Įkraunama...
Įkraunama...

Skilusi lūpytė, nesaugęs gomuriukas

Anesteziologės paaiškinimas toks, kad mergaitė turi širdelės yda, t.y. neužsidariusi širdelės pertvarėle, netolygiai kvėpuoja, turėjusi įgimtą pneumopatija, kuri jau po savaitės buvo išgydyta. Esmė, nenorėjo pripažinti, kad nenori rizikuoti, todėl ir tampė kelias dienas. O galiausiai pasiūlė važiuoti į Kauną schmoll.gif g.gif
Žodžiu labai emocingas žmogus, nemokantis normaliai paaiškinti situacijos ir savo apsisprendimo. Netgi paaiškėjus, kad apsiima, kažin ar aš būčiau patikėjusi jai atiduoti savo vaiką.... doh.gif blink.gif
Gryžę pasiskambinome Genetikei, ji taip gražiai viską detaliai paaiškino, visas rizikos galimybes ir t.t., kad jokių įtampų net nebuvo.
Zaleckas pasiūlė kreiptis į Santariškių ligoninę. Jis ten ir atvažiuos operuoti.
Šiandien kaip tik gryžome iš ten. Kalbėjomės su anesteziologų vedėju, jis su mielu noru apsiima duoti mūsų mergaitei narkozę thumbup.gif
Kitą savaitėlę penktadienį važiuojame gultis į Santariškes, operacija nusimato dar kitą pirmadienį.

Jei uždaromos duris, Dievas visada mums atvers langą, tada ateina ir laimės pajauta, šilta, viltinga ir rami

Ačiū visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfeti: 04 rugsėjo 2008 - 11:57
mamos, viena pažįstama labai išgyrė tepaliuką nuo randų Dermatix
man net kraujas užvirė kad jį įsigyt
gal kuri mamytė naudojo tokį tepaliuką?
minėjo man, kad jos sūnus labai susižalojo veidą ir kad tas tepaliukas randus stipriai apgydė
kad rando beveik nematyt ir kai būna šaltas oras jis neraudonuoja
gal sakau ir Domantui kažkiek pagelbėtų tepaliuks g.gif
kaip jūs manot? ax.gif

konfeti, labai gražūs žodžiai pacituoti tavo žinutėje
džiaugiuosi kad viskas dėl operacijos aišku jau smile.gif
Atsakyti
konfeti, kaip smagu, kad viskas issiprende thumbup.gif turbut anai anesteziolgei pms koks buvo ar kas doh.gif
Atsakyti
Konfeti, gerai, kad Santariškėse viskas išsisprendė thumbup.gif
Atsakyti
Konfeti dziaugiuosi, kad paaiskejo operacijos data smile.gif
Viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
Konfeti, nėra to blogo, kas neišeitų į gerą 4u.gif
Atsakyti
Noriu pasigirti: mano vaikinas jau nemažai vaikšto pats savarankiškai, tik pavargęs šleptelna keturiom pavaikščioti. thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien kalbamės su Paulium:

aš sakau "Sakyk - KATĖ", o jis atsako "MIAU MIAU". AŠ jam "Sakyk - ŠUNIUKAS", o jis - "AU AU" lotuliukas.gif
Atsakyti
Mums jau 2 dienos temperatūra vakarais pakyla verysad.gif O priežastys neaiškios, turbūt ta ragana anesteziologė prikarksėjo: "serga serga mergaitė" ui negaliu... unsure.gif o šiandien ryte dar ir išbėrė visą kūnelį, gal prakaitinė, jei nepraeis, ryt turbūt kviesime gydytoją. Kažkas vis koją kiša, kad ta operacija neįvyktų, kaip liūdna verysad.gif Bet aš tikiu, kad ir kaip kažkas nenori, mes nepasiduosim thumbup.gif thumbup.gif ir išeisim kaip nugalėtojai!!!

QUOTE(RamuneR @ 2008 09 08, 14:57)

aš sakau "Sakyk - KATĖ", o jis atsako "MIAU MIAU". AŠ jam "Sakyk - ŠUNIUKAS", o jis - "AU AU" lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif koks protingas berniukas...skiria gyvūnus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfeti: 08 rugsėjo 2008 - 21:12
labas rytas, mamos 4u.gif

konfeti, tikrai gaila kad vis kažkas sutrukdo jums
kartais tikiu, kad tie trukdžiai tik į naudą
kad likimas juos neveltui pakiša mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vienišoji @ 2008 09 08, 12:34)
Noriu pasigirti: mano vaikinas jau nemažai vaikšto pats savarankiškai, tik pavargęs šleptelna keturiom pavaikščioti. thumbup.gif

šaunuolis berniukas 4u.gif
QUOTE(RamuneR @ 2008 09 08, 12:57)

labai protingas pokalbis lotuliukas.gif ir išsamus toks thumbup.gif

QUOTE(konfeti @ 2008 09 08, 21:11)
Mums jau 2 dienos temperatūra vakarais pakyla  verysad.gif O priežastys neaiškios, turbūt ta ragana anesteziologė prikarksėjo: "serga serga mergaitė" ui negaliu... unsure.gif o šiandien ryte dar ir išbėrė visą kūnelį, gal prakaitinė, jei nepraeis, ryt turbūt kviesime gydytoją. Kažkas vis koją kiša, kad ta operacija neįvyktų, kaip liūdna  verysad.gif Bet aš tikiu, kad ir kaip kažkas nenori, mes nepasiduosim  thumbup.gif  thumbup.gif ir išeisim kaip nugalėtojai!!!

ar aukšta temperatūra? šiaip yra tokia teorija, kad vakarais vaikams gali keliais laipsniais pakilti temperatūra.

Atsakyti
Sveikos mamytės. žinot, skaitau, kaip anesteziologė atsisako duoti narkozę ir dalinai ją suprantu.. Prieš 5m. mano sūnui operacijos metu buvo didelių komplikacijų ir tai Žalgiry buvo pirmasis toks kartas.. Na lėkti paskui renimobilį į Santariškes, patikėkit, jausmas ne koks...Ačiū Dievui viskas išsisprendė, nors ir teko vaikui dėti trachiostomą... Kai atvykome po 2,5m kitai op., mus vis dar labai gerai prisiminė, ir labai atsakingai ruošėsi.. Konfeti, geriau dar šiek tiek palaukti, tačiau būti tikrai, kad jokių prielaidų komplikacijoms nėra..
Atsakyti