Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų namučių aksesuarai

QUOTE(emrata @ 2008 07 24, 17:26)
buvo ten dar visokiu formu ir auksciu, tai pasirinkau optimaliausia finansiniu poziuriu biggrin.gif panasaus dizaino yra tokios zalios, tai irgi dieviskai atrodo http://www.asa-selec..._Vase-yoko.html

ta zalia pasakiska bigsmile.gif bigsmile.gif as taip noriu savo namuose zaliu aksesuaru ir indu ,bet kazi kaip iseis nes maniskiui zalia pati negraziausia spalva doh.gif

tiesa juk grazius indus irgi galim vadint aksesuarais ax.gif ax.gif gal turit kas kokiu grozybiu pasirodyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2008 07 24, 21:01)
ta zalia pasakiska  bigsmile.gif  bigsmile.gif as taip noriu savo namuose zaliu aksesuaru ir indu ,bet kazi kaip iseis nes maniskiui zalia pati negraziausia spalva doh.gif

tiesa juk grazius indus irgi galim vadint aksesuarais ax.gif  ax.gif  gal turit kas kokiu grozybiu pasirodyt mirksiukas.gif

joo grazi ji, ale rupuzke per brangi buvo, tai susilaikiau biggrin.gif be to pas mus vonioje vyrauja zali aksesuarai, virtuveje romanetes su zalsvais piesiniais, tai kazkaip tos zalios per daug butu. siaip man ji pati paciausia spalva ir kas smagiausia MB tai pat smile.gif
Del indu tu teisi, jie netgi labai prisiskaito prie aksesuaru drinks_cheers.gif
Atsakyti
na mano kuriami aksesuarai mano parase
Atsakyti
stai toki laikroduka turiu savo namuos
user posted image

cia dar vienas
user posted image
user posted image
Atsakyti
o stai ka as nusipirkau biggrin.gif 4u.gif

tik pas mane gelytes kitos spalvos: zodziu cia biriai arbatai ydedi i puoduka ir ydedi arbatos, tada nukeli ant tu baltu apatiniu lapeliu. na cia daugiau del grozio, kol i nama neysikelsim tol esu pakavojus biggrin.gif

user posted image

o sitas arbatiniams maiseliams panaudojus kur deti smile.gif

user posted image

gaila neradau dar is tos pacios kolekcijos popieriniui ranksluosciui stova, nu nera internete verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogute: 18 rugpjūčio 2008 - 21:46
QUOTE(uogute @ 2008 08 18, 22:28)
o sitas arbatiniams maiseliams panaudojus kur deti  smile.gif

Kur pirkai? ax.gif
Nė nežinojau, kad būna tokių dalykų spec. panaudotiems arbatos pakeliams blush-anim-cl.gif, praverstų man.
Atsakyti
Kokia įdomi tema thumbup.gif Aš irgi dievinu visokius gražius daiktus namams ir , aišku, gražius indus ax.gif Dar labai mėgstu visokias senienas - kur tik randu, tempiu į namus ir ieškau kur pritaikyti blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2008 08 18, 21:28)
o stai ka as nusipirkau  biggrin.gif  4u.gif

tik pas mane gelytes kitos spalvos: zodziu cia biriai arbatai ydedi i puoduka ir ydedi arbatos, tada nukeli ant tu baltu apatiniu lapeliu. na cia daugiau del grozio, kol i nama neysikelsim tol esu pakavojus  biggrin.gif
user posted image

user posted image

gaila neradau dar is tos pacios kolekcijos popieriniui ranksluosciui stova, nu nera internete  verysad.gif

Kur pirkai ir kiek kainavo ta gelyte biriai arbatai, nes atrodo labai ispudingai...
Atsakyti
o man patinka kuo mažiau aksesuarų namie...arba kad jų nebūtų matyti. thumbup.gif
Atsakyti
Grazu kaip viskas dera. O as dievinu medinius katinus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2008 08 18, 20:28)
o stai ka as nusipirkau  biggrin.gif  4u.gif

tik pas mane gelytes kitos spalvos: zodziu cia biriai arbatai ydedi i puoduka ir ydedi arbatos, tada nukeli ant tu baltu apatiniu lapeliu. na cia daugiau del grozio, kol i nama neysikelsim tol esu pakavojus  biggrin.gif
user posted image

user posted image

gaila neradau dar is tos pacios kolekcijos popieriniui ranksluosciui stova, nu nera internete  verysad.gif

Mergaites, pirkau tas gelytes Airijoje nes cia gyvenu ax.gif seip zinau kad gamintos jos vokietijoje www.koziol.de ten foto radau jums parodyti. paziurekite, gal yra ir kitur parduotuviu 4u.gif o kaina buvo 15 euru uz viena doh.gif bet pirkau del grozio jums prisipazinsiu, nes spalvu buvo visokiu tai pirkau oranzines laaabai yspudingos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2008 08 18, 20:56)
stai toki laikroduka turiu savo namuos
user posted image

cia dar vienas
user posted image
user posted image

Vidurinis laikrodukas man ypač patinka wub.gif , toks labai mergaitiškas wub.gif bigsmile.gif .
Atsakyti