Įkraunama...
Įkraunama...

Originalios dovanos ir idėjos šventėms 2

QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2010 05 12, 18:31)
Viskas parasyti siamia puslapyje: http://blog.premaman...s-tramdem-veja/  mirksiukas.gif  o skystis: http://blog.premaman...-bet-kokiu-oru/ Sekmes kas bandys daryt  thumbup.gif

Labai ačiū smile.gif Kuo greičiausiai reikės išbandyti smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Laimutia @ 2010 05 12, 20:01)
Labai ačiū smile.gif Kuo greičiausiai reikės išbandyti smile.gif))

Prasom.Parasykit kaip sekesi mirksiukas.gif
O ziurekit gyvenu mazame miestelyje ir tokiu balionu kaip Vilniuje ar panasiamia mieste kur yra balionu su heliu cia nerasi.Gal zinote kur to helio galima gauti? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaspinėlis :]: 13 gegužės 2010 - 17:11
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2010 05 13, 18:08)
Prasom.Parasykit kaip sekesi  mirksiukas.gif
O ziurekit gyvenu mazame miestelyje ir tokiu balionu kaip Vilniuje ar panasiamia mieste kur yra balionu  su heliu cia nerasi.Gal zinote kur to helio galima gauti?  unsure.gif

Manyčiau, kad galima kokiam didesniam mieste nusipirkti parduotuvėse, kur tokius balionus pardavinėja.
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 05 06, 07:02)
na  toki galiu ir pati pasidaryti.... gal gimines medis domintu ar kazkas panasaus, net nezinau... Brolio 30 metu jubiliejus bus, bet jis gyvena uzsieny, tai nelabai cia ka ir pridovanosi, tai galvoju gal is vaikystes nuotrauku kazka padaryt, bet nieko nesugalvoju sad.gif

Galima surinkti vaikystės nuotraukas ir per picasa 3 programa padaryti A4 dydžio koliažą , galima nuotraukas sudėlioti kaip jums tik patinka, isirašai į usb raktą ir į foto atelje nuneši atspausdina nuotrauką ir idedi į rėmelius thumbup.gif , aš vyro broliui 40-mečio proga padariau, labai originali ir nebrangi dovaną, kaip buvo linksma prisiminti vaikystę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sara74: 16 gegužės 2010 - 08:56
QUOTE(sara74 @ 2010 05 16, 09:50)
Galima surinkti vaikystės nuotraukas ir per picasa 3 programa padaryti A4 dydžio koliažą , galima nuotraukas sudėlioti kaip jums tik patinka, isirašai į usb raktą ir į foto atelje nuneši atspausdina nuotrauką ir idedi į rėmelius  thumbup.gif , aš vyro broliui 40-mečio proga padariau, labai originali ir nebrangi dovaną, kaip buvo linksma prisiminti vaikystę  biggrin.gif

butent toki ir pasidariau smile.gif internete radau online kur galima visokiausiu remeliu, seimos medziu rasti ir pan, www.imikimi.com gal kam pravers wink.gif padariau uzsakyma spausdinti tik dabar laukiu kaip kokybe bus, nes nuotraukytes biski issitampe gavosi doh.gif
o dejau irgi toki rata, o per viduri brolis zvelgia i virsutine musu tevu vestuvine nuotrauka, po to seka jis maziukas, pirmoji komunija, mokyklos baigimas, vestuves, sunaus gimimas, krikstas sunaus.... ir taip stengiaus deliot kad vienoj pusej pvz tevu vestuvine foto - priesingoj jo vestuviu foto, vienoj pusej mudu abu maziukai, kitoj pusej mudu per mano vestuves smile.gif manau turetu buti patenkintas gaves tokia dovana, tuo labiau nelabai ka cia i uzsieni ir nusiusi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozine_svajone: 17 gegužės 2010 - 21:07
O aš draugei ant gražios stilingos „maikutės“ padariau jos vaikystės nuotraukos atspaudą /užsakinėjau Vilniaus akropoly, yra tokia ateljė/ ir dar prie to padarėm užrašą: UOGA - VISADA! rolleyes.gif
Atsakyti
O ziurekit ka padovanoti 7 metu berniukui su gimtadieniu bet labai ispudingo bet nebrangaus g.gif
Atsakyti
Labuka panos, man irgi reiktu ko nors orginalaus, nes kita savaitgali drauges 25! Gal kas pasidalintut savo patirtim ir patarimais.
Labai dekinga is anksto smile.gif)) ax.gif ax.gif
Atsakyti
patarkit ka pavodanotivyro sogeriui,kuriam 50???? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2010 05 27, 12:16)
patarkit ka pavodanotivyro sogeriui,kuriam 50???? blink.gif

Puokste geliu ar taute kur gauna per varzybas visokias ir t.t ir ten isgraviruoti kaikoki uzrasa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2010 05 29, 11:17)
Puokste geliu ar taute kur gauna per varzybas visokias ir t.t  ir ten isgraviruoti kaikoki uzrasa  smile.gif

Kazkur buvau uzmaciusi labai faina patalynes komplekta su nuogos moters atvaizdu, cool thumbup.gif
Atsakyti
Draugė kvietė į gimtadienį, į gamtą, todėl sumastėm tokią dovaną:
Nupirkom pliažinį krepšį, į jį idėjom pledą, didelių burbulų putas, aitvarą ir drugelių gaudyklę.. bigsmile.gif
Tie burbulai tapo vakaro topas, kiekvienas norėjo išbandyti lotuliukas.gif o aitvaro neleidom, nes nekokia diena pasitaikė..

Bet daugė buvo labai patenkinta nestandartinę dovaną gavusi rolleyes.gif
Atsakyti