Zivilita pilnai suprantu tavo nuogastavimus, ir rūpestį. Aš atsimenu, kaip man šokas buvo, kai paguldė į Santariškių neišnešiotukų skyrių ir pasakė, kad kol neišmoks valgyti normaliai pati savarankiškai, tol neišleis iš ligoninės

Atsimenu sau vietos neradau...mergytei įdėtas vamzdukas, pildavo tiesiai į skranduką, o sprendimų ligoninė JOKIŲ neturėjo. Tipo iš krūties nepajėgs fiziškai, ir tikrai nieko neišėjo, nes buvo lūpytės abipusis nesuaugimas ir kieto ir minkštojo gomūrio, o ir iš tų NUK soskių nieko neišėjo, jos tokios didelės, o leliuko burnytė tokia mažytė. Tai kokią savaitę buvau visiškoje neviltyje. Geriausias sprendimas mums buvo tarybinės soskytės, surado vieną sesutė, tai tikras išsigelbėjimas, aišku pradžioje sunkiai bevalgė, bet po to aš sugalvojau, kad reikia didesnę skylutė soskytėj padaryti, kad ne lašiukais kapsėtų bet srovele tekėtų. Ir žinok pavyko, ji pradėjo liežuviuku maklinti, ir bėga pienukas. Gal pabandyk didesnę skylutę padaryti.
O dėl svorio tai nepergyvenk, mes irgi buvome nukritę beveik 400gr. mažiau nei gimimo svoris, bet po to kaip jau išmoko pati valgyti pienuką, viskas atsistatė per 1 mėn. tuo labiau, kad jūs kaip sakei turėjot plaučių uždegimą, tai žinai, jei dar antibijotikus gavote, tai apetitas gi nukrenta, o ir neišeina valgyti...na viskas jums susidėjo į vieną vietą. Manau, kad su laiku viskas atsistos į savo vėžes, kantrybės tau dideles dideles, kiek tik rankomis galiu parodyti ir daugiau
O pienuko per parą turi tavo mažiukas suvalgyti apie 600-900ml sumoje. Gal tiek ir gaunasi, pažiūrėk

Dar būna ir tokių atvejų, su kuo esu susidūrusi asmeniškai, kad vaikučiai tiesiog būna nevalgūs. Bet manau, kad jūsų atveju gali būti, kad čia problema yra soskytėje...Pavargsta mažiukas, ir nebenori.
Linkiu kuo didžiausios sėkmės ir kantrybės
Mes turime tarybinių soskyčių, jei reikės, kreipkitės, padėsim kiek galėsim
Visas nuostabias ir nepakartojamas, kantrias ir stiprias mamytes, sveikiname su artėjančia romia Kristaus atėjimo švente
iHerb filmukas KODASNeabejodamos užsisakykite iš www.iherb.com kokybiškų ekologiškų prekių (kosmetikos, maisto papildų..), pirmam užsakymui panaudokite kodą IMA313 ir gausite 5$ nuolaidą. Vėliau siuntimas tik 4$ iki 1,36 kg.