Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

gaila, kad negalejau pasirodyti verysad.gif taip norejau susipazinti verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas visiems !!!

Mes taip pat dekavojam visiems mytininkams uz fainai preleista sekmadienio popiete. Smagiai pasisedejom.
Atsakyti
tie, kas nesulaukė vėluojančiųjų, geria po didelę baudos stiklinę kisieliaus (giros) tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif ,

nu jau foto kad pažerta lotuliukas.gif

Anasko, mergytės faina labai foto wub.gif Man gal j/b labiau patinka, bet ir spalvota gražu smile.gif Nelabai išmanau tame reikale, tik man gal norėtųsi lapelių kiek skaidresnių, kad šiek tiek mergaitė daugiau išryškėtų g.gif Ir žiūrėjau kūdroj daugiau apkirpus, tai aš ano varianto dar šiek tiek pakirpčiau iš apačios ir kairės unsure.gif Bet šiaip labai miela foto thumbup.gif Su delfinais irgi faina, gerai momentas pagautas thumbup.gif

Sansara, negaliu patikėti kad tu daug plepėjai lotuliukas.gif Kažkaip pagal tavo postus buvau susidariusi tokią nuomonę, kad tu labai santūri mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 14 liepos 2008 - 07:00
aš nesuprantu, nematau daug foto.. ar čia man vienai nerodo, ar išėmėt? pvz., Anasko nieko nematau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 07 14, 08:02)
aš nesuprantu, nematau daug foto.. ar čia man vienai nerodo, ar išėmėt? pvz., Anasko nieko nematau doh.gif

aš tai matau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 07 14, 06:57)
Sansara, negaliu patikėti kad tu daug plepėjai  lotuliukas.gif Kažkaip pagal tavo postus buvau susidariusi tokią nuomonę, kad tu labai santūri  mirksiukas.gif

mirksiukas.gif visi taip mano forumuose ir pasako po meeto ta pati, ka psakei mirksiukas.gif nors neisivaizduoju kodel, nes postai irgi ne patys trumpiausi buna lotuliukas.gif vyras juokiasi, kai griztu: "ir vel tauskei be perstojo" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 07 13, 22:59)
bitemaja, voba. netgi aitvara imazinai lotuliukas.gif kaip kadrai is liuties?  mirksiukas.gif as dar savu nesukeliau.

aš vakar greit viską sukėliau biggrin.gif
sėdėti bet kokiu oru biggrin.gif taip, ta balta siena maišo, bet jei ją nukerpi tada nesimato vandens doh.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 07 14, 08:17)
mirksiukas.gif visi taip mano forumuose ir pasako po meeto ta pati, ka psakei mirksiukas.gif nors neisivaizduoju kodel, nes postai irgi ne patys trumpiausi buna  lotuliukas.gif vyras juokiasi, kai griztu: "ir vel tauskei be perstojo"  lotuliukas.gif

o vat aš tave tokią ir įsivaizdavau hihihi.gif būtent tokią tauškalę hihihi.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Sansara,nieko kol kas dar nežinau dėl spausdinimo ant medžiagos. Paroda dar kabo - matyt organizatoriai atostogauja g.gif

Anasko, foto su mergaite ant palangės - thumbup.gif Spalvotas variantas. Nostalgiškai.. Netradiciškai..
Papildyta:
Bite, labai įdomus kadras, įdomus turinys. Bet kompozicija... Bandžiau uždengti tamsujį ruožą kairėje - lyg ir geriau g.gif Ir vanduo neprapuola ir dėmesys nuo veikėjo neatitraukiamas g.gif
Atsakyti
Dar karta aciu uz komentarus 4u.gif Smiltis, galima ir skaidriau padaryti mirksiukas.gif Turbut kai vakare dariau, biskuti nedaziurejau.
QUOTE(sayonara @ 2008 07 14, 08:02)
Lyg viskas vietoje, nebent kas pavoge biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 07 14, 08:34)

Bite, labai įdomus kadras, įdomus turinys. Bet kompozicija... Bandžiau uždengti tamsujį ruožą kairėje - lyg ir geriau g.gif  Ir  vanduo neprapuola ir dėmesys nuo veikėjo neatitraukiamas g.gif

mhm... esi teisi drinks_cheers.gif . aš kažkaip galvojau apie visos tos baltos sienos kirtimą, o ne to juodulio.
Atsakyti
labryt 4u.gif .. užbėgu trumpam pasisveikint ir atsisveikint smile.gif

smagu, kad pasimatėt bigsmile.gif .. Sansara, kur plaukai smile.gif .. ir sillwio visai nerūstus , pas mus jis rūstesnis atrodė smile.gif

Anasko spalvota man geriau žiūrisi.. bet geriau man nežinot kokiom aplinkybėm tokios foto gimsta.

Bite maja
o man gerai ta siena ir gerai , kad griūva smile.gif .. toks extremumo jausmas atsirada, kad diedukas ne tik lietuje sėdi bet dar ir nučiuoš į vandenį, jei ilgiau pasedės smile.gif
Atsakyti