Įkraunama...
Įkraunama...

Originalios dovanos ir idėjos šventėms 2

QUOTE(LauraSim @ 2012 06 27, 13:00)
Gal kas galit patarti kur uzsisakyti marskinelius su uzrasu?  4u.gif

Tai manau visur pilna šios paslaugos,ypač Akropoliuose:)
Atsakyti
Gal kas gali apšviesti pasimetusį protą? Dvigubas jubiliejus vyrui 45, žmonai 40. Laisvalaikio/ įspūdžio dovanas, deja, atmetėm.. o kas dar lieka? Gyvena vieno kambario bute, tai kažkokie sodinukai irgi netinka verysad.gif idėjųųųų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumasha @ 2012 07 10, 09:31)
Gal kas gali apšviesti pasimetusį protą? Dvigubas jubiliejus  vyrui 45, žmonai 40. Laisvalaikio/ įspūdžio dovanas, deja, atmetėm.. o kas dar lieka? Gyvena vieno kambario bute, tai kažkokie sodinukai irgi netinka  verysad.gif  idėjųųųų  doh.gif

Netinka nuotrauka ant dorbės? Gal turite jų kokią nuotrauką ar galite gauti, labai gražu ir tokiai progai tinka.
Jubiliejams dar gal tiktų ir profesionali poros fotosesija.
Atsakyti
Labuka smile.gif turiu aš šokią tokią problemą, artėja manojo gimtadienis, o aš visiškai neturiu jokių minčių dovanai blush2.gif Žinau, kad pilna tokių temų, bet labai skubiai reikia kokių minčių, nes labai norisi nebanalios ir orginalios dovanos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumasha @ 2012 07 10, 09:31)
Gal kas gali apšviesti pasimetusį protą? Dvigubas jubiliejus  vyrui 45, žmonai 40. Laisvalaikio/ įspūdžio dovanas, deja, atmetėm.. o kas dar lieka? Gyvena vieno kambario bute, tai kažkokie sodinukai irgi netinka  verysad.gif  idėjųųųų  doh.gif

issiuvineta pinigu medi?atsiminimui?arba padarykit ta milijona is 10 lt kupiuru?pinigu medi?ta gele?daug dalyku imanoma sugalvoti?
Atsakyti
siuvineti tai gal ne. Tik ne po to, kai ji man pacios siuvineta portreta padovanojo blink.gif
nuotraukos neturiu...
galvoju apie pinigus, bet vat vis nesugalvoju kaip originaliau iteikti.. tas milijonas man jau neatrodo originalu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(EMUTES0000 @ 2012 07 10, 18:11)
Labuka  smile.gif  turiu aš šokią tokią problemą, artėja manojo gimtadienis, o aš visiškai neturiu jokių minčių dovanai  blush2.gif    Žinau, kad pilna tokių temų, bet labai skubiai reikia kokių minčių, nes labai norisi nebanalios ir orginalios dovanos  smile.gif

isgraviruota tosteri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumasha @ 2012 07 16, 17:25)
tas milijonas man jau neatrodo originalu  unsure.gif

gali pinigus ideti i dezutes nuo degtuku, palikti dezuciu ir su degtukais, kokiu palinkejimu i kitas dezutes ideti, ir kiekviena dezute apvynioti blizgiu auksiniu dovanu popieriumi, sudeti dezutes viena prie vienos,viska apvynioti peratou popieriumi, ir bus toks kaip aukso luitas mirksiukas.gif

susmulkini pinigus ir idedi i kiekviena baliona, ant baliono parasai kam skirtas pinigelis pvz. duonai, alui ir pan. gausis balionu puokste, arba as risau prie dideles geles koto

nuperki vazona, idedi sokoladiniu monetu, loterijos bilietu, piniga, centu ir t.t. viska apvynioji arba ne, ir dovanoji aukso puoda 4u.gif
Atsakyti
Šiandien gavau originalią dovaną - viščiukų biggrin.gif , dar sunkai atsigaunu po šoko juos išgirdus mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2012 07 22, 22:21)
Šiandien gavau originalią dovaną - viščiukų  biggrin.gif , dar sunkai atsigaunu po šoko juos išgirdus  mega_shok.gif

bigsmile.gif
prisiminiau, karta atnese man dezute kur viduj miauksejo katinas, taip mylejau savo turima katina, kad kategoriskai atsisakiau priimti dezute.. o pasirodo buvo paleistas irasas miaukiancio katinuko o dezutej dovana doh.gif
Atsakyti
Įteikėm savo dovanėlę, pasinaudodami vienos sm mamytės idėja ir nupaišydami lobių žemėlapį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumasha @ 2012 08 06, 08:01)
Įteikėm savo dovanėlę, pasinaudodami vienos sm mamytės idėja ir nupaišydami lobių žemėlapį  biggrin.gif

o gal galima plačiau apie jį:)arab bent kur pvz ieškoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2012 08 20, 15:49)
o gal galima plačiau apie jį:)arab bent kur pvz ieškoti smile.gif

kažkurioj kitoj temoj buvo aprašiusi, bet iš esmės tai paprasčiai sudedi pinigus į skrynutę (mes sudėjom po penkis litus ir dar pridėjom šokoladinių monetų), suvynioti į kokį skudurą ir užkasti, o po to nupiešti žemėlapį ir pažymėti tą vietą iksu (x)
čia nuo kompanijos priklauso, gali tekstu užšifruoti, o tą tekstą dar pvz skaičiais ar kokiais simboliais (čia turbūt visą vakarą sėdėtų smile.gif ) jau pagal savo fantaziją.
Atsakyti