Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(westa @ 2008 07 14, 16:15)
kol dar viena koja Lietuvoj, i įkišu nosį  smile.gif .. klaipėdiečiai, ar matėt, kad bald. nomad visgi ne tas, ką mes spėjom  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ..bald. nomad malonu susipažint , susitikime minėjom ir Tave  smile.gif .. nemačiau sayonaros fotkėse  smile.gif .. bene slapstėsi nuo objektyvų  smile.gif .. ir sillwio'ienei reikėjo duot fotoaparatą, o tai toks jausmas, kad ten visą žolę pievelėj nurupšnojo  biggrin.gif .. ech smagu buvo, matosi.. o man net ir gėda, kad jūs va susitikime užsiėmėt rimtais dalykais.. ne taip kaip ne kurie susitikimai, kai fotoaparatas tik dėl vaizdo ant stalo praguli  doh.gif  smile.gif

A tai kur tavo fotkės? Juk spaudei mygtuką kiek pamenu?
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 14, 16:21)
A tai kur tavo fotkės? Juk spaudei mygtuką kiek pamenu?

niapamenu mastau.gif smile.gif

sayonara, pačiai gėda pasidarė ania hihihi.gif

einu fotiko valytis , dar reik nuspręst kokius objektyvus imtis g.gif ..

sillwio, visgi pas mane sigma 10-20 smile.gif
Atsakyti
Jo... kai nemoki fotografuoti, lieka tik sukelti intriga blush2.gif ax.gif

Jei kam idomu, siulau paziureti tikraji bald nomad cia
Jei turesit laiko ir noro, isejus i profili galima rasti ir daugiau jo blogu, o juose - nuotrauku.
ir dar vienas cia

Manau, kad man jo nuotraukos patinka ne tik del objektyviu priezasciu, bet ir labai subjektyviu - dauguma jo fotografuotu vietu ir as maciau (deje, ne taip fotogeniskai)

Kaip supratau, Sansarai statau alu/vyna/gira/kisieliu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bald.nomad: 14 liepos 2008 - 15:46
QUOTE(sayonara @ 2008 07 14, 16:20)
manęs niekas nefotkino, manęs niekas nemyli biggrin.gif biggrin.gif

p.s. aš ant kalno nebuvau, tik kabakėlyje wink.gif

p.p. s. aš tai išvis nebuvau fotiko išsitraukus (tamsu rūsy) smile.gif blush2.gif

palauk aš vakare sudėsiu. manau, kad nelabai džiaugsies tongue.gif
o man vat Sansara davė pabandyt blykstę thumbup.gif jau yra mano pirkinių sąrašo gale biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 07 14, 15:47)
palauk aš vakare sudėsiu. manau, kad nelabai džiaugsies  tongue.gif
o man vat Sansara davė pabandyt blykstę  thumbup.gif  jau yra mano pirkinių sąrašo gale  biggrin.gif

ai, gal nedėk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 07 14, 16:15)
klaipėdiečiai, ar matėt, kad bald. nomad visgi ne tas, ką mes spėjom  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

bet vat šeštas jausmas manęs neapgavo, man vis tik labiau atrodė, kad yra taip kaip yra smile.gif nors įrodymų nemažai buvo atvirkštinių bigsmile.gif

Westa, geros tau kelionės 4u.gif

Grįžau nusiteikusi ND daryt, ale fotiko tai nėr namuose doh.gif

Degutei ir Pupeliukui gerų atostogų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 14 liepos 2008 - 16:48
Gal galit pasakyt, mazdaug kokias nustatymais fotkint vaikus lauke per lietu ir kaip apsaugot objektyva?
Atsakyti
Nors meete ir nebuvau, bet smagu isvysti kaip jus atrodot 4u.gif

Noriu kritikos, man paciai si nuotrauka tai patinka,tai nepatinka. Patinka kai ilgiau ziuriu, o kai atsidarau atrodo nekaip.
Ka jus manot?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 07 14, 16:52)
Noriu kritikos

Sea, na man tai ši nuotrauka labai vykusi, bet... Tas bet - lubos. Ko tai akys kyla prie jų, nors jos visai ne esminis dalykas biggrin.gif Jas pakirptum ir būtų super thumbup.gif Labai geras nuotraukos koloritas. Gėlė taip vietoje čia pakritusi , lyg žinotų, kad nuotraukoje labai tiks prie mokytojos kelnių biggrin.gif O mergaitė kaip gražiai ir lyg droviai žiūri į objektyvą wub.gif
Papildyta:
Na, pradedu atsiskaitinėti,ką nuveikiau per savo atostogas biggrin.gif Neužilgo pakomentuosiu ir kitas jūsų nuotraukas , mačiau gerų darbų rolleyes.gif

"Jų mintys"

user posted image

Fotografuota ankstyvą pavasarį. Ilgas išlaikymas. Spalvos natūralios, mūsų kiemas taip apšviestas.
Atsakyti
Puriena, aciu 4u.gif

Man patinka tavo foto bigsmile.gif Cia du sluoksniai???? Eina sau kaip sninga, tos vakaro spalvos wub.gif O dar kaip idomu patyrineti ka kiti zmones toki vakara veikia:))
Atsakyti
sveiki smile.gif

malionu buvo susipazint su nepazistamais ir pamatyt pazistamus.. 4u.gif
gaila, kad ant kalno nespejau pasirodyt ir praleidau proga susipazint su Anasko bei Olo smile.gif
Atsakyti
Mantiorai, liuks tavoji nuotrauka su parimusiu fotografu thumbup.gif Tokia "Mudu abudu" biggrin.gif Mergina grojanti - viskas čia tinka ir spalvų nenuobodybė. Tik va, kaip pats sakai - ekspresijos mažoka. Kita vertus, mergina groja visai ramiai svjingai, todėl nereikia ir ieškoti to ko nėra biggrin.gif Nuotraukos su žiedais nekomentuosiu, nes ne mano stailas blush2.gif

Stebukle, neturiu švarios nuomonės apie tavąją smilgą. Kažkaip kompozicija nenatūrali g.gif Ta prasme, akivaizdu, kad smilga laikoma rankomis. Tai nėra blogai, jei gauni puikų rezultatą. Bet čia kabinuosi ir viskas biggrin.gif Taisyk, jei klystu mirksiukas.gif

Pupeliuk, kokia čia dar gali būti kritika - viskas taip idealu, natūralu, šilta ir dar galėčiau išvardinti daugybę teigiamų epitetų šiom nuotraukoms wub.gif Neieškau aš čia ir iškadravimų, nes mane žavi pievų "betvarkė". Pastebėjau, kad ir formatas, kur nufotografuotos laukų gėlės, man labiau tinka horizontalus, t.y. atkartojantis pievą smile.gif Puikios nuotraukos - mano svajonė tokias padaryti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2008 07 14, 17:35)
Puriena, aciu 4u.gif

Man patinka tavo foto bigsmile.gif  Cia du sluoksniai????  Eina sau kaip sninga, tos  vakaro spalvos  wub.gif O dar kaip idomu patyrineti ka kiti zmones toki vakara veikia:))

Ačiū 4u.gif Čia viena nuotrauka. Kadangi fotografuota ilgu išlaikymu, tai per tą laiką vaikas žiūrėjo pro langą ir po to pasitraukė. Gavosi tarytum permatomas biggrin.gif
Atsakyti