Įkraunama...
Įkraunama...

Skilusi lūpytė, nesaugęs gomuriukas

Sveikutes,
jo paskaitineju, bet parasyt paciai neiseina, Medeine paskutiniu laiku labai pikta , pastoviai ant ranku, turbut dantukai kalasi. Dabar uzmigdziau trumpam, bet turbut tuoj ir kelsis, nes dienos miegas dabar trunka koki 20 min. Tai visa laime, kad naktim miega.
Na musu pasiekimai tokie:mazoji jau pati sedi, bet pati dar neatsiseda. Kaip ir Domantukas bando jau kelti sikniuka. Sveriam 8kg., ugis 73cm. Ir daznai sakom : amm mamm, mamm ammm smile.gif

Turiu keleta nuotraukyciu, reikia tik ikelti, na pabandysiu gal savaitgali pavyks.

Atsakyti
oo, kiek daug pasiekimu bigsmile.gif
Jonukas tai tik danciu 1 isaugino blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2008 08 08, 13:58)
oo, kiek daug pasiekimu  bigsmile.gif
Jonukas tai tik danciu 1 isaugino  blush2.gif

šaunuolis thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2008 08 08, 14:58)
oo, kiek daug pasiekimu  bigsmile.gif
Jonukas tai tik danciu 1 isaugino  blush2.gif

Oi kaip jums smagu biggrin.gif
Atsakyti
as visai tu ankstyvu dantuku nelaukia ir nenoriu ax.gif sako jei veliau dygsta tai sveikesni buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2008 08 09, 10:44)
as visai tu ankstyvu dantuku nelaukia ir nenoriu  ax.gif sako jei veliau dygsta tai sveikesni buna  biggrin.gif

Tikrai nesutinku su sita nuomone, kadangi pas mane dantukai isdygo lb anksti, 2,5men, o pas broli tik 6men, bet pas ji tvarke ir tvarke, o as tik per nestuma pirma plomba gavau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

pagaliau mano Skruzdeliukas tapo pilnateisiu Lietuvos piliečiu, kuris turi ir asmens kodą, ir gimimo liudijimą ir labai gražų vardą Donatas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogutis @ 2008 08 10, 15:15)
Sveikos,

pagaliau mano Skruzdeliukas tapo pilnateisiu Lietuvos piliečiu, kuris turi ir asmens kodą, ir gimimo liudijimą ir labai gražų vardą Donatas ax.gif

Su plietybes suteikimu thumbup.gif
Atsakyti
Į nuotraukų albumą įkėliau Donatėlio nuotraukytes ax.gif
Atsakyti
Sveikinam pilnateisi Lietuvos pilieti su tokiu graziu vardu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai Lietuvos pilieciui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nuotraukytej, Skruzdeliukas kaip graziai ziuri i mamyte smile.gif O Ziogas turbut negali atsidziaugti broliuku biggrin.gif
Atsakyti