Įkraunama...
Įkraunama...

Skilusi lūpytė, nesaugęs gomuriukas

QUOTE(vilmux x @ 2008 12 12, 14:51)
Taip Žioguti,buna kartais gyvenime,kad viskas susideda į viena kruva doh.gif ir atrodo viskas daugiau nepavešiu schmoll.gif ,bet tokie ekstrymai ir užgrudina žmogu.Atėjo,praėjo,ir vėl gera gyventi,ar ne? mirksiukas.gif

thumbup.gif

aciu, Zioguti, uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux x @ 2008 12 12, 14:51)
Taip Žioguti,buna kartais gyvenime,kad viskas susideda į viena kruva doh.gif ir atrodo viskas daugiau nepavešiu schmoll.gif ,bet tokie ekstrymai ir užgrudina žmogu.Atėjo,praėjo,ir vėl gera gyventi,ar ne? mirksiukas.gif

tikrai gera dabar, bet bijau, kad aš iš tos dabar ramumos nežinosiu, ką veikti ir pulsiu galvoti sau naujų atrakcijų doh.gif
Atsakyti
thumbup.gif ZIOGUTI šaunuolė, didžiausi sveikinimai patapus diplomuota magistruota biggrin.gif
Po audrų visada būna štilis, linkiu gerai pailsėti po ilgo maratono drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogutis @ 2008 12 12, 22:08)
tikrai gera dabar, bet bijau, kad aš iš tos dabar ramumos nežinosiu, ką veikti ir pulsiu galvoti sau naujų atrakcijų doh.gif

Žiogai, pasakok, gal jau kokių naujų atrakcijų sugalvojai lotuliukas.gif Nes žiūriu, kad ir man jau jų trūksta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuneR @ 2008 12 17, 14:20)
Žiogai, pasakok, gal jau kokių naujų atrakcijų sugalvojai lotuliukas.gif Nes žiūriu, kad ir man jau jų trūksta mirksiukas.gif

Aha, susigalvojau doh.gif Dabar pasinėrusi į kalendorių gamybą. Darau kalendorius ir dovanosiu savo artimiesiems Kalėdų proga ax.gif
Atsakyti
Nu Zioguti, tu saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif

nu kaip jūs, mamos, laiko turit? bigsmile.gif
nors ir man jau pačiai norisi kokios veiklos
dabar tai šventinės nuotaikos pas mane
kasmet organizuojam Kalėdines dovanas visiems, stengiamės kad nebūtų liūdna
prigalvojam įvairių žaidimų ir užduočių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 12 17, 19:15)
labas vakaras  4u.gif

nu kaip jūs, mamos, laiko turit?  bigsmile.gif
nors ir man jau pačiai norisi kokios veiklos
dabar tai šventinės nuotaikos pas mane
kasmet organizuojam Kalėdines dovanas visiems, stengiamės kad nebūtų liūdna
prigalvojam įvairių žaidimų ir užduočių  ax.gif

O plačiau api tai nenori papasakoti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogutis @ 2008 12 17, 20:17)
O plačiau api tai nenori papasakoti? mirksiukas.gif

priperkam kokių nors mielų Kalėdinių smulkmenėlių, priraišiojam prie jų juosteles ir ant juostelių pritvirtinam lapelį su kokia nors užduotim arba mįsle ax.gif kad gautum dovaną reikia įminti mįslę ar įvykdyt kokią nesudėtingą užduotį.
vienais metais vaidinom visi Kalėdų senelį. turėjom senelio aprangą, barzdą, lazdą. apsirengęs išsitraukia svečio vardą ir jam "suvaidina" senelį, vėliau rengiasi kitas svečias. dar pamiršau paminėti, kad senelis už durų palieka dovanų maišą, paskambina į duris ir pabėga lotuliukas.gif dovanų maiše palieka laiškutį ir užduotis, kad galėtume ką nors visi veikti mirksiukas.gif šiemet Kūčioms sumąstėm kad reikia prisiminti senas tradicijas-šiaudus po staltiese, būrimus iš vaško rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 12 17, 20:37)
priperkam kokių nors mielų Kalėdinių smulkmenėlių, priraišiojam prie jų juosteles ir ant juostelių pritvirtinam lapelį su kokia nors užduotim arba mįsle  ax.gif  kad gautum dovaną reikia įminti mįslę ar įvykdyt kokią nesudėtingą užduotį.
vienais metais vaidinom visi Kalėdų senelį. turėjom senelio aprangą, barzdą, lazdą. apsirengęs išsitraukia svečio vardą ir jam "suvaidina" senelį, vėliau rengiasi kitas svečias. dar pamiršau paminėti, kad senelis už durų palieka dovanų maišą, paskambina į duris ir pabėga  lotuliukas.gif dovanų maiše palieka laiškutį ir užduotis, kad galėtume ką nors visi veikti  mirksiukas.gif  šiemet Kūčioms sumąstėm kad reikia prisiminti senas tradicijas-šiaudus po staltiese, būrimus iš vaško  rolleyes.gif

kokie jūs šaunuoliai thumbup.gif kaip gražiai čia viską sugalvojat 4u.gif
Atsakyti
Sopfi, gražiausi sveikinimai ELENI antrojo gimtadienio proga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Ramune aciu uz sveikinimus aciuks.gif ir siunciam oro_buckis.gif
Atsakyti