QUOTE(Anasko @ 2008 07 13, 00:09)
Himicinu Fotikas mano neturi tokios funkcijos, bent instrukcijoje neradau
gal nors maniskis Nikon tai panasios klases gi kaip Canonas tavo, gal dar zemesnes. bet turi kzk tokio - tik dabar neturiu, negaliu pasakyt kur ziuret. Bet irgi ne fotografuoti kadra ant kadro leidzia, bet tiesiog paskui 2 pasirinktus sudeti. ir kiek prisimenu butinai RAW fotografuot reikia, jpg nesudeda
QUOTE(Gaziulka @ 2008 07 13, 01:16)
gal nors maniskis Nikon tai panasios klases gi kaip Canonas tavo, gal dar zemesnes. bet turi kzk tokio - tik dabar neturiu, negaliu pasakyt kur ziuret. Bet irgi ne fotografuoti kadra ant kadro leidzia, bet tiesiog paskui 2 pasirinktus sudeti. ir kiek prisimenu butinai RAW fotografuot reikia, jpg nesudeda
nu kad as neradau tokios Gal kas zino, ar turi Canon eos 400 sita funkcija Rytoj dar paskaitysiu, gal tesiog neatkreipiau demesi
QUOTE(Anasko @ 2008 07 13, 00:31)
Dabar ziuriu atostogu foto, tai radau toki kadra man jis lyg ir patinka momentu, o kaip is sono Neryskus, bet itariu del ranku drebejimo
Pritariu, labai nuotaikingas, neblogai ziurisi Anasko, fotokudroj idejau foto, pavogiau tavo ideja pavadinimui tikiuosi nesupyksi
QUOTE(Anasko @ 2008 07 13, 02:02)
jusu teismui spalvotas, nespalvotas variantai
Man sunku vertint, nesuprantu tokiu foto, bet neblogaja prasme, tiesiog nejauciu kada gerai tie sulipdyti kadrai kada ne, taciau siuo atveju lyg ir dera, rodos lyg medziai matomi pro langa prasiskverbe QUOTE(Gaziulka @ 2008 07 13, 02:16)
Bet ten sulipdo ir spalvas paryskina, 2gubo vaizdo nesimato, meginau as net nesuprantu kam ta funkcija reikalingavadinas image overlay
Anasko, man pirmoji gerai susiklosciusi tokia: visi savo vietoje kur ir turetu but gerai pagauta.
antroji depresiskai romantiska. man patinka spalvota labiau. jb dingsta rudens ivaizdis, bet tampa paslaptingesne. bet as uz spalvota. man si labai patinka. gal kiek sabloniska (ta prasme: vaikas, langas, lietus, ruduo, liudesys), bet vis tiek ziurisi
P.S. zadu dalyvaut meete, iki susimatymo
antroji depresiskai romantiska. man patinka spalvota labiau. jb dingsta rudens ivaizdis, bet tampa paslaptingesne. bet as uz spalvota. man si labai patinka. gal kiek sabloniska (ta prasme: vaikas, langas, lietus, ruduo, liudesys), bet vis tiek ziurisi
P.S. zadu dalyvaut meete, iki susimatymo
QUOTE(Anasko @ 2008 07 13, 11:22)
Grethen, aisku nesupyksiu Ten prabalsavau o pavadinimo ir nepamaciau
Aciu uz nuomones mano foto As anksciau irgi nesuprasdavau O dabar liga uzeis jauciu dvigubo kadro.
vakar norejau atsiklaust leidimo, bet labai jau velai dejau Aciu uz nuomones mano foto As anksciau irgi nesuprasdavau O dabar liga uzeis jauciu dvigubo kadro.
o ligos tai visiem visokios uzeina, manau praeis arba igusi ir busi 2gubu kadru meistre
Labukas,
Anasko, man is 2 sluoksniu splvota labai patinka Tokia gaiviai slapiai ilgesinga.
Ir su delifinais tokia is tarybiniu laiku tik man vaizdas gal kiek plokscias Gal vel nusisneku
p.s. Anasko, paveluotai vel 1 diena Sveikinu tavo PAGRANDUKE su gimtadieniu
Ir as zadu dalyvaut siandien susitikime Gal ka reik pavest?
Anasko, man is 2 sluoksniu splvota labai patinka Tokia gaiviai slapiai ilgesinga.
Ir su delifinais tokia is tarybiniu laiku tik man vaizdas gal kiek plokscias Gal vel nusisneku
p.s. Anasko, paveluotai vel 1 diena Sveikinu tavo PAGRANDUKE su gimtadieniu
Ir as zadu dalyvaut siandien susitikime Gal ka reik pavest?
QUOTE(Anasko @ 2008 07 13, 11:26)
Stebukle aciu tik pavelavai 3 dienom Aciu uz komentarus Idomu o kodel plokscias, gal del vandens blizgesio
pasikeisk liniuote tada nzn, tas akrobatas man kaip iklijuotas atrodo, bet cia del apsvietimo... bet sakau, al man vel akys blogai rodo
jau kzkada klausiau
gal kas galit pasakyt kaip paziuret kompe nuotraukos informacija? ar cia reik kokia programa tureti?
gal kas galit pasakyt kaip paziuret kompe nuotraukos informacija? ar cia reik kokia programa tureti?