Įkraunama...
Įkraunama...

Originalios dovanos ir idėjos šventėms 2

QUOTE(norabora @ 2013 02 01, 10:36)
Sveikos merginos  4u.gif labai reiktu jusu patarimo del dvieju dalyku :
1. kur vilniuje butu galima nusipirkti sokoladiniu pinigeliu?  g.gif  labai patiko ideja su milijonu ir zinau kad tam zmogui tikrai tokia dovana patiks  thumbup.gif  bet.... parduotuvese yra tik po 150g supakuota ir kainuoja 4-5lt, man tai yra per brangu ir reiktu tu pinigeliu bent 1kg. Skaiciau kad kaune yra 1kg-20 lt kainuoja, bet i kauna juk nevaziuosiu vien del to  doh.gif
2. birzelio pradzioje bus mamos 50 metu jubiliejus ir nezinau ka jai padovanoti  unsure.gif  masazu nesiulyti, patalyne gera turi, lyginimo lenta taip pat, automobilio nevairuoja, dviraciu nevazineja. Indu turi, i teatra retkarciais pati nueina. Papuosalus nesioja, bet pati renkasi, nors ir nenoriu jai ju rinkti nes bijau nepataikyti. Ir dar beda, kad galeciau dovanai skirti tik max 50 lt  verysad.gif  noriu kazka isimintino padovanoti, bet net nezinau ka.............
Tai prasau jusu pagalbos  blush2.gif  4u.gif

Galima padovanoti mažytę cukrinių gėlių puokštę, bus interjero detalė, žinoma jeigu mėgsta
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
arteja geriausios drauges 25 gimtadienis ir neturiu jokiu minciu dovanai verysad.gif noretusi kazka idomaus ir originalaus... gal turite kokiu minciu ir galite patarti blush2.gif
busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(мила
@ 2013 03 12, 14:32)
Sveikos  4u.gif 
arteja geriausios drauges 25 gimtadienis ir neturiu jokiu minciu dovanai  verysad.gif noretusi kazka idomaus ir originalaus... gal turite kokiu minciu ir galite patarti  blush2.gif 
busiu labai dekinga  4u.gif

galima padovanoti didžiulę vazą pilną dalykėlių svarbiems gyvenimo atvejams (mini pakuotės).
Štai pavyzdžiui: šprotai, majonezas (mažas popierinis maišiukas), kečupas (mažas popierinis maišiukas - manau, jog greito maisto kavinėse tokių galima gauti), cukrus, prezervatyvai, vienakartiniai įrankiai, servetėlės ir t.t. Na tik fantaziją įjungt čia reik ir daug visko galima prigalvot. Aš surinkčiau tokiu principu 25 dovanas 4u.gif
Atsakyti

Lina'M dekuj uz patarima 4u.gif

perskaicius ji kilo man mintis suruosti mazus maisiukus su suvenirais ivairiom dienom, pvz: romantiskai dienai dviese (aromatiniu zvakiu, prezervatyvu, stingai, vyno...), depresiniai dienai (tekila, citrina, saldainiai, serveteles asarom...), spa dienai (sveitiklis, kuno kremas, smilkalai...), paprastai dienai (sulciu, ananasas, obuoliai...), savaitgaliui- iskyloms (vienkartiniai indai, tualetinis popierius, kecupo, gal kokio medzio ar angliuku saslykams kepti...), dienai po isgertuviu (vandens, tabletes nuo galvos skausmo, arbatos...)

gal dar kokiu minciu turite? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(мила
@ 2013 03 15, 17:26)
Lina'M dekuj uz patarima  4u.gif

perskaicius ji kilo man mintis suruosti mazus maisiukus su suvenirais ivairiom dienom, pvz: romantiskai dienai dviese (aromatiniu zvakiu, prezervatyvu, stingai, vyno...), depresiniai dienai (tekila, citrina, saldainiai, serveteles asarom...), spa dienai (sveitiklis, kuno kremas, smilkalai...), paprastai dienai (sulciu, ananasas, obuoliai...), savaitgaliui- iskyloms (vienkartiniai indai, tualetinis popierius, kecupo, gal kokio medzio ar angliuku saslykams kepti...), dienai po isgertuviu (vandens, tabletes nuo galvos skausmo, arbatos...)

o geras - fantastiškai patobulinot idėją wub.gif aš dar sukurčiau maišiuką :"diena po romantiškos dienos (nėštumo testas, vaikiškas barškutis, soskė kaip saldainis ir nuotraukų rėmelis, o vietoj foto gražus užrašas -" Tai kas buvo vakar - praeitis, tai kas bus rytoj - ateitis, o tu gyvenk šia diena.")
Atsakyti

Dekuj Lina'M 4u.gif
jusu pasiulymas irgi puikus smile.gif
as dar prie kiekvieno maiselio sugalwojau pasinkejimus susijusiais su dalykais, kurie yra viduje, cia kaip mazytis paaiskinimas kam skirti sie dalykai smile.gif

tikiuosi drauge bus nustebinta ir jai patiks si mintis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(мила
@ 2013 03 15, 18:26)
Lina'M dekuj uz patarima  4u.gif

Super ideja thumbup.gif mano pacios neuzilgo 25 gimtadienis tai buciau tokia dovana nustebinta rolleyes.gif bet as jau ideju draugam daviau ko noreciau, nes klause ax.gif tai man patiktu pasivazineti kartingais arba pajodineti zirgais, bet cia kaip kam tokios dovanos smile.gif
Atsakyti
Mano pats įsimintiniausias gimtadienis iki šiol buvo, kai man suėjo 25. Deja, tik vyras buvo užsienyje. Kai atsikėliau ryte į darbą, svetainėje ant stalo radau 25 baltas rožes pamerktas. Vėliau sulaukiau skambučio iš draugų, kad nusileisčiau į kiemą anksčiau nei man reikės išvažiuoti. Nusileidžiu, o nieko nėra ... Žiūriu mano mašina visa prikimšta įvairiausių balionų. Buvo dukrytei džiaugsmo, kai visus parnešėm namo. Mano brolis ir draugai nuo 5 ryto juos kieme pūtė ir štabeliavo į mašiną. Iš anksto pasirūpino nuknisti atsarginius namų ir mašinos raktus biggrin.gif Tikrai nerealus gimtadienis buvo wub.gif
Atsakyti
As draugei 30 - jo gimtadienio proga nusprendziau nupirkti gera fondiu ir prie jo pararyti asmenine receptu knyga su jos nuotraukom ir ivairiais fondiu receptais. Ir originalu ir praktiska smile.gif tik va dar nezinau kur butu galima ta knyga atspausdinti ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(sannndra @ 2013 03 24, 23:42)
As draugei 30 - jo gimtadienio proga nusprendziau nupirkti gera fondiu ir prie jo pararyti asmenine receptu knyga su jos nuotraukom ir ivairiais fondiu receptais. Ir originalu ir praktiska  smile.gif  tik va dar nezinau kur butu galima ta knyga atspausdinti ...  g.gif

Žiūrint kokio lygio norit tos knygos, galima ir ant spalvoto printerio atspausdinti ir rankomis irišti elementariai, galima nešti į spaustuvę ir bus padaryta knyga, viens prie vieno nesiskirianti nuo kokių beatų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sannndra @ 2013 03 24, 22:42)
As draugei 30 - jo gimtadienio proga nusprendziau nupirkti gera fondiu ir prie jo pararyti asmenine receptu knyga su jos nuotraukom ir ivairiais fondiu receptais. Ir originalu ir praktiska  smile.gif  tik va dar nezinau kur butu galima ta knyga atspausdinti ...  g.gif

Šiaip manau, jog bet kuriuo atveju padės copy1 salonai. Kaune štai Dimera spaustuvė visus norus fantastiškai išpildo, o ir kaina nesikandžioja.
Aš maketukus pasiruošiu Worde, paskui konvertuoju į Akrobat'ą ir jau siunčiu spaustuvei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(мила
@ 2013 03 12, 16:32)
Sveikos  4u.gif 
arteja geriausios drauges 25 gimtadienis ir neturiu jokiu minciu dovanai  verysad.gif noretusi kazka idomaus ir originalaus... gal turite kokiu minciu ir galite patarti  blush2.gif 
busiu labai dekinga  4u.gif

foto sesija labai puiki dovana, draugai padovanojo dukrytes gimimo dienos proga ( PASAKE, KAD CIA DOVANA VISAI SEIMAI), tai palaikem ta dovana,pokol paaugo ir su visa seima nuejom fotografuotis... labai gerai tos fotosesijos ilgas galiojimo laikas apie metus...dziugiausia kai jau gauni kompakta su savo seimos nuotraukomis ir ant kompakto virselio kaip kokios zvaigzdes pupso visa seima... tikrai super dovana isliks ilgam ir foto labai grazios... dabar kaip tik neuzilgo vestuviu metines svesim tai galvoju pasidaryti foto drobe ir pasikabinti
Atsakyti