Įkraunama...
Įkraunama...

Originalios dovanos ir idėjos šventėms 2

QUOTE(norabora @ 2013 02 01, 11:36)
Sveikos merginos  4u.gif labai reiktu jusu patarimo del dvieju dalyku :
1. kur vilniuje butu galima nusipirkti sokoladiniu pinigeliu?  g.gif  labai patiko ideja su milijonu ir zinau kad tam zmogui tikrai tokia dovana patiks  thumbup.gif  bet.... parduotuvese yra tik po 150g supakuota ir kainuoja 4-5lt, man tai yra per brangu ir reiktu tu pinigeliu bent 1kg. Skaiciau kad kaune yra 1kg-20 lt kainuoja, bet i kauna juk nevaziuosiu vien del to  doh.gif
2. birzelio pradzioje bus mamos 50 metu jubiliejus ir nezinau ka jai padovanoti  unsure.gif  masazu nesiulyti, patalyne gera turi, lyginimo lenta taip pat, automobilio nevairuoja, dviraciu nevazineja. Indu turi, i teatra retkarciais pati nueina. Papuosalus nesioja, bet pati renkasi, nors ir nenoriu jai ju rinkti nes bijau nepataikyti. Ir dar beda, kad galeciau dovanai skirti tik max 50 lt  verysad.gif  noriu kazka isimintino padovanoti, bet net nezinau ka.............
Tai prasau jusu pagalbos  blush2.gif  4u.gif

sveiki, o gal dekoruota butelį norėtumėte su palinkėjimu?

arteja geriausios drauges 25 gimtadienis ir neturiu jokiu minciu dovanai   verysad.gif noretusi kazka idomaus ir originalaus... gal turite kokiu minciu ir galite patarti  blush2.gif 
busiu labai dekinga  4u.gif

siūlyčiau dekoruota butelį su palinkėjimu smile.gif

pati užsakynėjau drtaugės gimtadieniui, draugė liko sužavėta, o aš patenkinta nes tikrai dovana neeilinė smile.gif o asmeninė, padaryta būtent jai, ir su meile smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 04 balandžio 2013 - 11:35
Nesenai draugui dovanojau pacios gaminta arbatos dezute su joje esancia arbata. Prie pokeliu priklijuoti palinkejimai/grazioso mintys. Gal kam pravers...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rituker: 09 balandžio 2013 - 22:02
papuosalu medeliai gali buti dovana, zinoma, ne jubiliejaus proga, bet paprasto gimtadienio.
ir praktiska, ir grazu

QUOTE(rituker @ 2013 04 10, 00:01)
Nesenai draugui dovanojau pacios gaminta arbatos dezute su joje esancia arbata. Prie pokeliu priklijuoti palinkejimai/grazioso mintys. Gal kam pravers...

http://images60.fotk...40792/14-vi.jpg[/img]

labai grazu, tik maniskis, beda, arbatos negeria...
Atsakyti
Gal kas gali patarti , ką padovanoti direktorei naujos parduotuvės atidarymo proga. Aš pas ją jau nebedirbu, važiuosiu aplankyti nieko nepranešus, tai noriu staigmeną padaryti. g.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

gal kas zinote Kaune firmas kur galima uzsisakyti originalu pasveikinima gitmadieniui? TArp geliu netinka smile.gif

esu kazkur skaicius kad MEd.seseles buna atvaziuoja jubiliata pasveikinti, dabar kai reikia- nerandu internete kontaktu doh.gif personazai tik vaiku gimtadieniam kiek ieskau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(lape snape* @ 2013 04 28, 08:53)
sveikos smile.gif

gal kas zinote Kaune firmas kur galima uzsisakyti originalu pasveikinima gitmadieniui? TArp geliu netinka smile.gif

esu kazkur skaicius kad MEd.seseles buna atvaziuoja jubiliata pasveikinti, dabar kai reikia- nerandu internete kontaktu  doh.gif  personazai tik vaiku gimtadieniam kiek ieskau sad.gif

o tai kodėl nepaėmus vaikiško personažo ir su juo nesusitarus, kad kitaip apsirengtų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina'M @ 2013 04 28, 10:44)
o tai kodėl nepaėmus vaikiško personažo ir su juo nesusitarus, kad kitaip apsirengtų? g.gif

radom dar geresni varianta : iliuzonisto-mago ir pilvo sokejos pasirodymas. Gaila kad Kaune nieko panasaus nerandu, is Vilniaus uz atvykima reiktu nemazai sumoket g.gif
Atsakyti
Mano draugei gimtadienio dovaną įteikė didelis kempiniukas biggrin.gif Siurprizas buvo gana vykęs, draugę dovana tikrai nustebino biggrin.gif biggrin.gif ypač įteikimo būdas smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(esmi1035 @ 2013 05 01, 09:44)
Mano draugei gimtadienio dovaną įteikė didelis kempiniukas biggrin.gif  Siurprizas buvo gana vykęs, draugę dovana tikrai nustebino biggrin.gif biggrin.gif ypač įteikimo būdas smile.gif)))

kaip fainai thumbup.gif
kur radote toki?
ax.gif
Atsakyti
sia vasara buvome kartinguose prie Elektromarkto, tai taip pat neblogi, labai rupestingas personalas..
Atsakyti
ši vakarą važiuosime į vyro sesers jubiliejų.didelės šventės nedaro rinksimės artimųjų rate.
Visada rinkdama dovanas galvoju asmeniškai apie žmogų. Tad mano dovana jai yra asmeninių kvepalų kūrimas prieš tai pracedant paskaitą apie kvapus,asmenybės tipus,aromatų kūrimą ir panašiai. atspausdinau ant gražaus popieriaus. sugalvojau ir parašiau sveikinimą konkrečiai jai jie skamba taip
Mieloji Mūsų,
Sveika sutinkant jubiliejų, kurio taip laukėme visi
Tegul jis būna tavo ir visų mūsų šventė, kurie Tau esam artimi
Šia proga mes Tau norim palinkėti laimės, džiaugsmo,
Kad visuomet širdy išliktum tu jauna,
Kad viskas šiam gyvenime Tau išsipildytų dabar ir dar ateityje.

Su Gimtadieniu tave sveikina Brolis su šeima

P.S. Mano Moša yra vienas iš nedaugelio žmonių, apie kuriuos aš žinau viską, bet aš vistiek tave myliu. Su gimtadieniu!

Mes su ja labai artimos:)

Visą šią dovaną supakuosiu į medinę skrynelę pridėtą auksinių monetų (saldainių),nes ji visada svaigsta kaip laimės milijonąsmile.gif

Prašau pasakykite savo nuomonę ax.gif g.gif
Atsakyti
Kadangi vyras nelabai mėgsta švęsti gimtadienius, tai užsakiau viešbutuką Varšuvoj, prikėliau 4 ryto ir išvažiavom. Buvau suplanavus pasivaikščiot po Lazienki parką, tačiau lijo kaip iš kibiro biggrin.gif Tai nuvažiavom į ikea suvalgėm kotletukų. biggrin.gif O visai vakare i kažkokį fainą restoranėlį išgert šampano. Kitą dieną grįžom namo. mirksiukas.gif
Atsakyti