sad.gif as net ant slapios zoles atsiguliau cray.gif nes su slanga aptaskyt bandziau tik smilga su ziogu sad.gif Man tiek pastangu tas kadras kainavo(fiziniu)... ech... cia as zolyne atsigulus fotkinau sad.gif
ACIU UZ KOMENTARA 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Puriena6 @ 2008 07 14, 18:23)

"Jų mintys"

user posted image

.

Labai idomus kadras. Patinka sviesu zaismas, patinka kompozicija, patina juoda gele/ baltas medelis, tik va sujudejimas gaunasi vaikucio kaip svytejimas, tas truputi trukdo, nes norisi jo viso tamsaus. Bet visumoj ohmy.gif clap.gif:

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 14, 18:55)

O aš vakar  vakare per langą pamačiau tokį Klaipėdos Pilsotą (čia mūsų dangoraižio toks vardas), man gražu, gal todėl nematau broko, o jo jaučiu yra. Kas pasakys?

user posted image

Man per sunki apacia, kirpciau as jos iki pirmo "laiptelio". Grazios spalvos rolleyes.gif
Atsakyti
Ech skaitau apie ta jusu meeta ir pavydziu - o dar kai nezinau kur jusu susitikimu nuotraukos sudetos, tai isvis manikiurus tuoj nusigrausiu mad.gif biggrin.gif

As kol kas idedu pora nuotrauku, viena natur, kita jb, o trecia fotosopinta gerai. Buvo nuotaikos actionams smile.gif su komentarais ateisiu vakare smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
visos fotografuotos su 85mm. Pirmoji daug kirpta, nes mano maziaus nugara labai vaizda gadino, treciojoj visas kadras - cia kam apkarpymai klius tongue.gif

Atsakyti
wyshnia, viskas senajam albume, slapt tie patys mirksiukas.gif taigi niekas nepasikeitė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 07 14, 19:31)

As kol kas idedu pora nuotrauku, viena natur, kita jb, o trecia fotosopinta gerai. Buvo nuotaikos actionams smile.gif su komentarais ateisiu vakare smile.gif

1, puiki.
2, jei kabintis, tai reikejo berniukui pakelt abi kojytes arba nei vienos. Bet labai idomus vaizdas matyt tiek daug mazu peduciu vienoj vietoj rolleyes.gif
3,veidukas spalva kliuva, kazkokia ruzava. Bet cia gal vel mano monitorius irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 07 14, 18:43)
wyshnia, viskas senajam albume, slapt tie patys  mirksiukas.gif taigi niekas nepasikeitė  smile.gif

ax.gif Tai kad as su savo vistos smegenelem gera atmintim pasigirt negaliu, slaptazodi pamenu, o va gerai butu, jei kas nuoroda ikeltumet ax.gif
Atsakyti
Wyshnia, ND cia
Atsakyti
Zveris, per daug juoda apacioje, bet foto patinka 4u.gif

Stebukle, tavo smilga neuzkabino 4u.gif O vaikas tai mano cia,mano biggrin.gif

Wyshnia, nuostabu :wub:Eina sau kaip graziai tu fotografuoji wub.gif O koks butent pas tave 85mm?
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 07 14, 17:52)
Noriu kritikos, man paciai si nuotrauka tai patinka,tai nepatinka. Patinka kai ilgiau ziuriu, o kai atsidarau atrodo nekaip.
Ka jus manot?

šiaip visai mielas. aš dar apkarpyčiau labiau, nors galėjai prieit arčiau ax.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 07 14, 18:23)
"Jų mintys"

man kažkas ne taip. gal tas augalas maišo g.gif

QUOTE(wyshnia @ 2008 07 14, 19:31)

gražu, tvarkinga, šviesu ir kokybiška, bet....
pirmoj foto man maišo balta dėmė kairėj pusėj apačioj.
antroj - bijau jau ginčytis dėl išdegimų su tavim hihihi.gif aš nekalta. man taip rodo flirt.gif . bet jei ką, tai sorry 4u.gif
trečioj viskas tvarkoj.
Atsakyti
Ju meiles sala blush2.gif (bitemaja, dek savo versija wink.gif )
user posted image
Atsakyti
dedu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
tavo geresne ir kokybiskesne 4u.gif dar turiu kelis kadrus is liuties. bet jau sian nebesudesiu. blush2.gif
Atsakyti