aš tai gavau papuošalų rinkinuką
o draugei ta proga dovanojau knygą "mažasis princas"
kai pati baiginėjau tai gavau... mobilų telefoną
nenorit padovanot kelionės?
nenorit padovanot kelionės?
Na, dovana jau nupirkta. Taip, kad klausimas jau išspręstas. Mobilius telefonus keičiam kas du metai. Tai irgi trumpalaikė dovana. O kelionės (tolimos) ne mūsų kišenei. Į artimas mes ir taip išsiruošiam (va ir ryt lekiam). Taip, kad tokia dovana vienkartinė.
baigimo proga gavau pinigeliu teisems issilaikyt.. lb praverte gyvenime..
Tėvai dovanojo auksinę grandinėlę, kaip prisiminimą.
o kiti šiaip pinigais, nieko ypatingo.
o kiti šiaip pinigais, nieko ypatingo.
nu ir man laikas mastyt apie dovana sunui...
Bet kaip smagu gauti dovaną tokia proga Gaila, bet aš nieko negavau, mano tėvai matyt negalvojo, kad tai reikalinga, nors baigiau dešimtukais
Kai baigiau devynias klases (reikejo iseiti i kita mokykla), gavau auskarus, zieda, grandinele ir apyranke auksinius.. Tokius smulkucius, jaunatviskus.. Nemanykit, kad ten grandines po kilograma O kai baigiau 12 vaziavom su drauge savaitei i palanga, tai tevai dovanojo dvi savaites palangoje Ale kaip pasiautem... Dar dabar linksma prisimint
As gavau laikrodi, berods, ir labai smagia seimynine vakariene.
O siaip tai zinau, kad dabar populiaru keliones i siltuosius krastus.
Amerikoje tai daznai dovanoja krutu implantus! kaip tik perskaiciau straipsnyje
O siaip tai zinau, kad dabar populiaru keliones i siltuosius krastus.
Amerikoje tai daznai dovanoja krutu implantus! kaip tik perskaiciau straipsnyje
Labai gera ir jaudinanti dovana manau būtų sudėti į kokį nors albuma nuotraukas susijusias su mokykla pvz. rugsejo 1, žiburėlių ir pan. dar galima įdėti kelis labai gerai parašytus kontrolinius darbus (arba atvikščiai ) pirmosios klasės sąsiuvinį ar pan. Ir kišenei stirpiai nesuduos ir visada primins mokykla