Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų namučių aksesuarai

QUOTE(nmante @ 2008 07 11, 18:13)
O man idomu,ar nevargina tas nuolatinis dulkiu valymas is po tos daugybes smulkmenu
kaip su jom kovojat
mane asmeniskai daiktu gausa namie kazkaip nervina,vargina
man ju per daug buna
nors isties pas kitus,kai suderinta,tokioj aplinkoj labai patinka buti
o pati gyventi na negaliu....

Paziureti ir man grazu, bet pas save tai ne ne ne schmoll.gif biggrin.gif Uzknistu kiekvienakart valant dulkes kilnoti po daikteli.
Atsakyti
As naudoju ta pukuota sepeti, tai visai nieko. Kad daugiau be palangiu neturiu kur ir deti tu niekuciu. Siaip nemegstu ir as, kai prikrauta be saiko. Niekad uzsienyje neperku jokiu ''suvenyru'' ir kitiems nedovanoju.
Anuose namuciuose neturejau vietos mieliems daiktams, o cia, kai tokios grazios palanges - butu nusikaltimas nedeti nieko. Man mano papuosalai labai brangus, o ju daug tai kazkaip gaila, kad dulka.
Kai uzknis - apkrausiu vien pagalvem ir sviestuvais biggrin.gif Ir vistiek apkrausiu tongue.gif - man taip jauku, negti ir viena kita dulkele verta to jaukumo. blush2.gif
Atsakyti
Cia man turbut tokia baime, nes tevu namuose pilna niekuciu (puse ju mano pacios visokiose dailes mokyklose daryta) - grazu ir miela, bet jau tvarkantis doh.gif

Dabar pas mane "grynas" minimalizmas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(0jura @ 2008 07 11, 20:29)
o cia, kai tokios grazios palanges - butu nusikaltimas nedeti nieko.

Labai gražūs tavo darbeliai, palangės taip pat. thumbup.gif wub.gif Medinės?Kokio medžio?Kokia spalva beicuotosar lakuotos? Atleiskit man už OT. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2008 07 11, 23:37)
Labai gražūs tavo darbeliai, palangės taip pat.  thumbup.gif  wub.gif Medinės?Kokio medžio?Kokia spalva beicuotosar lakuotos? Atleiskit man už OT. blush2.gif

beicuotos berods; sendintas azuolas, beje, antrarusis, todel toks idomus o ir pigesnis.
Atsakyti
QUOTE(0jura @ 2008 07 11, 23:47)
beicuotos berods; sendintas azuolas, beje, antrarusis, todel toks idomus o ir pigesnis.

4u.gif Dėkui labai.Pas mane bus uosinės, langai t.p. plastikiniai balti, tik spalvos neišsirenku. doh.gif Kol kas akys kliūna už palangių, durų ir pan., aksesuarai laukia ateityje. ax.gif
Atsakyti
ir pas mane balti plastikiniai doh.gif nieks pinigo nedave mediniams. nors tai buvo vienas is mano ''kukliu'' noru biggrin.gif

paveikslai irgi namu puosmena, tai pasidalinsiu su jumis, kokius mielai priglausciau pas save ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Kokia faina temutė bigsmile.gif . Ačiukas Ojurai.

Aš taip pat mėgstu įvairias mielas smulkmenėles (tik ne kičines). Deja, šiuo metu mano grožybės suslėptos dėžėje jau metus, laukia kol paaugs mano mažasis ir jų nebelies smile.gif . Kai mažylis pradėjo ropoti ėmė viską mėtyti, graužti... Manau po pusmečio mano namai vėl taps jaukesni, mielesni ax.gif .
O dabar dažnai čia lankysiuosi, grožėsiuosi jūsų namučiais wub.gif .

O jau tie paveikslai, kur Ojura įmetė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nu fainai kaip cia... wub.gif thumbup.gif
kai sumastysiu, kuom galiu pasigirt..ir as idesiu fotke kokia biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
šito ir aš norėčiau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, pasirodysiu ir aš, kuo puošiu namučius.
Šitas paveiksliukas puošia dukros kambarį, nuo to laiko, kai ji "sirgo" didelių kačių liga:
user posted image
Šitas kabo miegamajame:
user posted image
Šitas svetainėje:
user posted image
Visi mano rankų darbo... ax.gif
Atsakyti
Labai graži tema thumbup.gif

ikelčiau ir aš savo dekorą, bet nemoku nuotraukų ikelti sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilke74: 13 liepos 2008 - 09:55