Sveiki,
Vakar buvo labai smagu susitikti ir su dauguma gyvai susipazinti absoliuciai visi pranoko mano pacius geriausius lukescius Butu puiku susitikti dazniau nei karta per puse metu
Sansara, kad nenusimintum, cia tau mano taikos balandziai (kaip tik po popieziaus palaiminimo); bet koks panasumas i Hitckoko paukscius visiskai atsitiktinis :
Visiems, kas nori prisiminti suni ant sieno (ar ji praleido):
suo ant sieno
Taciau siulyciau jo i bloga nekelti - pazadu padaryti pavyzdine bloga nuotrauka
Beje, turintiems atliekamo laisvo laiko siulau paskaityti pacia "suns ant sieno" tema - ten nemazai keistu pasidraskymu (deje rastu neatkartosiu vakarykscio Sansaros judesiuko)
suo ant sieno
bite maja, labai fainas tavo kadras, as nieko nekirpciau, toks vaizdas, kad ta dedule upe nesa kokia kvaila kad nejau fotkint
bite maja, labai fainas tavo kadras, as nieko nekirpciau, toks vaizdas, kad ta dedule upe nesa kokia kvaila kad nejau fotkint
QUOTE(bald.nomad @ 2008 07 14, 10:47)
Visiems, kas nori prisiminti suni ant sieno (ar ji praleido):
suo ant sieno
Beje, turintiems atliekamo laisvo laiko siulau paskaityti pacia "suns ant sieno" tema - ten nemazai keistu pasidraskymu (deje rastu neatkartosiu vakarykscio Sansaros judesiuko)
suo ant sieno
konkrečiai šuo ant šieno yra čia http://www.supermama...?...0466&st=400
240 žinutė
perskaičiau ir be reikalo pergyvenau. viskas ten normaliai tik dar nepriėjau iki vėlesnio konflikto
QUOTE(mantioras @ 2008 07 14, 11:15)
hmm... o galėjai užsukt ir pas mus gi
QUOTE(Stebukle @ 2008 07 14, 11:16)
va va va siūliau gi . su sansara turim dar vieną kadrą. arba ji parodys, arba aš
QUOTE(mantioras @ 2008 07 14, 10:15)
o, sveikas pasirodęs, prisijunk dažniau
gerbiamieji, gal nebereikia eskaluoti tų senų rietenų
Kaltas, kaltas
Neeskaluojam
Neeskaluojam
Sveiki
Ačiū už vakarykštį susitikimą Vėlavau, bet spėjau sudalyvaut. Smagu buvo susipažinti
Kokią savaitę nesivaidensiu, važiuoju su vaikais paatostogaut. I-neto ten nebus..
Gerų Jums foto. Iki!
Ačiū už vakarykštį susitikimą Vėlavau, bet spėjau sudalyvaut. Smagu buvo susipažinti
Kokią savaitę nesivaidensiu, važiuoju su vaikais paatostogaut. I-neto ten nebus..
Gerų Jums foto. Iki!
QUOTE(bald.nomad @ 2008 07 14, 11:27)
aš nepiktai, man tik juokas paėmė, kad sulindom visi skaityt senų temų
p.s. sansaros judesio internete nepakartot..
Dedu cia savo nuotrauka, kuri gal jau matyta pelkej
laukiu kritikos
laukiu kritikos
Sansaros judesio autorines teises oficialiai ji kartoti leidzia tik sayonarai ji oficialiai paprase leidimo juokauju aisku. dieve, mano foto dar nesukeltos. o taip norisi paziuret kas gavosi bet pazadu link vakaro pasiziuret. man rupi ar gavosi Anasko graziai
bite kelk savo kita kadra jei mano bus geresnis, veliau parodysiu nors man gatves fotografija retai gaunasi.
bald.nomad. aciu. bet moraline zala sunku atitaisyt
ir kas gyvena jau 2009 metais susitikimu albume pamineti butent jie
bite kelk savo kita kadra jei mano bus geresnis, veliau parodysiu nors man gatves fotografija retai gaunasi.
ir kas gyvena jau 2009 metais susitikimu albume pamineti butent jie
QUOTE(Sansara @ 2008 07 14, 13:03)
Tai gal sakyk, kaip ja konkreciai atitaisyt
Oi buvo smagu pamatyti gyvai tiek daug dalyvių labai ačiū už šaunią dieną Dar peržiūrėjau nuotraukėles, tikrai šauni diena buvo, gaila kad kiek anksčiau išlėkiau, bet pareiga šeimai šaukė
Dar ta proga dedu keletą pievos nuotraukų komentaram ir kritikai, gal kam ir matytos Kūdroje. Šiandien jau išlekiu į sodybą porai savaičių pailsėti
Dar ta proga dedu keletą pievos nuotraukų komentaram ir kritikai, gal kam ir matytos Kūdroje. Šiandien jau išlekiu į sodybą porai savaičių pailsėti