QUOTE(Zivilita @ 2008 11 30, 21:37)
Žioguti, krūtį bandžiau duoti pirmom dienom kai gimė, ir vis bandau duoti,bet jis ignoruoja ją, bando bando, bet netraukia visai,tik sukanda...o taip norėčiau,kad jam pavyktų,gal turit idėjų kaip jį išmokinti,kad traukti pradėtų?
gal nespringtų...gal pavyktų...nes bijau,kad pienukas nedingtų betraukiant su pientraukiu

Aš savo žiogą nutrauktu pienuku maitinau šešis mėnesius. Man atrodo RamunėR maitino dar ilgiau. Svarbiausia nusiramink, kad pienukas būtų geras ir tavo sūneliui neskaudėtų pilvelio.
QUOTE(sopfi @ 2008 12 01, 10:51)
Ivonka,ar negaletum konkreciai paminet +ir -.Mums gomuriuka taip pat sutvarke anksti.Minusas gal tas buvo,kad veliau pradejo,sestis,veliau vaiksciot,bet ir tai nezinau,nes yra pazistamu,kad sveikas vaikas irgi tokio laiko pradejo vaiksciot.As tu minusu nematau.Tik taip atrodytu,jej gydytojaj daro anksciau,tai aiskina ,kad tai yra dauk geriau.O jej ,daro veliau tai vistiek isaiskina ,kad veliau yra geriau
kazi kaip is tikru 

Vaiko sedėjimas, stovėjimas ir vaikščiojimas nepriklauso nuo operacijų. Vilius sedėti pradėjo keturių mėnesių, o vaikščioti dešimties.

QUOTE(Zivilita @ 2008 12 01, 10:58)
O kaip jūsų vaikučiai dabar?pvz kaip su kalba?ar reikia lankytis pas logopedą?
Visų mūsų vaikučiai dabar ir valgo, ir kalba. Vieniems sekasi geriau, kitiems truputi prasčiau, bet su laiku visiems bus gerai, nes tai labai ilgo darbo rezultatas. O pas logopedus lankytis tikriausiai reikės. Bent jau mes pas logopedus lankomės nuo pusantrų metuku.
Papildyta:
QUOTE(vilmux x @ 2008 12 01, 11:22)
Mano Gediminas,supranta viska,bet va kalba labai nedaug
Keisčiausia,ka jis mokėjo anksčiau,tai to nebesako,arba sako,kažka kita. Dabar jis moka pasakyti,kaip kačiukas,šuniukas daro,labai gražiai ate ir ateee,ta prasme dėkoja ir atsisveikina. Na mama,tete,bum...tik tiek. Vat aš kažkaip dėl logopedo,tai vis galvodavau,kad užtenka tiek kiek Vilniuje logopdė apžiuri,pasako ka išmokti. Bet čia mano draugė kalbėjo su savo teta,o ji dirba vaiku gygtoja,ir korekciniam skyriuje,tai sakė,mums butina ankstyvoji reablitacija,ypač logopedas,pas kurį mes turime pastoviai lankytis. Tai vat trečiadieniui užregistravau Gedimina į vaiku raidos centra,eisime primiausia pas neurologa,ten jis apžiurės visa Gedučio psichomotorini vystymasi,ir mums paskirs reablitacija,ir butinai logopeda.

Vilmux, mano Viliui kalba atsirišo tik trijų metų, bet dabar kartais net prašau patylėti ir leisti liežuviui paisėti. O jis sako, kad jo liežuviukas niekad nepavargsta