Įkraunama...
Įkraunama...

Skilusi lūpytė, nesaugęs gomuriukas

Žagsuliuk,sveiki sugrįže namučiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Daug sveikatėlės Juriukui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux x @ 2008 10 11, 09:49)
Žagsuliuk,sveiki sugrįže namučiu 4u.gif  4u.gif  4u.gif Daug sveikatėlės Juriukui wub.gif

Aciukas 4u.gif

Siandien pastebejau, kad Juriui pradejo raudonuoti odele ties siulemis, man atrodo prades puliuoti, ka daryti???
Atsakyti
QUOTE(zagsuliukas @ 2008 10 11, 09:46)
Aciukas  4u.gif

Siandien pastebejau, kad Juriui pradejo raudonuoti odele ties siulemis, man atrodo prades puliuoti, ka daryti???

valyk vis vandens peroksidu.Zaksuliukas-tai Gerlin buvus??ar as jau cia pasimetus doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sopfi @ 2008 10 11, 19:45)
valyk vis vandens peroksidu.Zaksuliukas-tai Gerlin buvus??ar as jau cia pasimetus doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Taip, gerlin ax.gif biggrin.gif Dekui uz patarima. Siandien valiau NaCl , o po to uztepiau Traumel ir uzklijavau. Turetu istraukti uzdegima. Bijau, kad neatmestu siulu doh.gif
Atsakyti
laba diena

QUOTE(zagsuliukas @ 2008 10 12, 08:36)
Siandien valiau NaCl , o po to uztepiau Traumel ir uzklijavau. Turetu istraukti uzdegima. Bijau, kad neatmestu siulu  doh.gif

aš Domantui užpurkšdavau Octenisept
ir gyd. liepė jį naudot kai mums vieną siūliuką buvo atmetę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kodėlčiukė: 12 spalio 2008 - 15:55
QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 10 12, 16:49)
laba diena
aš Domantui užpurkšdavau Octenisept
ir gyd. liepė jį naudot kai mums vieną siūliuką buvo atmetę

Dekui uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Zagsuliuk, kaip Jūriuko lūpytė?
Atsakyti
QUOTE(RamuneR @ 2008 10 14, 11:18)
Zagsuliuk, kaip Jūriuko lūpytė?

Labukas 4u.gif
Jau labai didelis pokytis i geraja puse, nors dar tik savaite po op bigsmile.gif Rytoj jau vaziuosim isimti siuliuku, tai grizus idesiu foto thumbup.gif
Atsakyti
Žagsuliuk,kaip smagu girdėti geras naujienas thumbup.gif Jau buvau nusigandus,kaip pasakėt,kad jums atmeta siulus,ir va Juriukui rausti pradėjo blink.gif Nu bet ačiu DIEVUI viskas ok smile.gif

Ramune,jau žiuriu PAULIUKUI tuoj du metukui,kaip greitai....O jus buvot kada neseniai žalgiri,ka sako gydytojai,kaip Pauliuko gomuriukas? Aš vis pagalvoju,kad reiks Geduti koki sausio menesi nuvešt parodyt,įdomu ka sakys g.gif Pūst mes jau mokam,čia buvo logopedės užduotis. Bet kaži kaip dėl gomuriuko bus,labai nenorėčiau,kad reiktu ji vėl artimiausiu metu operuoti. Kaip kalbėjom su Martusevičiute ir Zalecku po gomuriuko operacijos,tai sakė,jei neprireiks stumt tos ataugos,tai operacija artimiausia lupytės gražinimo prieš mokykla nusimato.
Atsakyti
[quote=vilmux x,2008 10 14, 12:36]
Žagsuliuk,kaip smagu girdėti geras naujienas thumbup.gif Jau buvau nusigandus,kaip pasakėt,kad jums atmeta siulus,ir va Juriukui rausti pradėjo blink.gif Nu bet ačiu DIEVUI viskas ok smile.gif

Dekui uz rupesti 4u.gif Ir raudo, ir puliuoja, bet vis tepam tepaliuku, ir kolkas siuliu nepametem biggrin.gif Pas ji db visa siuvimo vieta puliuoja, bet ir gyja doh.gif Na, bet gyd sake, jog tokia reakcija visiskai normali, ir nera ko pergyventi smile.gif
Atsakyti
Pagaliau mes rytoj keliaujame gultis operacijai thumbup.gif

Tikiuosi šeštą kartą negrąžins namolio.

Ikis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(konfeti @ 2008 10 14, 15:08)
Pagaliau mes rytoj keliaujame gultis operacijai  thumbup.gif

Tikiuosi šeštą kartą negrąžins namolio.

Ikis  4u.gif

Dideliausios sekmes Jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti