Įkraunama...
Įkraunama...

Skilusi lūpytė, nesaugęs gomuriukas

QUOTE(Pumbukas @ 2008 08 10, 17:37)
Nuotraukytej, Skruzdeliukas kaip graziai ziuri i mamyte  smile.gif  O Ziogas turbut negali atsidziaugti broliuku  biggrin.gif

Žiogas mano labai pyksta, kad jo ir brolio pavardės bus vienodos lotuliukas.gif Jis sako, kad čia tik jo pavardė ir viskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogutis @ 2008 08 10, 19:07)
Žiogas mano labai pyksta, kad jo ir brolio pavardės bus vienodos lotuliukas.gif Jis sako, kad čia tik jo pavardė ir viskas doh.gif

Oi geras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogutis @ 2008 08 10, 15:15)
Sveikos,

pagaliau mano Skruzdeliukas tapo pilnateisiu Lietuvos piliečiu, kuris turi ir asmens kodą, ir gimimo liudijimą ir labai gražų vardą Donatas ax.gif

Tikrai gražus vardas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogutis @ 2008 08 10, 19:07)

lotuliukas.gif oi geras, kaip prajuokino biggrin.gif
einu ziuret nuotraukyciu, idesiu gal ir jonuko fotkiu blush2.gif
Papildyta:
oi koks mielas kleckiukas skruzdeliukus blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Peržiūrėjau albumuką. Kokios gražios nuotraukytės, o vaikučiai - nepakartojami wub.gif

Donatėlis toks mažuliukas fainuoliukas wub.gif
Atsakyti
laba diena, mamytės 4u.gif

labai gražios Skruzdėliuko nuotraukytės
man net širdį suspaudė kai pamačiau jį ant mamytės rankų wub.gif
ir vardas labai gražus ([SIZE=1]mano vyro vardas Donatas ax.gif [SIZE=1])

Joniuko šukuosena graži smile.gif
tokie ilgi plaukučiai thumbup.gif
mano Domantas tai truputį išplikęs buvo
dabar jau pamažu plaukučiai atauga smile.gif
Atsakyti
mano mergytes plaukai tik nuo metu tepradejo augt doh.gif uztai visi berniuku isvadindavo lotuliukas.gif tada kazkaip siutas imdavo, o daba kai paziurim senas nuotraukas, ale tikrai nesuprasi ar cia mergaite ar berniukas blush2.gif o Jonukas tai is karto matos kad bernas biggrin.gif
Atsakyti
Žalgirio klinikoj gyd. Z Domantuką vis mergaite pavadindavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuneR @ 2008 08 11, 11:40)
Peržiūrėjau albumuką. Kokios gražios nuotraukytės, o vaikučiai - nepakartojami wub.gif

Donatėlis toks mažuliukas fainuoliukas wub.gif

as tikra tamsuole blush-anim-cl.gif nezinau kaip rasti nuotraukytes unsure.gif padėkit ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistene: 11 rugpjūčio 2008 - 21:49
Sveikos mamytės!

Peržiūrėjau nuotraukytes, kokie šaunūs Jūsų vaikučiai, linksmi, išradingi smile.gif
O Žiogučio turtelis wub.gif

Mes jau po truputėli ruošiamės operacijai, greičiausiai tai morališkai, tyrimai bus vėliau. Jau karantinas vyksta beveik 3,5 mėnesio. Truputėli jau sunku, atsiriboti nuo visų draugų, tarp keturių sienų. Na bet jau nebe daug liko laukti.

Norėjau pasiteirauti kas darėtės lūpytės operaciją, ar darėtės kontrolinius kraujo tyrimus? Mes kaip buvome pas savo pediatre, tai inai taip supyko, kad sako neapsimoka, liko 3 savaitės, kam vaiką badyti, atseit niekuo nesirgo, kaip kraujo tyrimas gali būti blogas. Žodžiu nedavė lapuko. Tai aš ir galvoju, gal kur privačiai eiti pasidaryti. Kaip Jūs patartumėte?

O dėl plaučių rentgeno? Mes gimėmė su plaučių uždegimu, ir gydė antakalnis antibiotikais, ten darė mums rentgena. Dabar vėl jis privalomas, ar ne per dažnai tokiam pypliukui tas rentgenas, ar nepakenks?

Ir dėl atskiros palatos Žalgiryje. Kaip jūs darėte, ar atskirai važiavote iš anksto tartis, kad duotų atskirą palatą, ar jau kaip atvažiavote tą pačią dieną prašėtės. Aišku nesinorėtų mokėti, tai gal įmanoma būtų nemokama susiveikti, kad tik mūsų šeima būtų? Kokia Jūsų patirtis? Pasidalnkite su mumis ax.gif

Tai kaip matote jau ruošiamės...ir laukiam tos išsvajotos dienos, kada pamatysiu savo mažylę Kitokią wub.gif

Atsakyti
Idomi jusu gydytoja g.gif
Mano nuomone blogiau nebus jei pasidarytumet ta tyrimuka anksciau, tuo labiau, kad mazyle sirgo plauciu uzdegimu. Ir jei butu nusedes hemoglobinas, tai anksciau galetumet pradeti gerti gelezi. O plauciu rentgena tikrai negerai daryti taip daznai, bet jus geriau gydytojo pasiklauskit. Bijau kazka ir patarti.

Del palatos mes taip pat klausem, bet tik ten nuvykus vietoj, tai sake, kad yra mokamos, bet manau, kad ten tik tetukas gali buti ir kaina kiek pamenu 60lt. nakciai. Bet pirma nakti kaimynes neturejom, tai vyras miegojo su mumis (buvom atsiveze savo patalynes uzvalkalus). Po operacijos ta nakti praleidom reanimacijoj, tai vyrui pati sesute pasiule miegoti uz sienos, nes lovos buvo laisvos. O kai gryzom i savo palata, ten jau buvo paguldyta kaimyne, bet salia palata buvo laisva, tai vyras visa laika ten ir miegojo smile.gif
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif

konfeti, puikiai suprantu tave
aš taip pat buvau atsiribojusi nuo draugų, nes apsisprendėm iki operacijos svečių nepriiminėti
jau pirmą minutę po operacijos kai pamatysi dukrytę viskas apsivers aukštyn kojom
gerąja prasme smile.gif

mano patirtis:
aš taip pat norėjau pasidaryti kraujo tyrimą prieš op.
bet Domanto gydytoja nelabai sutiko, nors lapelį tyrimams išdavė
motyvavo tuo, kad Domantukas sveikas, nesirgo ir jeigu man nebuvo nėštumo metu mažakraujystės, tai jo kraujo tyrimai turi būt geri
paklausiau jos
hemoglobinas buvo 115, bet Pumbukas gerai sako, jeigu jūs sirgot gal reiktų pasitikrint, nors labai gaila vaiką badyt

dėl rentgeno gali pabandyt pasiskambint į patį Žalgirį
tuos visus tyrimų atsakymus tikrins anesteziologas
jam reikia įvertint vaiko sveikatą, kad žinot kokią galima duoti narkozę

dėl palatų
vyras nakvojo tik po operacinėje palatoje
ten viena lova suaugusiam ir lovytė vaikui
mes visi trys miegojome vienoje lovoje smile.gif
tiesa, sesutės minėjo kad mamos atsiveža vežimus
vaikus po operacijos reik daugiau supt
tai vežimas gelbsti labai

kai klausiau sesutės ar vyras gali pasilikt nakčiai jau palatoje
tai ji užsiminė kad reik turėt savo patalynę