Įkraunama...
Įkraunama...

Skilusi lūpytė, nesaugęs gomuriukas

Kaip mamytės savaitgalį praleidot? Ar girdėjot, kad nuo ketvirtadienio ir vėl karščiai ateina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogutis @ 2008 07 21, 14:35)
Kaip mamytės savaitgalį praleidot? Ar girdėjot, kad nuo ketvirtadienio ir vėl karščiai ateina doh.gif

Labutis 4u.gif

Oi,Žioguti,aš tai labai tais karščiais džiaugiuosi,nes kaip tik ketvirtadieni lekiam prie juros thumbup.gif Taip pasiilgau šilumos... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux x @ 2008 07 21, 16:07)
Labutis 4u.gif

Oi,Žioguti,aš tai labai tais  karščiais  džiaugiuosi,nes kaip tik ketvirtadieni  lekiam prie juros thumbup.gif Taip pasiilgau šilumos... smile.gif

pavydžiu Jums jūros blush2.gif Aš turiu tokį slaptą planą chuliganą, kad kai jau būsim keturiese dar šiais metais nulėkti iki jūros ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogutis @ 2008 07 21, 18:42)
pavydžiu Jums jūros blush2.gif Aš turiu tokį slaptą planą chuliganą, kad kai jau būsim keturiese dar šiais metais nulėkti iki jūros ax.gif

Linkiu,kad jusu planas išsipildytu mirksiukas.gif
Atsakyti
O kur kitos mamos dingusios? mirksiukas.gif
Atsakyti
LABAS RYTAS,

aha,žiuriu prapuole visos g.gif
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif ,

karts nuo karto vis paskaitinėju, bet parašyti taip ir neprisiruošiu, vasarojam, mokomės šnekėti. Žodšius taria kaip ir gerai, bet va š raidė mums niekaip nesigauna. Kaip laukiu kad greičiau pas logopedą pradėtume lankytis smile.gif
Tiesa, Rokas labai pamėgo sausus pusryčius su jogurtu, tai vaikas ir pietums ir vakarienei jų prašo doh.gif . Kai bandau pasiūlyti kitą maistą, pyksta baisiausiai. Sakau gal ten kokių narkotikų prideta lotuliukas.gif . Tai man galvosūkis dabar, kaip jį nuo jų atpratinti blink.gif , nes man atrodo, kad naminis maistas vistik sveikiausias

Linkėjimai visiems mažiukams mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės. Norėjau paklausti ar duodat savo vaikiukams gerti iš spec. puodukų su antgaliais ir kaip jiems sekasi gerti? Aš saviškiui nupirkau Avento firmos su minkštu antgaliu, bet tenka nuimti vožtuvėlį, nes jis nemoka patraukti skysčio. Vat ir galvoju, ar su laiku išmoktų gerti su vožtuvėliu, ar iki gomuriuko operacijos tai neįmanoma? g.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės. Norėjau paklausti ar duodat savo vaikiukams gerti iš spec. puodukų su antgaliais ir kaip jiems sekasi gerti? Aš saviškiui nupirkau Avento firmos su minkštu antgaliu, bet tenka nuimti vožtuvėlį, nes jis nemoka patraukti skysčio. Vat ir galvoju, ar su laiku išmoktų gerti su vožtuvėliu, ar iki gomuriuko operacijos tai neįmanoma? g.gif

Mes tai duodavom, aišku ne iš karto sekėsi gerai Rokui gerti, bet potruputį įprato ir thumbup.gif
Manau ir jūs pratinkitės po truputį ir išmoksite mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveikutės, merginos 4u.gif

Vasara, vasara... smile.gif Nors šiemet tipiška lietuviška vasara, kokios jau n+1 metų nebuvo, bet labai smagu atostogauti mirksiukas.gif

Džiaugiuosi už visus, kad reikaliukai neblogai juda į priekį thumbup.gif Ir pas mus viskas neblogai. Vaikinas judrus, apetitu nesiskundžia (nors nei vieno riebaliuko net su padidinimo stiklu nesurasi) biggrin.gif Nauji žodžiai - "seneli" ir "Linai". Naujos priebalsės, kaip k, t, d ir kt., dar kol kas kalboje neatsirado. Bet, turbūt, viskam savas laikas. Šiandien burnytėj aptikau radinį - ties dantenų nesuaugimo vieta gomuriuke išdygęs naujas dantukas doh.gif Įdomu, ar jam liežuviuko nedrąskys g.gif Kai kitą kartą keliausim į Žalgirį, reiks pasikonsultuoti.
Su gomuriuku, tai lyg viskas gerai, bet maistukas vis tiek nosytėj pasirodo. Ne daug, bet pasirodo.

Vienišoji, aš savo Pauliui irgi nupirkus Avent firmos puodelį su snapeliu, bet jis iš jo nemoka gerti. Tą galiuką kramto kaip kramtuką ir viskas smile.gif Tai geriam vis dar su šaukšteliu. Reiks pradėti pratinti gerti iš paprasto puodelio, bet vis pritingiu ... blush2.gif

Visiem pupuliukam ir jų mamytėm gražių dienų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labas vakaras, mamytės 4u.gif

turiu ypatingą žinią nuo Žiogučio
Šiandien 16:55 gimė nuostabaus grožio berniukas 3,520 kg ir 55 cm
dideliausi sveikinimai Žiogams wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aš taip pat gavau suuuuperinę žinutę iš Žiogučio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Laaaaaaaabai džiaugiamės 4u.gif Aukit sveikučiai, stipručiai 4u.gif
Rima, pati būk sveika. Stiprybės Tau ir taip netrūksta 4u.gif 4u.gif 4u.gif Daug bučkių, šiandien pas mus šeimoj bus balius biggrin.gif user posted image

Atsakyti