Įkraunama...
Įkraunama...

Originalios dovanos ir idėjos šventėms 2

QUOTE(mazute.klp @ 2009 01 17, 21:09)
Labas mamytes labai reikia jusu pagalbos, darysiu vyrui 30m. jubilieju. Ir noriu padaryti jam laikrastuka nuo 1 metu iki 30 metu , gal kas patartu kaip ir nuo ko pradeti. buciau labai dekinga. smile.gif  smile.gif  smile.gif

Laikrastuko kurybai minciu semiausi is vestuviniu leidinuku smile.gif si bei ta pakeiciau ir gavos neblogas variantas ax.gif
tituliniame lape surasiau: kada ir kokias metasi gime, kokiu vardu teveliai pavadino, bei ivairius horoskopus: rytu, graiku, geliu, erotini ir kt.
sekantis puslapiukas "ivairenybes": vyru girtumo stadijos, norai pagal metus, skirtingo amziaus vairuotoju tikslai, vyru ir moteru skirtumai...
pabaigoje orai ir keletas juokeliu apie vyrus ir moteris smile.gif
si laikrastuka kuriau vyrui, tad daugiau orientavausi i mintis susijusias su vyrais smile.gif

Papildyta:
VYRŲ GIRTUMO STADIJOS
1stadija: PROTINGAS: Taip būna tada, kai staiga tampate visų sričių, kokios tik egzistuoja Visatoje, ekspertu. Jūs žinote viską ir norite pasidalinti savo žiniomis su bet kuo, kas jūsų klausytųsi. Šioje stadijoje jūs visada TEISUS. Ir, žinoma, asmuo, su kuriuo kalbate, yra NETEISUS. Tai būna išties įdomus pokalbis, jei abi pusės yra TEISIOS.
2 stadija: GERAI ATRODANTIS: Taip būna tada, kai jūs suprantate, jog esate GERIAUSIAI ATRODANTIS žmogus visame bare ir visi jus mėgsta. Jūs galite prieiti prie visiškai nepažįstamo asmens žinodamas, kad jis jus mėgsta bei labai nori su jumis pasišnekėti. Turėdami omeny, kad jus vis dar PROTINGAS, galite kalbėti su šiuo žmogumi apie bet kokią šio pasaulio temą.
3 stadija: TURTINGAS: Taip būna tada, kai staiga tampate turtingiausiu žmogumi visame pasaulyje. Jūs galite nupirkti gėrimų visam barui, kadangi netoli baro jūs turite šarvuota sunkvežimį pilną pinigų. Šioje stadijoje jūs taip pat galite lošti, kadangi, žinoma, jūs vis dar PROTINGAS, todėl lengvai laimėsite visus žaidimus. Visiškai nesvarbu kiek tai jums kainuos, nes esate TURTINGAS. Jūs taip pat nupirksite išgerti visiems, kurie jus mėgsta, kadangi dabar jūs esate GERIAUSIAI ATRODANTIS asmuo pasaulyje.
4 stadija: NEPAŽEIDŽIAMAS: Dabar jūs pasiruošęs muštis su bet kuo ir ypač su tais, kurie jums nepritarė ar lošė kartu su jumis. Taip yra dėl to, nes niekas negali jūsų sužeisti. Dabar jau galite prieiti prie jus mėgstančių žmonių antrųjų pusių bei įrodyti, kad esate sąmojingesnis arba turtingesnis nei jų antrosios pusės. Jūs nebijote pralaimėti šios “kovos”, kadangi esate PROTINGAS, TURTINGAS ir, po galais, jūs juk GERIAU ATRODANTIS nei jie !
5 stadija: NEMATOMAS: Tai yra paskutinioji girtumo stadija. Dabar jūs galite daryti bet ką, nes NIEKAS JŪSŲ NEMATO. Galite šokti ant stalo, kad padarytumėte įspūdį tiems, kurie jus mėgsta, nes likę žmonės negali jūsų matyti. Jūs taip pat nematomas tam, kuris nori su jumis muštis. Jūs galite eiti gatve dainuodamas iš visos širdies, nes niekas jūsų nei mato, nei girdi, o kadangi jūs vis dar PROTINGAS, todėl žinote visus dainos žodžius.

Papildyta:
NORAI PAGAL METUS
10 metų - norisi kažko, niekaip nesupranta ko.
18 metų - norisi visų, pabandyti po kartą.
25 metų – norisi būtent tos, nes ji geresnė už kitas.
30 metų – norisi štai tos moters, nors ji kažkieno žmona.
35 metų – norisi visų, išskyrus savo žmoną.
40 metų – norisi vienišos kaimynėe, ji kažin ar atsakys.
50 metų – nieko nesinori, atsibodo, bet reikia.
55 metų – norisi???
60 metų – norisi bet kokios moters, bet jau neišeina.
65 metų – reikia apsimesti, kad vis dar norisi.
70 metų – ačiū dievui jau nereikia apsimetinėti.
75 metų – atsimenu, kad norėjau tos moters.
80 metų – atsimenu, kad norėjosi, o ko nepamenu.

Skirtingo amžiaus vairuotojų tikslai:
20 metų - atvažiuoti kuo greičiau,
30 metų - atvažiuoti kuo gražiau,
50 metų - atvažiuoti kuo saugiau,
70 metų - atvažiuoti!

Vyrų ir moterų skirtumai
Vyrams pokalbis yra pasikeitimas informacija, moterims – pokalbis yra bendravimas.
Vyrams kalbėti apie asmeninius reikalus nederama, moterims reikia viską pasakyti detaliai ir vaizdžiai.
Vyrams draugystė yra darbinė komanda, moterims – dažniausiai paslapčių turėjimas.
Vyrams geras pašnekovas yra tas, kuris jo klauso ir gali duoti vertinga patarimą, kai jo reikia, moterims geras pašnekovas yra tas, kurį ji sudomima savo problema, jis nustemba ir pamiršta, kad valgo.
Vyrams moters monologų klausymasis reiškia, kad jis yra „po moters padu“, moterims vyro monologų klausymasis yra varginantis, bet naudingas dalykas.
Vyrai – „Aš pasakiau!“, moterys– „Aš galvoju…“

Kartą viena fėja nusprendė padaryti stebuklą.
Išsirinko pagyvenusią porą,kuri kartu išgyveno 30 metų.
Atskrido pas juos ir tarė:
- Aš išpildysiu po vieną norą, nesvarbu ko jūs užsigeisite!
Pirmoji pasisakė žmona:
- Norečiau su savo mylimu vyru apsigyventi kokiame nors rojaus kampelyje,
kad mums nieko netruktų iki pat gyvenimo pabaigos!
Fėja tik mostelėjo burtų lazdele ir žmonos rankose atsirado nuosavybės dokumentai
vilai Antilų salose, bilietai, čekis didelei pinigų sumai.
Tada pasisakė vyras: - Atleisk, brangioji...
Tau jau 50 metų...Tikiuosi tu mane suprasi...
Noriu tose salose apsigyventi su mane mylinčia, 30 metų jaunesne moterimi...
Fėja mostelejo burtu lazdele ir vyras paseno 30 metų...
Moralas: vyrai gal ir ne kiaulės, bet fėjos - tai moterys... 

Nupirko bobutė savo diedukui veltinius,
o suvynioti nėra į ką.
Užsuko į vaistinę, prašo, ar nebutų į ką suvynioti. Na surado dėzę nuo prezervatyvų.
Nešasi bobutė tuos veltinius dėžeje,įilipo į autobusą.
Jauna mergina šalia skaito: "Prezervatyvai, 1000 št.".
Galvoja, va pasijuoksiu ir klausia:
- Tai, bobute, ilgam tikriausiai užtenka...
- Ką ten, vaikeli, per žiemą mano senis ir sutrina...

P.S. Gal nereikėjo klausti, ir taip viskas aišku, kas, kiek ir ko sutrina. 
Atsakyti
Laba diena
Gal patartumet ka originalaus padovanot teveliui 50-mecio proga?
Atsakyti
Sveikos, nusimato draugu gimtadienis uz savaites, galvoju apie sias dovanas:
http://www.laisvalai...aiviu-2asmenims

http://www.laisvalai...acija-2asmenims

Gal kazkas kurioje nors is siu dalyvavo ir galetu pasidalinti ispudziais? wink.gif
norejau plaukima garlaiviu, bet pradejau dvejoti, kad labai trumpas atstumas doh.gif
laukiu jusu pagalbos smile.gif
Atsakyti
Sveiki,geriausios drsaugės gimtadienis jau neuž aklnų.. patarkit dovanų idėjų..
ji prie bairio tokia, suprnata juokus...
linksma.. ax.gif
Atsakyti
Va cia kiek randu ideju geru biggrin.gif tiksliau juokingu
http://www.keke.lt/i...;filter_id=5159
Atsakyti
Gal galite padėti sugalvoti ką dovanoti geriausiam draugui 18 gimtadienio proga?
Atsakyti
Sveikutės,

prisiskaičiau aš visokiausių idėjų gimtadieniui. Tai va ką ir aš mąstau: mano draugei 30 metų jubiliejus, ji turi visko, tai pamąsčiau, kad gal nupirkt jai taurę tokią didelę su 30 skaičiumi ir pridėti į ją kažko smile.gif Ji labai mėsta kavą, tai galvoju pripirkti gurmanuose daug kavos visokiausios ir saldumynų g.gif Kaip jūs galvojate? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuokata @ 2009 07 31, 10:39)
Sveikutės,

prisiskaičiau aš visokiausių idėjų gimtadieniui. Tai va ką ir aš mąstau: mano draugei 30 metų jubiliejus, ji turi visko, tai pamąsčiau, kad gal nupirkt jai taurę tokią didelę su 30 skaičiumi ir pridėti į ją kažko  smile.gif  Ji labai mėsta kavą, tai galvoju pripirkti gurmanuose daug kavos visokiausios ir saldumynų  g.gif Kaip jūs galvojate?  smile.gif

manau, kad labai gera ideja smile.gif thumbup.gif
as savaitgali pasveikinau irgi draugus, reikejo simbolines dovaneles tik, tad nupirkau dideli (1,5 litro) sampano buteli, ant jo lipdukais prirasiau sveikinimu, vardus zmoniu, kieno gimtadienis, metus, dar toki dideli drambli uzlipinau su tortu biggrin.gif ir prie butelio pririsau 2 saldainius ant pagaliuko biggrin.gif labai smagiai atrode
Atsakyti
reikia juokingų užrašų ant marškinėlių vyrui [45m]
ir merginai [17m]
suprnata bairius thumbup.gif
Atsakyti
mes savo vaikui padovanojome japoniska gimtadieni, uzsakeme japonisko maisto ir aprangeme samuraju rubais, i rankas gavo karda ir kovojo, po to visi valge su pagaliukais.

drauge atrodo dar su plaustais plauke, taip atsvente savo vaiko gimtadieni.
Atsakyti
Kreipiuosi į jus, Mamos ( ir, be abejo, ne tik ), su tokiu nestandartiniu prašymu blush2.gif . Lietuvos vienos muzikinės grupės fanų klubas rengiasi savo numylėtiniams iš Vokietijos nusiųsti siuntinį, tačiau grupė populiari, ir nesinori, kad lietuvių siuntinys paskęstų tarp kitų gerbėjų iš viso pasaulio siunčiamų pliušinių meškiukų ir meilės laiškelių doh.gif . Tad, ką originalaus ir išskirtino galima nusiųsti ?

Viena puiki idėja yra lietuviški guminukai. Muzikantai juos ypatingai mėgsta, o Vokietijoje lietuviškos produkcijos nėra.

Ir dar. Kaina turėtų būti įkandama, nes kai iškyla pinigų klausimas, visi bėga slėptis į krūmus biggrin.gif .
Atsakyti
Sveikutės,
Pirksiu draugei gimtadienio proga čekį į knygyną, tik dabar iškilo klausimas, kaip originaliai supakuoti? Nesinori paduoti vokelyje... Tas žmogus labai vertina originalumą, bet išsisėmiau su idėjom...
Gimtadienis jau po kelių dienų, reikia skubaus atsakymo smile.gif Iš anksto ačiū smile.gif
Atsakyti