Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2008 07 13, 09:04)
Pritariu, labai nuotaikingas, neblogai ziurisi smile.gif

Anasko, fotokudroj idejau foto, pavogiau tavo ideja pavadinimui  ax.gif  tikiuosi nesupyksi  blush2.gif
Man sunku vertint, nesuprantu tokiu foto, bet neblogaja prasme, tiesiog nejauciu kada gerai tie sulipdyti kadrai kada ne, taciau siuo atveju lyg ir dera, rodos lyg medziai matomi pro langa prasiskverbe smile.gif
Bet ten sulipdo ir spalvas paryskina, 2gubo vaizdo nesimato, meginau as smile.gif net nesuprantu kam ta funkcija reikalinga
vadinas image overlay

reikia tureti programa, kuri rodo nuotrauku Exif. As turiu susiinstaliavusi sita:

file:///C:/Program%20Files/Opanda/IExif%202.3/firefox/firefox-en-US.htm

bet ji tinka, kai narsykle Mozilla (ja ir naudojuos), nezinau, ar tinka, jeigu Exploreliu naudojies. Bet vis tiek - pabandyk per google ivest ka nors tipo Exif, IExif for MIcrosoft Explorer, kazka turetu mest g.gif
Atsakyti
Grethen, as ziuriu per Canon programa, kuri buvo prideta perkant fotoaparata. Dar galima pasiziureti per Microsoft Office Picture Manager (elematrioji nuotrauku perziuros programa), Properties, ir jei viskas nesimato, tada More.

Anasko, spalvota!!! Nuostabi! Nespalvotoj man truksta spalvu nuotaikai perteikt... blush2.gif
O delfinai - kadras puikiai pagautas, bet mano akiai per daug uzkontrastintas, todel nebelieka pustoniu ir daro nuotrauka plikstoka. Sorry, jei klystu...
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 07 13, 13:23)
Bet vis tiek - pabandyk per google ivest ka nors tipo Exif, IExif for MIcrosoft Explorer, kazka turetu mest g.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Anasko, jau uzmaciau kudroje, spalvota sloksniuota thumbup.gif

Dabar klausimuks, tie kas fotografuojat,fotografavot sventes, vestuves ,krikstynas,kokius objektyvus naudojot? Kiek skaitinejau JAV tinklapius ir zurnalus,tai jie naudoja 24-70 ir 70-200( be galo brangus abu) .
O jus su kuo issiverciat? Sayonara su kuo tu dirbai? Labai idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 07 13, 15:39)
Dabar klausimuks, tie kas fotografuojat,fotografavot sventes, vestuves ,krikstynas,kokius objektyvus naudojot?  Kiek skaitinejau JAV tinklapius ir zurnalus,tai  jie naudoja 24-70 ir 70-200( be galo brangus abu) .
O jus su kuo issiverciat?

17-40 ir 50 daugiausiai. 70-200 ne visur panaudosi, nes didelis ir erdves reikia, mieliau 85 tasej nesiuojuosi del visa ko. Bet siaip taupau pinigelius 24-70, tas butu pats tas tokiems fotografavimams smile.gif
Atsakyti
Aciu Wyshnia wub.gif
Atsakyti
Norėčiau dar vieno patarimo iš žinovų. Noriu apsaugoti objektyvą (mat mano mažoji mergina jau spėjo pačiupinėti objektyvo stiklą biggrin.gif ). Kokį pirkti, ar tiesiog neutralų apsauginį, ar UV filtrą. Ta prasme, kaip veikia UV filtras , jei nėra jokios saulės....
Ir dar , kaip, su kuo valomas objektyvo stiklas?
Atsakyti
nu tai ko taip tylu? kur visos mytininkės dingo? mirksiukas.gif

radau kelis kadrus su aitvaru hihihi.gif ne itin kokybiški doh.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 07 13, 16:39)
Anasko, jau uzmaciau kudroje, spalvota sloksniuota thumbup.gif
Dabar klausimuks, tie kas fotografuojat,fotografavot sventes, vestuves ,krikstynas,kokius objektyvus naudojot?  Kiek skaitinejau JAV tinklapius ir zurnalus,tai  jie naudoja 24-70 ir 70-200( be galo brangus abu) .
O jus su kuo issiverciat? Sayonara su kuo tu dirbai? Labai idomu 4u.gif

as tamron 18-250 4u.gif

bite, kur aitvaru radai hihihi.gif

ACIU VISiEMS UZ KOMPANIJA IR PUIKIAI PUIKIAI PUIKIAI PRALEISTA LAIKA, BUVO TIESIOG SUPER wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 13 liepos 2008 - 21:24
aha, ir aš džiaugiuosi susipažinusi ir dėkui už gerai praleistą laiką smile.gif 4u.gif

Sea, aš turiu 50 mm ir kitinį. juos ir naudojau. toli gražu iki reikiamos įrangos, bet aš nepretenduoju ir nesu tikra, kad kada nors pretenduosiu į tuos, kurie gali fotkinti šventes biggrin.gif
Atsakyti
dekui visiems meetininkams uz gerai praleista laika. 5 val prabego kaip niekur nieko doh.gif ir atleiskit uz nenuilstama tauskima lotuliukas.gif

bitemaja, voba. netgi aitvara imazinai lotuliukas.gif kaip kadrai is liuties? mirksiukas.gif as dar savu nesukeliau.
Atsakyti
Sveiki, man irgi buvo malonu susipazinti realiame pasaulyje 4u.gif Gaila ne su visais susipazinau, bet tikiuosi dar bus tu meetu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 13 liepos 2008 - 22:08