Įkraunama...
Įkraunama...

Skilusi lūpytė, nesaugęs gomuriukas

Kokia dziugi zinia thumbup.gif sveikinam zioguciu seimyna 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos 4u.gif
praūžė operacijų banga tai ir temelėj tyliau dabar rolleyes.gif
mums randelis kur buvo atmestas siūlas visai neblogai sugijo
tik dar yra šiek tiek paraudimo
o šiaip dienas laidžiam mėgaudamiesi šiltais orais
jau ir prie kompiuterio rečiau prisėdu
vis norisi kur išbėgt ar nuvažiuot smile.gif
Atsakyti
Sveikinam Čiurkutės MARIŲ 6-ojo gimtadienio proga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image

(Beje, o kur pati esi dingusi g.gif Parašyk, kaip sekasi, senokai buvai užsukusi mirksiukas.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamuneR: 29 liepos 2008 - 07:40
Oi,kiek cia tu progu smile.gif Sveikinam Mariu su tortadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Taip pat Geduti tapus kataliku 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai Čiurkutės Mariukui 6-ojo gimtadienio proga. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Daug gimtadienių vasarą. biggrin.gif
O mes nuo penktadienio iki antradienio kaime buvom. Neblogai praleidom laiką, tik širšės truputį nuotaiką gadino, labai jau jos įkyrios. Grįžus namo dantukas vėl ėmė dygti, tai nuotaika vaiko šiaip sau, kartais nuo to skausmo ištisai rėkia. Jau nebežinau ką jam ir duoti, kad mažiau skaudėtų, nes ir eferalgano žvakutes dedu, ir ibufeno sirupo duodu, ir dantenas dantenox tepaliuku tepu. Gal jūs ką nors gero patarsit? g.gif
Beje, sveikinimai Gedučiui krikštynų proga. 4u.gif
Atsakyti
Matuka su gimtadieniu!!!
user posted image

gal kam bus idomu blush2.gif
Pirmadieni darysim Avon uzsakyma is naujo kataogo, kam idomu rasykit i az mirksiukas.gif Veiksmas Vilniuje
KATALOGAS

Atsakyti
Sveikos mamytes, mes jau grizome 4u.gif
Sveikinimai pagimzius, krikstynu ir gimtadienio progomis thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Skubu rasyti, nes mano sypsniukas taip pat nori klaviatura paspaudineti biggrin.gif
Kelione praejo labai gerai, labai smagiai pasisveciavome pas teveli, pusiau isdygo 1asis dantukas, o dar trys aplink kankina mano vaika doh.gif Taip pat turiu 11d "senumo" broliuka wub.gif
Atsakyti
Mes taip pat siunčiam daug bučinuku MARIUKUI oro_buckis.gif gimtadienio proga 4u.gif 4u.gif

Vienišoji,sunku ka ir patart g.gif Kad jus čia viska ir išbandėt ko galima tikėtis.Kantrybės jums,kaip nors,praeis tas nelengvas dantuku dygimo priodas ir viskas bus gerai console.gif

Gerlin,sveiki sugrįže namučiu 4u.gif Kaip JURIUKAS?jau turbut ugtelėjes vaikinas smile.gif
Gerlin,ar gerai supratau,jusu mama susilaukė leliuko?Tai labai ja sveikinam 4u.gif

Aš jau Žiogučio pasigendu,kaip jie ten kaži,kaip mažulis,kaip Viliukas su broliuku? g.gif
Atsakyti
As irgi ziogucio pasigendu blush2.gif

Gerlin 4u.gif
Atsakyti
laba diena, mamos 4u.gif

aš taip pat vis užsuku ieškodama Žiogučio ax.gif
įdomu kaip jiems sekasi

Gerlin, sveika sugrįžus 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
ir nuo musu dideliausi sveikinimai Mariukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Sveika sugryzusi Gerlin 4u.gif Kaip Juriukas gyvena, dickis jau smile.gif

Gal greitu laiku Ziogutis pasirodys g.gif
Atsakyti
Jau taip senai buvau uzsukus i temute,vis lauke ir lauke su maze ax.gif O cia kokios naujienos thumbup.gif ,nors ir paveluotai pirmiausiai sveikinu

Zioguti susilaukus sunycio wub.gif
o taip pat visus atsventusius ir svenciancius gimtadienius 4u.gif 4u.gif 4u.gif
na ir zinoma Geduti tapus kataliku 4u.gif

ir auginantiems dantukus po 4u.gif ,kad ne taip skaudetu ax.gif

Dar del susitikimo,mes ko gero negalesim dalyvaut,nes rugsejo 8 mums jau paskirta operacija verysad.gif Jei kokiu kitu laiku ,mielai sudalyvautume bigsmile.gif

Gerlin,sveika sugrizus,o mama tavo saunuole thumbup.gif sveikinimai wub.gif
Atsakyti