Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų namučių aksesuarai

Jovituk,parodyk gi pati,ka turi grazaus-juk yra-pati maciau bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nmante: 21 rugpjūčio 2008 - 15:06
Nu ir groziu cia pas jus radau bigsmile.gif thumbup.gif
Nmante, jau tavo darbeliai bigsmile.gif nerealus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(uogute @ 2008 08 19, 17:46)
Mergaites, pirkau tas gelytes Airijoje nes cia gyvenu  ax.gif  seip zinau kad gamintos jos vokietijoje  www.koziol.de ten foto radau jums parodyti. paziurekite, gal yra ir kitur parduotuviu  4u.gif  o kaina buvo 15 euru uz viena  doh.gif  bet pirkau del grozio jums prisipazinsiu, nes spalvu buvo visokiu tai pirkau oranzines laaabai yspudingos  bigsmile.gif

O kokioj parudotuvj pirkai? blush2.gif as kazkaip cia tokio grozio niekur nemaciau g.gif ax.gif
Atsakyti
tep tep,rodyk ir tu saviskius,ka namuos turi...
Atsakyti
Kiek grožybių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavazza @ 2008 08 23, 16:22)
Nu ir groziu cia pas jus radau  bigsmile.gif  thumbup.gif
Nmante, jau tavo darbeliai  bigsmile.gif  nerealus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:
O kokioj parudotuvj pirkai?  blush2.gif  as kazkaip cia tokio grozio niekur nemaciau  g.gif  ax.gif

As Cork'e, wilton shopping centre HOMEFRONT dovanu parduotuvej. O dabar ir Dunnes stores graziu voniai kiraukliu nusipirkau ir koralu. gaila intike nerandu parodyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2008 08 19, 10:39)
Kokia įdomi tema  thumbup.gif Aš irgi dievinu visokius gražius daiktus namams ir , aišku, gražius indus  ax.gif Dar labai mėgstu visokias senienas - kur tik randu, tempiu į namus ir ieškau kur pritaikyti  blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

oi, ir as del tu sendaikciu pamisus biggrin.gif siandien toki ale virduliuka parsitempiau nedicka, maniau, bus kuo geles laistyti, bet vanduo tol nebega, kol vos ne statmenai ji laikai doh.gif niu, bus tiesiog 'del grozio' biggrin.gif

o stai, ka pas savo viena drauge galerijoje nuroviau - labai patiko darbas, bet po simts, pasirode per mazas mano namams blink.gif na, ant tos sienos, kur norejau, netinka... bet darbas grazus -
Jazauskas, "Metrasciai''
user posted image
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2008 09 11, 19:46)
As Cork'e, wilton shopping centre HOMEFRONT dovanu parduotuvej. O dabar ir Dunnes stores graziu voniai kiraukliu nusipirkau ir koralu. gaila intike nerandu parodyt  rolleyes.gif

Aciu uz info 4u.gif reiks ir man pasidairyti tokio sopo, norisi tokiu grozybiu mirksiukas.gif
O kriaukliu su koralais ir as papirkau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(0jura @ 2008 09 11, 22:57)

Jazauskas, "Metrasciai''
user posted image

nelabai matosi per blizgesi g.gif
Atsakyti
Dar toki turiu ysigijus hihihi.gif

user posted image
user posted image

kaip tik turiu grazia grafino bonkela kuria reikejo uzkimsti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogute: 12 rugsėjo 2008 - 19:02
Mane suzavejo Loretoidos namuciu aksesuarai wub.gif
Atsakyti
Uogute, karves uzpakalis nemirtingas lotuliukas.gif
mano sesei tiktu, ji viska su karvem kolekcionuoja, isgriutu pamaciusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2008 09 12, 18:01)
Dar toki turiu ysigijus  hihihi.gif

user posted image
user posted image

kaip tik turiu grazia grafino bonkela kuria reikejo uzkimsti  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras, toki pamacius ir as ciupciau negalvojus
Atsakyti