Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana baigus mokyklą

aš tai gavau papuošalų rinkinuką ax.gif
o draugei ta proga dovanojau knygą "mažasis princas" ax.gif
Atsakyti
kai pati baiginėjau tai gavau... mobilų telefoną lotuliukas.gif

nenorit padovanot kelionės?
Atsakyti
Na, dovana jau nupirkta. Taip, kad klausimas jau išspręstas. Mobilius telefonus keičiam kas du metai. Tai irgi trumpalaikė dovana. O kelionės (tolimos) ne mūsų kišenei. Į artimas mes ir taip išsiruošiam (va ir ryt lekiam). Taip, kad tokia dovana vienkartinė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemaika: 23 liepos 2008 - 23:01
baigimo proga gavau pinigeliu teisems issilaikyt.. lb praverte gyvenime.. thumbup.gif
Atsakyti
Tėvai dovanojo auksinę grandinėlę, kaip prisiminimą. smile.gif
o kiti šiaip pinigais, nieko ypatingo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leita: 01 rugsėjo 2008 - 09:11
g.gif nu ir man laikas mastyt apie dovana sunui...
Atsakyti
g.gif Bet kaip smagu gauti dovaną tokia proga rolleyes.gif Gaila, bet aš nieko negavau, mano tėvai matyt negalvojo, kad tai reikalinga, nors baigiau dešimtukais unsure.gif
Atsakyti
Kai baigiau devynias klases (reikejo iseiti i kita mokykla), gavau auskarus, zieda, grandinele ir apyranke auksinius.. Tokius smulkucius, jaunatviskus.. Nemanykit, kad ten grandines po kilograma smile.gif O kai baigiau 12 vaziavom su drauge savaitei i palanga, tai tevai dovanojo dvi savaites palangoje smile.gif Ale kaip pasiautem... Dar dabar linksma prisimint smile.gif
Atsakyti
Pati gavau tai, ko prasiau, taciau manau dabar prasyciau poilsines keliones kur nors 4u.gif
Atsakyti
As gavau laikrodi, berods, ir labai smagia seimynine vakariene.
O siaip tai zinau, kad dabar populiaru keliones i siltuosius krastus.

Amerikoje tai daznai dovanoja krutu implantus! kaip tik perskaiciau straipsnyje lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chanelle: 09 vasario 2009 - 18:24
Labai gera ir jaudinanti dovana manau būtų sudėti į kokį nors albuma nuotraukas susijusias su mokykla pvz. rugsejo 1, žiburėlių ir pan. dar galima įdėti kelis labai gerai parašytus kontrolinius darbus (arba atvikščiai smile.gif ) pirmosios klasės sąsiuvinį ar pan. Ir kišenei stirpiai nesuduos ir visada primins mokykla wub.gif
Atsakyti
Labai grazi ir isimintina dovana. O as kazkaip baigimo proga negavau nieko, bet... dabar suprantu,kad as tevam, o ne tevai man dovana turejo dovanoti, nebuvau gera mokine, tai gi jie man labai padejo. 4u.gif
Atsakyti