Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Himicinu hihihi.gif Fotikas mano neturi tokios funkcijos, bent instrukcijoje neradau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 07 13, 00:09)
Himicinu  hihihi.gif Fotikas mano neturi tokios funkcijos, bent instrukcijoje neradau  g.gif

gal g.gif nors maniskis Nikon tai panasios klases gi kaip Canonas tavo, gal dar zemesnes. bet turi kzk tokio - tik dabar neturiu, negaliu pasakyt kur ziuret. Bet irgi ne fotografuoti kadra ant kadro leidzia, bet tiesiog paskui 2 pasirinktus sudeti. ir kiek prisimenu butinai RAW fotografuot reikia, jpg nesudeda
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 07 13, 01:16)
gal g.gif nors maniskis Nikon tai panasios klases gi kaip Canonas tavo, gal dar zemesnes. bet turi kzk tokio - tik dabar neturiu, negaliu pasakyt kur ziuret. Bet irgi ne fotografuoti kadra ant kadro leidzia, bet tiesiog paskui 2 pasirinktus sudeti. ir kiek prisimenu butinai RAW fotografuot reikia, jpg nesudeda
mastau.gif nu kad as neradau tokios g.gif Gal kas zino, ar turi Canon eos 400 sita funkcija 4u.gif Rytoj dar paskaitysiu, gal tesiog neatkreipiau demesi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 13 liepos 2008 - 00:19
QUOTE(Anasko @ 2008 07 13, 00:31)
Dabar ziuriu atostogu foto, tai radau toki kadra ax.gif  man jis lyg ir patinka momentu, o kaip is sono g.gif  Neryskus, bet itariu del ranku drebejimo g.gif
Pritariu, labai nuotaikingas, neblogai ziurisi smile.gif

Anasko, fotokudroj idejau foto, pavogiau tavo ideja pavadinimui ax.gif tikiuosi nesupyksi blush2.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 07 13, 02:02)
jusu teismui spalvotas, nespalvotas variantai
Man sunku vertint, nesuprantu tokiu foto, bet neblogaja prasme, tiesiog nejauciu kada gerai tie sulipdyti kadrai kada ne, taciau siuo atveju lyg ir dera, rodos lyg medziai matomi pro langa prasiskverbe smile.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 07 13, 02:16)
Bet ten sulipdo ir spalvas paryskina, 2gubo vaizdo nesimato, meginau as smile.gif net nesuprantu kam ta funkcija reikalinga
vadinas image overlay
Atsakyti
Grethen, aisku nesupyksiu irnesakyk.gif mirksiukas.gif Ten prabalsavau o pavadinimo ir nepamaciau doh.gif biggrin.gif

Aciu uz nuomones mano foto 4u.gif As anksciau irgi nesuprasdavau mirksiukas.gif O dabar liga uzeis jauciu dvigubo kadro.
Atsakyti
Anasko, man pirmoji gerai susiklosciusi smile.gif tokia: visi savo vietoje kur ir turetu but smile.gif gerai pagauta.
antroji depresiskai romantiska. man patinka spalvota labiau. jb dingsta rudens ivaizdis, bet tampa paslaptingesne. bet as uz spalvota. man si labai patinka. thumbup.gif gal kiek sabloniska (ta prasme: vaikas, langas, lietus, ruduo, liudesys), bet vis tiek ziurisi

P.S. zadu dalyvaut meete, iki susimatymo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 13 liepos 2008 - 09:27
Aciu Sansara, vakar sukau galva kokia deti i kudra i idejau j/b doh.gif Nors man jos abi patinka ax.gif

As irgi kol kas zadu, nebent zemes drebejimas prasides ar dar koks velnias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 07 13, 11:22)
Grethen, aisku nesupyksiu irnesakyk.gif  mirksiukas.gif Ten prabalsavau o pavadinimo ir nepamaciau doh.gif  biggrin.gif

Aciu uz nuomones mano foto 4u.gif  As anksciau irgi nesuprasdavau mirksiukas.gif  O dabar liga uzeis jauciu dvigubo kadro.
vakar norejau atsiklaust leidimo, bet labai jau velai dejau ax.gif

o ligos tai visiem visokios uzeina, manau praeis biggrin.gif arba igusi ir busi 2gubu kadru meistre tongue.gif
Atsakyti
Labukas,
Anasko, man is 2 sluoksniu splvota labai patinka rolleyes.gif Tokia gaiviai slapiai ilgesinga.
Ir su delifinais tokia is tarybiniu laiku smile.gif tik man vaizdas gal kiek plokscias g.gif Gal vel nusisneku unsure.gif
p.s. Anasko, paveluotai vel 1 diena doh.gif Sveikinu tavo PAGRANDUKE su gimtadieniu rolleyes.gif

Ir as zadu dalyvaut siandien susitikime bigsmile.gif Gal ka reik pavest?
Atsakyti
Stebukle bigsmile.gif aciu wub.gif tik pavelavai 3 dienom biggrin.gif Aciu uz komentarus 4u.gif g.gif Idomu o kodel plokscias, gal del vandens blizgesio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 07 13, 11:26)
Stebukle bigsmile.gif  aciu  wub.gif tik pavelavai 3 dienom  biggrin.gif Aciu uz komentarus 4u.gif  g.gif  Idomu o kodel plokscias, gal del vandens blizgesio g.gif

blush2.gif pasikeisk liniuote tada smile.gif nzn, tas akrobatas man kaip iklijuotas atrodo, bet cia del apsvietimo... bet sakau, al man vel akys blogai rodo unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 13 liepos 2008 - 10:39
jau kzkada klausiau blush2.gif
gal kas galit pasakyt kaip paziuret kompe nuotraukos informacija? ar cia reik kokia programa tureti? ax.gif
Atsakyti