Kaip mamytės savaitgalį praleidot? Ar girdėjot, kad nuo ketvirtadienio ir vėl karščiai ateina

QUOTE(Ziogutis @ 2008 07 21, 14:35)
Kaip mamytės savaitgalį praleidot? Ar girdėjot, kad nuo ketvirtadienio ir vėl karščiai ateina 

Labutis

Oi,Žioguti,aš tai labai tais karščiais džiaugiuosi,nes kaip tik ketvirtadieni lekiam prie juros

QUOTE(vilmux x @ 2008 07 21, 16:07)
Labutis
Oi,Žioguti,aš tai labai tais karščiais džiaugiuosi,nes kaip tik ketvirtadieni lekiam prie juros
Taip pasiilgau šilumos... 

pavydžiu Jums jūros

QUOTE(Ziogutis @ 2008 07 21, 18:42)
pavydžiu Jums jūros
Aš turiu tokį slaptą planą chuliganą, kad kai jau būsim keturiese dar šiais metais nulėkti iki jūros 

Linkiu,kad jusu planas išsipildytu

O kur kitos mamos dingusios?

LABAS RYTAS,
aha,žiuriu prapuole visos
aha,žiuriu prapuole visos

Labutis visoms
,
karts nuo karto vis paskaitinėju, bet parašyti taip ir neprisiruošiu, vasarojam, mokomės šnekėti. Žodšius taria kaip ir gerai, bet va š raidė mums niekaip nesigauna. Kaip laukiu kad greičiau pas logopedą pradėtume lankytis
Tiesa, Rokas labai pamėgo sausus pusryčius su jogurtu, tai vaikas ir pietums ir vakarienei jų prašo
. Kai bandau pasiūlyti kitą maistą, pyksta baisiausiai. Sakau gal ten kokių narkotikų prideta
. Tai man galvosūkis dabar, kaip jį nuo jų atpratinti
, nes man atrodo, kad naminis maistas vistik sveikiausias
Linkėjimai visiems mažiukams

karts nuo karto vis paskaitinėju, bet parašyti taip ir neprisiruošiu, vasarojam, mokomės šnekėti. Žodšius taria kaip ir gerai, bet va š raidė mums niekaip nesigauna. Kaip laukiu kad greičiau pas logopedą pradėtume lankytis

Tiesa, Rokas labai pamėgo sausus pusryčius su jogurtu, tai vaikas ir pietums ir vakarienei jų prašo

Linkėjimai visiems mažiukams

Sveikos, mamytės. Norėjau paklausti ar duodat savo vaikiukams gerti iš spec. puodukų su antgaliais ir kaip jiems sekasi gerti? Aš saviškiui nupirkau Avento firmos su minkštu antgaliu, bet tenka nuimti vožtuvėlį, nes jis nemoka patraukti skysčio. Vat ir galvoju, ar su laiku išmoktų gerti su vožtuvėliu, ar iki gomuriuko operacijos tai neįmanoma?

Sveikos, mamytės. Norėjau paklausti ar duodat savo vaikiukams gerti iš spec. puodukų su antgaliais ir kaip jiems sekasi gerti? Aš saviškiui nupirkau Avento firmos su minkštu antgaliu, bet tenka nuimti vožtuvėlį, nes jis nemoka patraukti skysčio. Vat ir galvoju, ar su laiku išmoktų gerti su vožtuvėliu, ar iki gomuriuko operacijos tai neįmanoma? g.gif
Mes tai duodavom, aišku ne iš karto sekėsi gerai Rokui gerti, bet potruputį įprato ir
Manau ir jūs pratinkitės po truputį ir išmoksite
Mes tai duodavom, aišku ne iš karto sekėsi gerai Rokui gerti, bet potruputį įprato ir

Manau ir jūs pratinkitės po truputį ir išmoksite

Sveikutės, merginos
Vasara, vasara...
Nors šiemet tipiška lietuviška vasara, kokios jau n+1 metų nebuvo, bet labai smagu atostogauti
Džiaugiuosi už visus, kad reikaliukai neblogai juda į priekį
Ir pas mus viskas neblogai. Vaikinas judrus, apetitu nesiskundžia (nors nei vieno riebaliuko net su padidinimo stiklu nesurasi)
Nauji žodžiai - "seneli" ir "Linai". Naujos priebalsės, kaip k, t, d ir kt., dar kol kas kalboje neatsirado. Bet, turbūt, viskam savas laikas. Šiandien burnytėj aptikau radinį - ties dantenų nesuaugimo vieta gomuriuke išdygęs naujas dantukas
Įdomu, ar jam liežuviuko nedrąskys
Kai kitą kartą keliausim į Žalgirį, reiks pasikonsultuoti.
Su gomuriuku, tai lyg viskas gerai, bet maistukas vis tiek nosytėj pasirodo. Ne daug, bet pasirodo.
Vienišoji, aš savo Pauliui irgi nupirkus Avent firmos puodelį su snapeliu, bet jis iš jo nemoka gerti. Tą galiuką kramto kaip kramtuką ir viskas
Tai geriam vis dar su šaukšteliu. Reiks pradėti pratinti gerti iš paprasto puodelio, bet vis pritingiu ...
Visiem pupuliukam ir jų mamytėm gražių dienų

Vasara, vasara...

Džiaugiuosi už visus, kad reikaliukai neblogai juda į priekį

Su gomuriuku, tai lyg viskas gerai, bet maistukas vis tiek nosytėj pasirodo. Ne daug, bet pasirodo.
Vienišoji, aš savo Pauliui irgi nupirkus Avent firmos puodelį su snapeliu, bet jis iš jo nemoka gerti. Tą galiuką kramto kaip kramtuką ir viskas

Visiem pupuliukam ir jų mamytėm gražių dienų

labas vakaras, mamytės
turiu ypatingą žinią nuo Žiogučio
Šiandien 16:55 gimė nuostabaus grožio berniukas 3,520 kg ir 55 cm
dideliausi sveikinimai Žiogams

turiu ypatingą žinią nuo Žiogučio
Šiandien 16:55 gimė nuostabaus grožio berniukas 3,520 kg ir 55 cm
dideliausi sveikinimai Žiogams