Įkraunama...
Įkraunama...

Originalios dovanos ir idėjos šventėms 2

QUOTE(tomka @ 2009 08 16, 21:38)
Sveikutės,
Pirksiu draugei gimtadienio proga čekį į knygyną, tik dabar iškilo klausimas, kaip originaliai supakuoti? Nesinori paduoti vokelyje... Tas žmogus labai vertina originalumą, bet išsisėmiau su idėjom...
Gimtadienis jau po kelių dienų, reikia skubaus atsakymo smile.gif Iš anksto ačiū smile.gif

jei Kaune, tai Mickeviciaus gatveje pries sodra yra geliu salonas, ten originaliai pakuoja dovaneles. cekis papuostas gyvomis gelemis labai gerai atrodo.
Atsakyti
sveiki visi smile.gif zodziu temele jau 2 kartus skaiciau pries tai, o trecia karta jau nelabai skaitosi doh.gif biggrin.gif va norejau paprasyti pagalbos, sekanti sestadieni einu i klasioko 18-aji gimtadieni, noretusi kokios originalios dovanos, siaip galvojau gal milijona daryti arba dezute o joje 18 daiktu nuo vaikystes iki dabar (bet kazkodel norisi kazko kito) g.gif gal kas dar kokiu ideju mestels? mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kysa007: 22 rugpjūčio 2009 - 10:56
pati kol kas mastau apie:

kinietiskus sausainiukus su linkejimu viduje (nesu kepus, bet bandyciau),
pati dekupazuociau dezute arbatai...
sukurt apie visus kokius a la atsiminimus.... nzn
Atsakyti
QUOTE(VikiPiki @ 2009 08 22, 20:25)
ka padovanoti kolektyvui iseinant is darbo - sutariam puikiai, iseinu is darbo geruoju, zinau, kad man kazka ruosia ta proga, tai kazkaip ir pati noreciau padovanoti kazka atminimui. kolektyve - 20 zmoniu, kiekvienam smulkmenele sunku kazka sumastyti.

patarkite, busiu dekinga;)

o pati kol kas mastau apie:

kinietiskus sausainiukus su linkejimu viduje (nesu kepus, bet bandyciau),
pati dekupazuociau dezute arbatai...
sukurt apie visus kokius a la atsiminimus.... nzn

galit kokį laikraštkuką apie praėjsias dienas..
Atsakyti
QUOTE(Maištautoja @ 2009 08 23, 10:11)
galit kokį laikraštkuką apie praėjsias dienas..

galvojau apie tai... bet jau esam valentino dienai leide, tai kazkaip nebe naujiena butu...

galvoju gal kazka is keramikos - cukrine padovanot, nes tokia labai vargana pas mus... ir dar saldainine su saldainiais? kazka kad viduje dar irasytu keramike nzn...
Atsakyti
As sumasciau draugui dovanoti dormeo pagalve, dabar 2 pagalves 150lt thumbup.gif gal kas noretu pirkti kartu? bigsmile.gif nes dvieju man nereikia schmoll.gif
Atsakyti
Mes su vyru pasinaudojom cia SM rasta ideja apie saldainiu medzius, pasedejom, paburem ir gavom savo saldainiu medi bigsmile.gif
Keleta pastebiejimu:
1. Niekad nebuciau pagalvojus, kad tokiam mazam medziui reikia TIEK daug saldainiu (sunaudojom daugiau 1kg)
2. Darbo ir kruopstumo reikalaujantis dalykas doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2009 09 09, 23:46)
Mes su vyru pasinaudojom cia SM rasta ideja apie saldainiu medzius, pasedejom, paburem ir gavom savo saldainiu medi  bigsmile.gif
Keleta pastebiejimu:
1. Niekad nebuciau pagalvojus, kad tokiam mazam medziui reikia TIEK daug saldainiu (sunaudojom daugiau 1kg)
2. Darbo ir kruopstumo reikalaujantis dalykas  doh.gif

jei galim paklaust kaip jus juos tvirtinot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maištautoja @ 2009 09 10, 07:19)
jei galim paklaust kaip jus juos tvirtinot?  g.gif

Papasakosiu visa darbo eiga blush2.gif
Niekaip negalejome sugalvoti ant ko galima butu tvirtinti saldainius, apieskojome visus namus, kol sove mintis paimti kaledini zaisla blush2.gif , ji pritvirtinom prie lazdos, lazda ikisom i vazona ir visa ta reikala uzlejome vasku( buvo mintis ipurksti makroflex'o, bet jo neturejome, be to manau, kad butu per lengvas) ji truputeli apklijavome popieriumi, davem isdziuti. Po to ejo saldainiu klijavimas, as vyrui siuliau klijoti apacia, nes taip butu lengviau, bet jis labiau norejo, kad apacia butu is virsaus, atseit bus lygesnis medis. Klijavo lipnia juosta ir kartais parisdavo storu siulu. Viena saldaini pabandem priklijoti "super glue", bet 1) neprisiklijavo; 2) saldainiui persidave specifinis kliju kvapas/skonis. Kadangi saldainiu ieina tikrai daug (virs 1kg), medis buvo labai sunkus, del to mes naudojom 2 pagalius ir vazona galima ideti akmenuku, kad jis butu tvirtesnis ir stabilesnis. Nes jeigu vazonas bus per lengvas, virs i sona 4u.gif

Dar niekaip negalejome sugalvoti kaip padovanoti pinigelius rolleyes.gif , is pradziu norejome ikisti i musu medi, bet iskeitem per daug kupiuru (emem 50 $ ir iskeitem po 1$), galvojom, galvojom ir sugalvojom stai ka biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Gal kas nors pritaikys mano ideja: kai buvo mano mamos jubiliejus, sugalvojau muzikini geliu iteikima t.y. nupirkau grazia geliu puokste ir suzinojau vieno smuikininko tel. nr. Baliaus viduryje jis netiketai pasirode, iteike mano gelytes ir atliko muzikini sveikinima wink.gif Mama ir visi sveciai buvo maloniai nustebinti. Tokias paslaugas kiek zinau teikia ir geliu salonai, bet kainos per daug nugasdino, nes ir geles reikia is ju pirkt doh.gif As prasisukau uz pakankamai padoria kaina wink.gif
Atsakyti
Sveikutes gal galite man kas padeti g.gif Bus mano uosvienikes gimtdienis ir noreciau nupirkti na toki maza oro balioniuka toki kur uzdeki ir paleidi ji i ora.Gal kas zinote kur galeciau toki daikciuka gauti????? mirksiukas.gif
Atsakyti
jie vadinasi dangaus zibintai smile.gif nera brangus, net ir didesnese maximose buna... smile.gif paziurek dar tada jei maximoj nerasi kur balionus ivairius pardavineja smile.gif
Atsakyti