Įkraunama...
Įkraunama...

Skilusi lūpytė, nesaugęs gomuriukas

Matyt visos pramogaujat, kad čia niekas neužsuka. smile.gif Mes šį savaitgalį su Pauliuku buvom varlės keliauninkės. Draugė mudu pasikvietė į svečius, tai namuose nebuvom nuo ketvirtadienio, tik vakar vakare grįžom. Ir pas ją namie nesedėjom, tai po miestą vaikščiojom, tai pas ją į kaimą važinėjom. Ji 2 metukų mergaitę turi, tai ir vaikam smagu buvo.
Mano kleckas irgi jau nemažas, sveria apie 12 kg ir ūgis jo 76 cm.
Atsakyti
laba diena, mamos 4u.gif

vienišoji, smagu iš namų ištrūkt
aš šiandien į kirpyklą buvau išleista
nors ir turėčiau atsipalaiduot, mėgautis procedūra bet vis tiek apie Domantuką galvoju lotuliukas.gif
dabar mano mažas vaikštynėj mokosi vaikščioti
labai reikia žiūrėt nes viską gali pasiekt ir paimt
toks jau man jis didelis ir savarankiškas atrodo wub.gif
na bet nieko, užaugs šitas, bandysim turėt kitą biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Vienišoji, smagu, kad iš namų ištrūkot 4u.gif
Kodėlčiuke, pamatysi, tuoj ne tik su vaikštyne bėgios Domantukas kaip vėjas biggrin.gif

O Pauliukas savaitgalį susirgo. Temperatūra l. aukšta, nei kosėjo nei slogos. Galvojau gal dantukai dygsta. Bet šiandien pediatrė nusiuntė pas lorą, ir nustatė mums abiejų ausyčių uždegimą verysad.gif Pirmą kartą mums ausų uždegimas, tai labai bijau, kad tik sėkmingai išsigydytume ir nesikartotų verysad.gif
Atsakyti
Betse, nors ir paveluotai, bet priimk nuo manęs ir mano vaikinų pačius nuoširdžiausius sveikinimus gimtadienio proga 4u.gif

QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 09 29, 13:07)
laba diena, mamos  4u.gif

vienišoji, smagu iš namų ištrūkt
aš šiandien į kirpyklą buvau išleista
nors ir turėčiau atsipalaiduot, mėgautis procedūra bet vis tiek apie Domantuką galvoju  lotuliukas.gif

Pasirodyk su nauja šukuosena mirksiukas.gif Kasytes palikai ar išsipynei?

QUOTE(RamuneR @ 2008 09 29, 14:04)
O Pauliukas savaitgalį susirgo. Temperatūra l. aukšta, nei kosėjo nei slogos. Galvojau gal dantukai dygsta. Bet šiandien pediatrė nusiuntė pas lorą, ir nustatė mums abiejų ausyčių uždegimą verysad.gif Pirmą kartą mums ausų uždegimas, tai labai bijau, kad tik sėkmingai išsigydytume ir nesikartotų verysad.gif

Sveikit, tikiuosi, kad daugiau nespasikartos šis bjaurus dalykas. O Pauliukui labai skauda? Vargšas berniukas. Sveikatos jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogutis @ 2008 09 29, 15:32)
Sveikit, tikiuosi, kad daugiau nespasikartos šis bjaurus dalykas. O Pauliukui labai skauda? Vargšas berniukas. Sveikatos jums 4u.gif

Žinok, šeštadienio visą naktį taip verkė, kad net ant rankų nuraminti negalėjau, tik, kai paracetamolio žvakutę įdėjau, nusiramino. Ir šiaip, nieko nevalgo, zyzia, vis rodo, kad jam galvytę skauda. Mums dar ir krūminiai dantys dygsta, tai aš vis galvojau, kad dantenas labai jam skauda, o pasirodo kita priežastis... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamuneR: 29 rugsėjo 2008 - 14:42
Laba diena mamos, 4u.gif 4u.gif 4u.gif

senai besilankiau čia, kurį laiką teko pagyventi be interneto.

Pirmiausia didelis AČIŪ už gražius sveikinimus Rokučiui.

Ramune, linkiu kuo greičiau Pauliukui pasveikti, oi kiek mes prisikankinome su ausų uždegimais. Turėjome net ir pūlingų uždegimų, tai be antibiotikų niekaip neišeidavo pasveikti. Sveikatytės 4u.gif

Žioguti, lygiai tokia pati situacija ir pas mus, atrodo laiko jau prabėgo nemažai, bet Laurynas vis dar jaučiasi kaip ir nuskriaustas, amžinas pavydas, erzinimas ir pykčiai. Ir dažnai sako: "geriau kad Roko išvis nebūtų".
Aišku, linkiu kad pas jus kuo greičiau viskas tik į gerą eitų mirksiukas.gif

Mes irgi sirguliavome, kosulys buvo užpuolęs, ir antibiotikus teko gerti. O šiaip tai viskas gerai, Rokas šneka suprantamiau, ilgesniais sakiniais, bet va raidės š niekaip neišeina ištarti. Kitą savaitę planuojam i Žalgirį važiuoti pas logopedę, kaži ar reikia mūsų pediatrės siuntimo? g.gif Kažkaip jau visai man pasimiršo tokie reikaliukai doh.gif

Sėkmės ir sveikatytės visiems smile.gif
Atsakyti
Kristina, šiandien apie tave pagalvojau, kad prapuolus ir nepasirodai biggrin.gif
O siuntimo, tai tikrai nereikia pas logopedę 4u.gif
Atsakyti
Aišku, tada važiuosime ramiai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuneR @ 2008 09 29, 13:41)
Žinok, šeštadienio visą naktį taip verkė, kad net ant rankų nuraminti negalėjau, tik, kai paracetamolio žvakutę įdėjau, nusiramino. Ir šiaip, nieko nevalgo, zyzia, vis rodo, kad jam galvytę skauda. Mums dar ir krūminiai dantys dygsta, tai aš vis galvojau, kad dantenas labai jam skauda, o pasirodo kita priežastis... verysad.gif

Oi verysad.gif siunciam jum 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir linkim pasveikt greiciau.
Pas mus,kaip tik sloga taip ir ausys buna.Nors ne sykio jaj neskaudejo,tik buna,kad labai kisa pirstuka i ausyte ir kaso.Tik is to ir suprantu,kad vel ausytes doh.gif
Atsakyti
Sveikutės visos smile.gif

Ramune,laikykitės,pasveiksit...ale iš kur tie ausu uždegimai?
unsure.gif Atrodo vaikus su kepurėm vedžiojam...Sveikatėlės Pauliukui 4u.gif

Žioguti,sveikinu išlaikius paskutinius egzaminus,ir kantrybės,ištvermės besiruošiant magistriniui 4u.gif
O dėl vaikučiu pavydo,tai manau čia visose šeimose taip buna...Nekokia ta vyresniu vaiku dalia,pati buvau vyresnė sesuo,ir kad ir kiek tau gali sakyti,kad tave mama myli,bet tas didesnis dėmesio rodymas mažesniam vyresnėlį labai nekaip paverčia jaustis...Dabar musu šeimoje tapati situacija,sakyčiau net sunki,ir man kartais labai sudėtinga.Nesusišneku su savo vyresniaja dukra,nervuoja ja tas mažesnis brolis,visur lenda,viska ima,teko net kabliuka į jos kambario duris įdėti,kad jis ten neitu.Labai dažnai ji man pasako,kad buvo daug geriau kaip brolio nebuvo. Dar ta paauglystė jai... doh.gif

Čia Ramunė klausė,kaip Gedučio kosuliai...Dabar jau mes sveiki,bet kosėjom,tai geras tris savaites,toks bjaurus prisikabines buvo,net iki vėmimo naktimis. Jau neteke vilties važiavom į klinikas,tai ten mums vos nedeagnozavo bronchinės astmos,priprašė purškiamu visokiu vaistu. Bet kur jis tau leisis purškiamas,na bet su vyru šiaip ne taip įpurkšdavom..Deja..mačiau,kad situacija negerėja,tada jau paprašiau,kad šeimos gydytoja antibijotiku išrašytu,ir štai po dvieju dienu vartojimo iškart situacija pagerėjo. Gydytojai taip ir liko klausimas,kas jam čia buvo g.gif Tiesa,dar tada kaip apsilankėme klinikose,tai gydytoja nusiuntė mus pasidaryti kraujo tyrima nustatyti ar jis kam alergiškas,teko imti krauja iš venos,tai butumėt jus mate kas ten darėsi,laikėm vaika tryse,baisu,kaip jis rėkė,blaškėsi,kažkoks košmaras. Na,bet išsikankine sakom,nors sužinosim kam alergiški esam. Kita diena skambina man seselė,ir pasako,kad kraujas užkrešėjo,ir tyrimo nepavyko atlikti doh.gif Kartoti tyrima atsisakiau,nenorėjau šitaip kankinti vaiko,juolab,kad jis jau sveiko ir pasveiko. Dabar bandysiu atsiimti pinigėlius,nes tyrimas kainavo130 lt.
Tai va tokia istorija su kosuliu.Baisu,kai serga tie vaikai,o dar gydytojai nesugeba diagnozės nustatyti sad.gif

Atsakyti
QUOTE(vienišoji @ 2008 09 29, 13:32)
Mano kleckas irgi jau nemažas, sveria apie 12 kg ir ūgis jo 76 cm.

Oho, tikrai tavo kleckas nemažas thumbup.gif Mes vakar poliklinikoj pasisvėrėm, tai mano beveik dvimetis sveria 11300. Skruzdėliukas ir tiek. Su tais vaikų ūgiais, tai nieko nesuprantu. Mes su vyru abu aukšti, o vaikai, tai kolkas - cypsiukai. Ieva pati mažiausia klasėje, nors ir jauniausia, nes dar neturi septynių metų. Nu nieko, jaučiu paauglystėje į ūgį pavarys cool.gif

QUOTE(kristina3 @ 2008 09 29, 15:43)
O šiaip tai viskas gerai, Rokas šneka suprantamiau, ilgesniais sakiniais, bet va raidės š niekaip neišeina ištarti.

Nieko Kristina, ateis laikas ir ištars tą raidę š smile.gif Labai džiugu, kad kalba vis ilgesniais sakinukais. O, sakyk, ar Rokutis iš karto po gomuriuko operacijos pradėjo tarti priebalses k, t, ir kt. ar vėliau. Nes Paulius, tai šitų priebalsių dar netaria, tingyniauja, nes žino, kad aš ir taip suprantu, ką jis sako smile.gif Reiks ir mums pas logopedę lapkritį keliauti 4u.gif

QUOTE(sopfi @ 2008 09 29, 18:03)
Oi verysad.gif siunciam jum 4u.gif  4u.gif  4u.gif ir linkim pasveikt greiciau.
Pas mus,kaip tik sloga taip ir ausys buna.Nors ne sykio jaj neskaudejo,tik buna,kad labai kisa pirstuka i ausyte ir kaso.Tik is to ir suprantu,kad vel ausytes doh.gif

Ačiū, Sopfi 4u.gif Žinok, Paulius irgi taip daro, kiša pirštuką į ausytę. Sopfi, o kaip tu gydai ausų uždegimą, ką Vokietijoj gydytojai skiria? Nes mes, tai gavom antibijotikus ir lašiukus į ausytes bei nosį. Nu niekaip nesuprantu iš kur tas ausų uždegimas atsirado, nes ausytes, tai tikrai labai saugom g.gif

QUOTE(vilmux x @ 2008 09 30, 10:47)
Ramune,laikykitės,pasveiksit...ale iš kur tie ausu uždegimai?
unsure.gif Atrodo vaikus su kepurėm vedžiojam...Sveikatėlės Pauliukui 4u.gif

Čia Ramunė klausė,kaip Gedučio kosuliai...Dabar jau mes sveiki,bet kosėjom,tai geras tris savaites,toks bjaurus prisikabines buvo,net iki vėmimo naktimis. Jau neteke vilties važiavom į klinikas,tai ten mums vos nedeagnozavo bronchinės astmos,priprašė purškiamu visokiu vaistu. Bet kur jis tau leisis purškiamas,na bet su vyru šiaip ne taip įpurkšdavom..Deja..mačiau,kad situacija negerėja,tada jau paprašiau,kad šeimos gydytoja antibijotiku išrašytu,ir štai po dvieju dienu vartojimo iškart situacija pagerėjo. Gydytojai taip ir liko klausimas,kas jam čia buvo g.gif Tiesa,dar tada kaip apsilankėme klinikose,tai gydytoja nusiuntė mus pasidaryti kraujo tyrima nustatyti ar jis kam alergiškas,teko imti krauja iš venos,tai butumėt jus mate kas ten darėsi,laikėm vaika tryse,baisu,kaip jis rėkė,blaškėsi,kažkoks košmaras. Na,bet išsikankine sakom,nors sužinosim kam alergiški esam. Kita diena skambina man seselė,ir pasako,kad kraujas užkrešėjo,ir tyrimo nepavyko atlikti doh.gif  Kartoti tyrima atsisakiau,nenorėjau šitaip kankinti vaiko,juolab,kad jis jau sveiko ir pasveiko. Dabar bandysiu atsiimti pinigėlius,nes tyrimas kainavo130 lt.
Tai va tokia istorija su kosuliu.Baisu,kai serga tie vaikai,o dar gydytojai nesugeba diagnozės nustatyti sad.gif

Vilma, gerai, kad pagaliau tie nelemti kosuliai pasibaigė. Įsivaizduoju, kaip sunku buvo kraujuką iš venos paimti verysad.gif O dar kai vaikai šitaip priešinasi, tai atrodo iš vis širdis plyš...
Vakar Paulius poliklinikoj taip atsižymėjo, kad žiopsojo kas tik netingėjo doh.gif vaikas taip bijo daktarų, kad tik įėjus į polikliniką pradėjo nesavu balsu klykti "Einam, einam", jau nekalbu apie tai, kad pas lor daktarę laikėm už kojų ir rankų, nes kitaip niekaip nebūtų ausyčių pažiūrėjusi doh.gif Žodžiu, vaizdas panašus į vaiko egzekuciją... Jis net į mokyklą sesės pasiimti bijo eiti, nes kabinetai jam asocijuojasi su ligonine ar poliklinika...
Atsakyti
QUOTE(vilmux x @ 2008 09 30, 08:47)
Sveikutės visos smile.gif

Kita diena skambina man seselė,ir pasako,kad kraujas užkrešėjo,ir tyrimo nepavyko atlikti doh.gif  Kartoti tyrima atsisakiau,nenorėjau šitaip kankinti vaiko,juolab,kad jis jau sveiko ir pasveiko. Dabar bandysiu atsiimti pinigėlius,nes tyrimas kainavo130 lt.

Apsurdas kazkoks doh.gif Bet ateiti, gal vis geriau pasiziurekit kraujuka,nors nezinau ka daryciau rolleyes.gif
Atsakyti