Įkraunama...
Įkraunama...

Skilusi lūpytė, nesaugęs gomuriukas

Sveikos susitikusios naujoj temelej bigsmile.gif

Na mums jau irgi praejo menesiukas, tai reikia lekti i Vilniu pasirodyti gydytojams. Tik neatsimenu ar reikia pries tai pasiskambinti ar ne g.gif

O del susitikimo tai mes nezinom ar beatvaziuosim verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumbukas @ 2008 07 15, 16:49)

O del susitikimo tai mes  nezinom ar beatvaziuosim verysad.gif

Nu ir kodėl gi,Pumbuk? g.gif
Atsakyti
Sis laikotarpis mums sunkokas, tu bedu bedeliu verysad.gif , tokiu metu dar nesam tureje verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,
Rugsėjo pirmas savaitgalis mums tiktų thumbup.gif

Mano pupai akytė paraudo ir pūliukai eina doh.gif siaubas, lašinamės vaistukus, tikiuosi praeis.

Pumbuk mes tai pasiskambindavom prieš važiuojant, kad kelionė būtų neveltui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux x @ 2008 07 15, 09:38)
Sveikutės!

Kodėlčiuk,šaunu,kad galėsite atvykti thumbup.gif Bet man  taip gaila,dėl kitu  mamu,kad negaliu...nors  imk ir  keisk  data,galvoju,gal visoms tiktu tada rugsėjo pirmas  savaitgalis,kaip jus manot?Ar jau nieko nekeičiam? g.gif

Galim bandyt. Gal rugsėjį ir kaino sodybų bus mažesnės? mirksiukas.gif

QUOTE(Betse @ 2008 07 15, 15:30)
Mano pupai akytė paraudo ir pūliukai eina  doh.gif siaubas, lašinamės vaistukus, tikiuosi praeis.

Tikiuosi, kad ne po gimtadienio? g.gif

Pumbuk, būtinai pasiskambink, nes kelionė tai tolima ir bus gaila, jei veltui važiuosit.

Kodėlčiuke, būtinai parašyk rytoj kaip Jums sekėsi.
Atsakyti
O pas mus viena bėda po operacijos pasidarė, taip nuo vėžimuko mano zuikis atprato, kad lauke ištisai ant rankų prašosi, o jei neimu, tai rėkia visu balsu. doh.gif Kaip jį pripratinti vėl ten sėdėti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vienišoji @ 2008 07 15, 18:43)
O pas mus viena bėda po operacijos pasidarė, taip nuo vėžimuko mano zuikis atprato, kad lauke ištisai ant rankų prašosi, o jei neimu, tai rėkia visu balsu. doh.gif Kaip jį pripratinti vėl ten sėdėti? g.gif

Tik laikas viską sustatys į savo vietas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vienišoji @ 2008 07 15, 18:43)

gal pabandyk namie dažniau Pauliuką į vežimą pasodint ir pažaist su juo rolleyes.gif
aš taip Domantuką pratinau vežime migdydama jį

būtinai parašysiu rytoj kaip mums sekėsi
regis guzelis jau mažėja
Atsakyti
Mes rytoj taip pat vaziuojam i apziura, susiskambinom su Zalecku, tai sake priims. Idomu kelinta valanda Kodelciuke ten bus? Gal susitiksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumbukas @ 2008 07 15, 23:57)
Mes rytoj taip pat vaziuojam i apziura, susiskambinom su Zalecku, tai sake priims. Idomu kelinta valanda Kodelciuke ten bus? Gal susitiksim  smile.gif

jie anksti ryte važiuoja (bent jau taip rašė).
O mes penktadienį į apžiūrą keliausim ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Visos tik į apžiūras keliaujat...
Mums ir reikėtų, bet neprisiruošiam niekaip.
Daugiau kaip puse dienos laisvos reikia doh.gif

QUOTE(Ziogutis @ 2008 07 15, 18:44)
Tikiuosi, kad ne po gimtadienio? g.gif

Tikrai ne, čia iš darželio.
Pasirodo daugeliui vaikučių yra kažkoks akių uždegimas blink.gif
Tai va lašinamės atibiotikus. Jau po vienos dienelės akytė atrodo gerai, bet dar kokia dienele palašinsim, kad tikrai viskas būtų OK

QUOTE(vienišoji @ 2008 07 15, 19:43)

tongue.gif priprato mažiukas wub.gif
Maniškė jausdavosi labai nesaugi ir taip pat manęs nepaleisdavo.
Atsakyti
Kodėlčiuke, Pumbuk, kaip Jums sekėsi apžiūroje?
Atsakyti