Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų namučių aksesuarai

Sveikos,
kai kuriose temose radau pasisakymu apie ''nereikalingus niekalus'' biggrin.gif Bet kartais tie niekalai gali labai pagyvinti musu interjera. Nepersu nuomones ir skonio, bet savo sugalvotais ''pagrazinimias'' labai dziaugiuosi.
Kadangi pati kuriu papuosalus, turiu ju galybe, o i dezute nebetelpa, sugalvojau jais puosti ir savo erdve (aciu Dievui, vyras dar nepriestarauja biggrin.gif )
Tad stai:

user posted image

user posted image

user posted image
(sios seges niekaip nepavyko parduoti - ji liko pas mane ir labai tuo dziaugiuosi; kai nedeviu - puosia kede. zinoma, ant jos jau neatsisesi, bet salia yra dar viena, tad vietos uztenka)

cia taip pat sege ilsisi smile.gif :
user posted image

user posted image

tiesiog grazus remeliai, tarp kuriu vienos dailininkes miniatiura. viename is remeliu nugludinta stiklo sirdele, rasta pajuryje. padovanojau vyrui su metinem:

user posted image

prigaminau kruva auskariuku; o kadangi labai grazus - taip pat puosia namucius, kol ras savo seimininkes:
user posted image

user posted image

sie papuosalai ne mano kurybos, bet cia labai tinka:
user posted image
Atsakyti
grazus daikciukai wub.gif as pati neuzsiimu rankdarbiais, taciau stengiuosi ka nos idomaus parduotuvese rasti, turbut sviestuvai prisiskaito prie aksesuaru smile.gif

user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif

o man patinka irgi visaip puosti namucius
tik as nemegstu smulkiu aksesuaru - statuleliu burbuliuku kamuoliuku ir tt - nes labai jau sunku kaskart juos surinkineti ir valyti dulkes blush2.gif lotuliukas.gif

a siaip man grazu tokie originalus daiktai, ale vienetiniai kurie bet kur nenusipirksi ir nerasi kiekvienose namuose kaip "topa" ar "mados klyksma"
wub.gif
Atsakyti
tai zinoma, kad ir sviestuvai ''prisiskaito'' biggrin.gif
jei ka idomaus randate - nesvarbu, savo namuose ar i-nete - nesikuklinkit, imeskit foto. man dar labai patiko ideja viename DECO numeryje - tos sniurelines uzuolaidytes koriukais suristos ivairiais papauosaliukais (niu manjake as ju, manjake biggrin.gif ) bat taip sauniai - ir auskariukai isegti, ir karoliais apraizgyta, ir senas laikrodukas, ir pakabukas... smile.gif

DRASIAU, MAMIKES, NEGI NIEKO IDOMAUS PAS JUMI NAMIE NERA, AR LAIKO GAILA tongue.gif (man ir gaila, bet siaip smagu - gal kam nors kokia ideja pametesim, juk pacios cia to ir ateinam, ane? mirksiukas.gif )
Atsakyti
uzmaciau internete smagiu laikroduku ant sienos

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
nu ka ,parodysiu ir as is savo vazono daryta sviestuva
user posted image
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2008 07 11, 07:06)
user posted image

geras bigsmile.gif tokio speju niekas kitas neturi ir netures smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2008 07 11, 09:06)
user posted image

originalus sviestuvas:)
turiu klausima i tave. noriu pasidaryti is originalios formos nuo konjako butelio sviestuva. Klausimas, ar pati darei i met. strypelio ir patrono lemputei vidurius ar cia nuo kokio seno torseriuko tas mexanizmas likes? nes viska lyg ir susipirkau, bet neisivaizduoju kaip pritvirtinti patrona prie strupuko ir kaip po to ta gaubta dar prie patrono tvirtinti. Jeigu nesunku, gal galetum aiskiau brukstelt?
Atsakyti
QUOTE(šeimos kaklas @ 2008 07 11, 10:58)
originalus sviestuvas:)
turiu klausima i tave. noriu pasidaryti is originalios formos nuo konjako butelio sviestuva. Klausimas, ar pati darei i met. strypelio ir patrono lemputei vidurius ar cia nuo kokio seno torseriuko tas mexanizmas likes? nes viska lyg ir susipirkau, bet neisivaizduoju kaip pritvirtinti patrona prie strupuko ir kaip po to ta gaubta dar prie patrono tvirtinti. Jeigu nesunku, gal galetum aiskiau brukstelt?

strypas buvo nuo seno sviestuvo
patrona pati prisukau su visais tais ziedais,kur gaubtui pritvirtint,tvirtinami keli ziedai prisukami
bet nezinau,ar dabar pirkt viso to yra
as is seno dariau
dabar abejoju...
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 07 11, 08:20)
uzmaciau internete smagiu laikroduku ant sienos

user posted image

Man paskutinis thumbup.gif O čia Lietuvoje yra tokių?
Atsakyti
QUOTE(0jura @ 2008 07 10, 00:28)

cia taip pat sege ilsisi  smile.gif :
user posted image

user posted image

Oi, kokia superine sege!! wub.gif wub.gif
Atsakyti
O man idomu,ar nevargina tas nuolatinis dulkiu valymas is po tos daugybes smulkmenu
kaip su jom kovojat
mane asmeniskai daiktu gausa namie kazkaip nervina,vargina
man ju per daug buna
nors isties pas kitus,kai suderinta,tokioj aplinkoj labai patinka buti
o pati gyventi na negaliu....
Atsakyti