Įkraunama...
Įkraunama...

Originalios dovanos ir idėjos šventėms 2

QUOTE(estetė @ 2009 03 24, 08:22)
Ranku darbo dvanos visada mielesnes. Gali buti nebrangu, bet tikrai originalu ir praktiska. Visada tinka dovanoti dezutes, remelius, laikrodzius, zvakides  rolleyes.gif

O aš pvz labiau mėgtu praktiškas dovanas. Tarkim žvakidėmis ir statulėlėmis užversti namai. Ir tikrai ne nedarykit tokios klaidos ir nepirkit vaikam dovanoti tokių dalykų. Ta prasme kai būna dovanų keitimasis mokykloje.

Rėmeliai tai pravartu ir gerai manau. Tikrai puiki dovana kai neturi gerų idėjų ar nežinai ką padovanoti. O laikrodžiai tai labai baisu. Skonis žmonių, namų interjeras, žmogaus stilius - labai skiriasi ir baisu nepataikyti:) Tas pats kas su papuošalais.
Atsakyti
Draugei esu dovanojus plyta o po ja paslėptas čekis smile.gif Klasiokei yra tekę dovanoti stiklainį, kuriame buvo susukti popierėliai su linkėjimais ir saldainiais smile.gif
Atsakyti
parasysiu ir as smile.gif
na direktoriui esu pasiulius dovanoti toki dideli alia senovini karda smile.gif ant sienos pasikabinti ji galima, graziai tikrai atrode thumbup.gif
jam dar esam 33 gimt proga kaip viena is dovanu vainika is 33 roziu ant galvos nupyne g.gif ( man pvz visiskai netiko toks var, bet buvo zmoniu kuriems tai atrode "super" , na ju reikalas )
kolegai dovanojom papugeles dvi 30mecio proga (patiko, bet jos liko gyventi ofise )as pvz pries esu gyvunus dovanoti, juk ziauroka jei zmogui tikrai per prievarta tektu jais rupintis... schmoll.gif
seip pati kaledu proga su dar vienu kolega susimetem ir padovanojom kolegei ( ji taip tariant jau nebe mergaite bet labai shauni moterele biggrin.gif )dideli zaislini dzipa su palinkejimu turet tikra! buvo daug smagaus juoko ir kas shauniausia - tai issipilde biggrin.gif ax.gif
dar iseinanciam i kariuomene isgraviravom didziuli shauksta "SKANIOS KOSES" smile.gif irgi super buvo smile.gif
pati esu gavusi arbatinuka kuris "isistato" i puodeli , na kai du viename gaunasi biggrin.gif su daaaug rusiu arbatu - nu labai patiko smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dikute: 10 gegužės 2009 - 23:02
Gal kuriai jau teko pasinaudoti tokia paslauga, kaip meska i namus su gelem? Kazi originalu, idomu ar patiktu draugei g.gif biggrin.gif Kaina domintu. Radua internete tik telefona, bandysiu ryt skambinti.
Atsakyti
QUOTE(mazute.klp @ 2009 01 17, 21:09)
Labas mamytes labai reikia jusu pagalbos, darysiu vyrui 30m. jubilieju. Ir noriu padaryti jam laikrastuka nuo 1 metu iki 30 metu , gal kas patartu kaip ir nuo ko pradeti. buciau labai dekinga. smile.gif  smile.gif  smile.gif

pamenu kai kuriau savo teciui 50-mecio laikrastuka, tada dar nebuvo jokiu pavyzdziu, tad teko dirbti savo galva, ir isejo super thumbup.gif , visiems labai patiko bigsmile.gif , kazkaip nesinorejo, kad laikrastukas skirtas vienam zmogui, butu kaip koks sablonas, juk kiekvienas individualus, ir dariau viska su wordu, nes gebejimu prie kompo neturiu blush2.gif .

sekmes visom kuriancioms 4u.gif
Atsakyti
Ispudingiausias buvo 25-asis gimtadienis.. bigsmile.gif
Sesute padare staigmena.. smile.gif ateina su didele puokste geliu, kitoje rankoje dezute ir atvirukas.. Perskaitau atviruka, ten uzuomina apie automobili.. smile.gif atidarau dezute, o ten modeliukas.. smile.gif dekoju.. galvoju neblogai isdure.. lotuliukas.gif O, kad ten dar guli raktai nuo tikro auto, nematau lotuliukas.gif tada ji man sako einam i kiema, kazka parodysiu.. smile.gif
Iseinu i kiema ir negaliu patiketi.. stovi tikras automobilis, apklijuotas su daug daug balionu, avarines ijungtos, visas mirgsi.. Vaizdelis.. thumbup.gif
Tai buvo tikrai man didele staigmena.. bigsmile.gif
Atsakyti
O man drauges gimtadienis 19tas ir reikia kuo greiciau pasveikinti,galva visiskai tuscia unsure.gif reikia ko praktisko,simbolisko ir nebrangaus unsure.gif PADEKIT! help.gif
Atsakyti
Labas visom smile.gif Na gal kas pasiulis ideju kaip pasveikinti drauge mokyklos baigimo proga? ax.gif Noretusi kazko idomaus, bet va fantazijos trukumas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2009 06 06, 15:06)
Labas visom  smile.gif  Na gal kas pasiulis ideju kaip pasveikinti drauge mokyklos baigimo proga?  ax.gif Noretusi kazko idomaus, bet va fantazijos trukumas  blush2.gif

Gal tai gali but bilietai kartu i filma?
mirksiukas.gif Ar koks rasiklis su isgraviruotu vardu,palinkejimu,fraze ir prie jo knygele,teikdama palinkek 'atversti nauja lapa ir kurti nauja istorija' ar kazka panasaus. As kai sveikinau sese,tai dovanojom raktu pakabuka su kriksto dukros foto,linkedamos rasti tinkama rakta ir atverti duris,kurios atvestu i ten kur sirdele dainuotu rolleyes.gif
Atsakyti
Va čia keliu lankstukus-karpinius vaikučiams, kad turėtų per gimtadienį ką veikti wub.gif galit imti mirksiukas.gif vėliau įkelsiu spalvinimui lapelių, gal dar ko rasiu....
Atsakyti
Draugo 30-čiui dovanojame skrydį balionu bei visokiais smulkmenas: vardinius marškinėlius, vardinį šaliką, laikraštuką su jo nuotraukomis ir t.t. Aišku dovanos buvo nuo visų draugų būrio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kipshe @ 2009 06 10, 09:47)
Gal tai gali but bilietai kartu i filma?
mirksiukas.gif Ar koks rasiklis su isgraviruotu vardu,palinkejimu,fraze ir prie jo knygele,teikdama palinkek 'atversti nauja lapa ir kurti nauja istorija' ar kazka panasaus. As kai sveikinau sese,tai dovanojom raktu pakabuka su kriksto dukros foto,linkedamos rasti tinkama rakta ir atverti duris,kurios atvestu i ten kur sirdele dainuotu  rolleyes.gif

Na kaip tik apie rasikli ir svarsciau smile.gif tik reik sugalvot kokia fraze labiausiai tiktu tokiai progai smile.gif Aciukas uz idejos pasidalinimu 4u.gif
Atsakyti