Įkraunama...
Įkraunama...

Skilusi lūpytė, nesaugęs gomuriukas

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Aš jau po visko thumbup.gif Negaliu atsidžiaugti, kad jau viskas pasibaigė. Apsigyniau ir gavau 8 thumbup.gif Džiaugiuosi nerealiai.
Atsakyti
QUOTE(Ziogutis @ 2008 12 11, 20:21)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Aš jau po visko thumbup.gif Negaliu atsidžiaugti, kad jau viskas pasibaigė. Apsigyniau ir gavau 8 thumbup.gif Džiaugiuosi nerealiai.

Valio, valio, valio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Pagaliau - finišas biggrin.gif
Atsakyti
VALIOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Saunuole Zioguti!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Man labai padėjo žinojimas, kad mane daug draugų palaiko ir kad tiki manim thumbup.gif Ačiū Jums visom už palaikymą, kaip faina turėti tokią šaunią palaikymo komandą thumbup.gif
Atsakyti
Kaip smagu, Zioguti, kad islaikei thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

o kiek laiko ligonineje laiko po gumurio operacijos? g.gif
Atsakyti
džiaugiuosi kad asigynei diplomą, Žioguti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
labai šaunus pažymys
turbūt buvo nelengva unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogutis @ 2008 12 11, 21:21)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Aš jau po visko thumbup.gif Negaliu atsidžiaugti, kad jau viskas pasibaigė. Apsigyniau ir gavau 8 thumbup.gif Džiaugiuosi nerealiai.

Žiogučiui tris kart valio,valio valio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Didžiausi sveikinimai Žiogučiui thumbup.gif
Tikra šauuolė, kad per tiek visokių rūpeščių dar spėjai ir dplomą apsiginti thumbup.gif
Labai tavimi didžiuojamės smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2008 12 11, 20:48)
o kiek laiko ligonineje laiko po gumurio operacijos? g.gif

Tai priklauso nuo to kaip vaikutis jaučiasi po operacijos, ar nėra temperatūros. Kai mes gulėjom paskutinį sykį ligoninėje, tai vieną mergaitę operavo trečiadienį, o penktadienį jau išleido namo 4u.gif

QUOTE(Betse @ 2008 12 12, 10:10)
Didžiausi sveikinimai Žiogučiui  thumbup.gif
Tikra šauuolė, kad per tiek visokių rūpeščių dar spėjai ir dplomą apsiginti  thumbup.gif
Labai tavimi didžiuojamės  smartass.gif

Bet daugiau tokio ekstrymo nenorėčiau pakartoti ir niekam nelinkėčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
clap.gif zioguti,ir sveikinam smartass.gif .Na ir arteja kitas maratonas-sventes megalol.gif
Atsakyti
Mes taip pat prisijungiam prie sveikinimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tikra SUPERMAMYTE thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogutis @ 2008 12 12, 12:21)

Bet daugiau tokio ekstrymo nenorėčiau pakartoti ir niekam nelinkėčiau lotuliukas.gif

Taip Žioguti,buna kartais gyvenime,kad viskas susideda į viena kruva doh.gif ir atrodo viskas daugiau nepavešiu schmoll.gif ,bet tokie ekstrymai ir užgrudina žmogu.Atėjo,praėjo,ir vėl gera gyventi,ar ne? mirksiukas.gif
Atsakyti