Įkraunama...
Įkraunama...

Originalios dovanos ir idėjos šventėms 2

Sveiki,

Padėkite, prašau, sugalvoti ką galėčiau dovanoti vaikinui gimtadienio proga. Pati turėčiau idėjų nemažai, bet yra du barjerai:

1. Esu studentė, todėl apie jokius parašiutus, savaitgalines išvykas ar panašiai negali būti nė kalbos.
2. Jis nemėgsta jokių simbolinių romantiškų dovanų ( pakabukai dviems, nuotraukos,...) ar praktiškų daiktų.

Norėčiau nustebinti originalia, bet kišenės nedraskančia kaina, dovana. Gal Jūs turite minčių, mano galva nebedirba doh.gif

AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ChiolYn @ 2009 10 26, 19:37)
Sveiki,

Padėkite, prašau, sugalvoti ką galėčiau dovanoti vaikinui gimtadienio proga. Pati turėčiau idėjų nemažai, bet yra du barjerai:

1. Esu studentė, todėl apie jokius parašiutus, savaitgalines išvykas ar panašiai negali būti nė kalbos.
2. Jis nemėgsta jokių simbolinių romantiškų dovanų ( pakabukai dviems, nuotraukos,...) ar praktiškų daiktų.

Norėčiau nustebinti originalia, bet kišenės nedraskančia kaina, dovana. Gal Jūs turite minčių, mano galva nebedirba  doh.gif

AČIŪ  4u.gif

Tai gal padovanok sarza is jo nuotraukos, ir gera ispudinga vakariene dviems
Atsakyti
Aš taip pat siūlyčiau kažką panašaus į originalią vakarienę dviems, o finale - torto įnešimą su uždegtomis žvakutėmis...linksma, kiek vaikiška, tuo pačiu intymu.. smile.gif ir tai dažniausiai būna kur kas maloniau, nei koks niekutis... smile.gif dar kaip variantas būna kokių linksmų marškinėlių, apatinių dovanojimas... smile.gif smile.gif man asmeniškai visada pasiteisina praktiški, tačiau tuo pačiu tam žmogui kažką reiškiantys dalykai: ar tai vakarienė, ar tai koks rūbas (tik originalus, linksmas).... Šiai dienai tai tikrai nėra labai brangu smile.gif

Gražios šventės!
Atsakyti
nuperki didele sheimynine pica, alaus ir padarai iskyla i gamta smile.gif mano vyras buvo labai patenkintas tokia dovana smile.gif
Atsakyti
Nelabai paiškylausi lapkričio pradžioje :] būtų kur, ir namie vakarienę padaryčiau.
Ačiū už nuomones wink.gif
Atsakyti
Sveiki,

Norėčiau nustebinti originalia, bet kišenės nedraskančia kaina, dovana. Gal Jūs turite minčių, mano galva nebedirba  doh.gif

AČIŪ  4u.gif

puodelis ar marskineliai su jo foto atsibode bet veiksminga dovana;) originali
Atsakyti
Sveiki,

AČIŪ  4u.gif

Padovanok jam savo pagaminta dovanu kupona pvz. "Atpalaiduojantis masazas", kuriuo jis galetu pasinaudoti iki tam tikros datos ax.gif O tu, zinoma, turetum buti pasiruosusi bet kuriuo metu suteikti sia paslauga smile.gif Kupone gali pazymeti, kad butinas isankstinis uzsirasymas telefonu... ir pan. smile.gif
Atsakyti
Paieskok youtube klipuku kaip daryt masazus;)
Atsakyti
QUOTE(sineja @ 2009 10 09, 12:55)
šiandien leksiu į draugės gimtadienį, paskutinę dieną tik dovaną nupirkom tai nelabai ką orginalaus sugalvot įmanoma  ax.gif tai nupirkom dovanų maišelį ir pilną saldainių pripylėm (pirkom lengvesnius, kad daugiau gautusi) ir ant dugno auskariukus įdėsim, tikimės, kad pagalvos, jog tik saldainių gavo  lotuliukas.gif 
bet manau greit susipras tuos saldainius išpilti ir maišelio dugną apžiųrėti  biggrin.gif

ieškau idėjų dovanai ir netyčia čia užsukau smile.gif

kažkada esam draugei padovanoję 3litrinį stiklainį su pliušiniu žaislu viduje ir visą prikimštą saldainių. atrodo, kad dovana patiko, o žaisliukas taip ir liko pavadintas saldaine smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kas zinot kaip reikia padaryti stiklaini su nekeptu pyragu, kuri reikia veliau issikepti? Na ten graziai sluokssniais sudeti pruduktai ir belieka sumaisyti ir pasauti i orkaite. Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Šitas gal tiks mirksiukas.gif
PYRAGAS
Atsakyti
user posted image Gal kam patiks zinute butelyje 4u.gif
Atsakyti