Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sveiki,
Vakar buvo labai smagu susitikti ir su dauguma gyvai susipazinti 4u.gif absoliuciai visi pranoko mano pacius geriausius lukescius smile.gif Butu puiku susitikti dazniau nei karta per puse metu biggrin.gif

Sansara, kad nenusimintum, cia tau mano taikos balandziai (kaip tik po popieziaus palaiminimo); bet koks panasumas i Hitckoko paukscius visiskai atsitiktinis :
user posted image

Visiems, kas nori prisiminti suni ant sieno (ar ji praleido):
suo ant sieno
Taciau siulyciau jo i bloga nekelti - pazadu padaryti pavyzdine bloga nuotrauka ax.gif
Beje, turintiems atliekamo laisvo laiko siulau paskaityti pacia "suns ant sieno" tema - ten nemazai keistu pasidraskymu (deje rastu neatkartosiu vakarykscio Sansaros judesiuko)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bald.nomad: 14 liepos 2008 - 09:48
Gal cia kazkuris is jusu nuklydes? rolleyes.gif
user posted image

Susivelinau i meeta, teko savarankiskai 'pasaudyti'. Neitin rezultatyviai...
user posted image
Atsakyti
hihihi.gif suo ant sieno doh.gif lotuliukas.gif

bite maja, labai fainas tavo kadras, as nieko nekirpciau, toks vaizdas, kad ta dedule upe nesa rolleyes.gif kokia kvaila kad nejau fotkint frusty.gif frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(bald.nomad @ 2008 07 14, 10:47)
Visiems, kas nori prisiminti suni ant sieno (ar ji praleido):
suo ant sieno
Taciau siulyciau jo i bloga nekelti - pazadu padaryti pavyzdine bloga nuotrauka ax.gif
Beje, turintiems atliekamo laisvo laiko siulau paskaityti pacia "suns ant sieno" tema - ten nemazai keistu pasidraskymu (deje rastu neatkartosiu vakarykscio Sansaros judesiuko)

konkrečiai šuo ant šieno yra čia http://www.supermama...?...0466&st=400
240 žinutė
perskaičiau ir be reikalo pergyvenau. viskas ten normaliai irnesakyk.gif tik dar nepriėjau iki vėlesnio konflikto hihihi.gif unsure.gif

QUOTE(mantioras @ 2008 07 14, 11:15)
Gal cia kazkuris is jusu nuklydes? rolleyes.gif

hmm... o galėjai užsukt ir pas mus gi mirksiukas.gif

QUOTE(Stebukle @ 2008 07 14, 11:16)
bite maja, labai fainas tavo kadras, as nieko nekirpciau, toks vaizdas, kad ta dedule upe nesa rolleyes.gif kokia kvaila kad nejau fotkint frusty.gif  frusty.gif

va va va siūliau gi tongue.gif . su sansara turim dar vieną kadrą. arba ji parodys, arba aš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mantioras @ 2008 07 14, 10:15)

o, sveikas pasirodęs, prisijunk dažniau smile.gif

gerbiamieji, gal nebereikia eskaluoti tų senų rietenų lotuliukas.gif
Atsakyti
unsure.gif Kaltas, kaltas unsure.gif
Neeskaluojam smile.gif
Atsakyti
Sveiki bigsmile.gif
Ačiū už vakarykštį susitikimą ax.gif Vėlavau, bet spėjau sudalyvaut. Smagu buvo susipažinti bigsmile.gif

Kokią savaitę nesivaidensiu, važiuoju su vaikais paatostogaut. I-neto ten nebus..

Gerų Jums foto. Iki!
Atsakyti
QUOTE(bald.nomad @ 2008 07 14, 11:27)
unsure.gif Kaltas, kaltas  unsure.gif
Neeskaluojam smile.gif

aš nepiktai, man tik juokas paėmė, kad sulindom visi skaityt senų temų lotuliukas.gif

p.s. sansaros judesio internete nepakartot.. ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Dedu cia savo nuotrauka, kuri gal jau matyta pelkej biggrin.gif
laukiu kritikos smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sansaros judesio autorines teises oficialiai ji kartoti leidzia tik sayonarai lotuliukas.gif ji oficialiai paprase leidimo lotuliukas.gif juokauju aisku. dieve, mano foto dar nesukeltos. o taip norisi paziuret kas gavosi lotuliukas.gif bet pazadu link vakaro pasiziuret. man rupi ar gavosi Anasko graziai mirksiukas.gif

bite kelk savo kita kadra mirksiukas.gif jei mano bus geresnis, veliau parodysiu lotuliukas.gif nors man gatves fotografija retai gaunasi.

bald.nomad. aciu. 4u.gif bet moraline zala sunku atitaisyt lotuliukas.gif

ir kas gyvena jau 2009 metais lotuliukas.gif susitikimu albume pamineti butent jie doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 14 liepos 2008 - 12:06
QUOTE(Sansara @ 2008 07 14, 13:03)

bald.nomad. aciu.  4u.gif bet moraline zala sunku atitaisyt  lotuliukas.gif

Tai gal sakyk, kaip ja konkreciai atitaisyt 4u.gif
Atsakyti
Oi buvo smagu pamatyti gyvai tiek daug dalyvių thumbup.gif labai ačiū už šaunią dieną 4u.gif Dar peržiūrėjau nuotraukėles, tikrai šauni diena buvo, gaila kad kiek anksčiau išlėkiau, bet pareiga šeimai šaukė biggrin.gif

Dar ta proga dedu keletą pievos nuotraukų komentaram ir kritikai, gal kam ir matytos Kūdroje. Šiandien jau išlekiu į sodybą porai savaičių pailsėti rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti