Įkraunama...
Įkraunama...

Originalios dovanos ir idėjos šventėms 2

QUOTE(kauke26 @ 2009 02 24, 18:29)
Ar tos zoleles sumaisytos i viena ar atskirai pagal rusi?

Aš supratau, kad atskirai g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 02 24, 19:06)
Aš supratau, kad atskirai  g.gif

Jos atskirai, bet kiek buvau Eurovaistinese ( Kaune) ju jau nebera, kaip paaiskino jos buvo paruostos kaip Kaledines dovanos, maciau maximoj rinkinukus kaina apie 25 Lt, bet kazkaip labai jau kukliai pasirode, tad kaip alternatyva pasirinkau Presto arbata su puodeliu, tikiuosi ivertins biggrin.gif
Tiesa, buvau susidomejus Ajurvedinemis arbatomis, bet uzteko pajust ju kvapa, kad persigalvociau, gal kuriai is Jusu teko jas gert, idomu butu suzinot nuomone apie jas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo torika: 25 vasario 2009 - 09:39
Man tai labai skani arbata Chu Main, berods taip vadinasi. Ji irgi yra zalia, kazkokiu zoleliu arbata su ananasu berods gabaliukais. Labai labai rekomenduoju! Visiems kas ragavo labai patiko wink.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites,

noriu jusu pagalbos: gal kuri matet ar zinot, kur yra pirkti tokiu mediniu dezuciu arbatai su suskirstytais skyreliais (ju buna ivarus skaicius). Tiesiog, gal kuri uzmatet? Dezute gali buti be arbatu. Jas pati susikomplektuociau.

Buciau labai dekinga, jei kuri parasytumet 4u.gif Tiesa, cia Vilniuje tureu buti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darlinyte @ 2009 02 27, 20:25)
Sveikos, mergaites,

noriu jusu pagalbos: gal kuri matet ar zinot, kur yra pirkti tokiu mediniu dezuciu arbatai su suskirstytais skyreliais (ju buna ivarus skaicius). Tiesiog, gal kuri uzmatet? Dezute gali buti be arbatu. Jas pati susikomplektuociau.

Buciau labai dekinga, jei kuri parasytumet  4u.gif  Tiesa, cia Vilniuje tureu buti  smile.gif

Cia yra 4u.gif
http://www.senasnauj...s...268&level=4
Atsakyti
kilo ideja g.gif mano sesei uz keliu dienu 35 metukai wub.gif tai sugalvojau iskept ar nupirkt 35 mazus pyragaicius(tokius kaip torciukai)ir su viena zvakute padovanot 4u.gif kaip jums sita ideja g.gif
Atsakyti
QUOTE(editare @ 2009 02 28, 01:20)
kilo ideja g.gif mano sesei uz keliu dienu 35 metukai wub.gif  tai sugalvojau iskept ar nupirkt 35 mazus pyragaicius(tokius kaip torciukai)ir su viena zvakute padovanot 4u.gif kaip jums sita ideja g.gif

mes su drauge visad kartu valgom tokius pyragaicius ''bulvyte'', manau zinote mirksiukas.gif vaziuoju as pas ja i svecius, tai prie kavutes prigriebiu, kai ji pas mane tuomet ji visad pasiema. na zodziu toks tradicinis desertas biggrin.gif tai per jos jubilieju nupirkau tiek bulvyciu (teko uzsisakyti kieki is anksto biggrin.gif) kiek jai metu ir ant kiekvieno pyragaicio po zvakute. ir izengiau pas drauge su deganciom zvakem ir vos islaikomu kiekiu bulvyciu bigsmile.gif buvo svelniai tariant sokiruota ir sauke ''sustoresiu'' lotuliukas.gif labai smagu taip smile.gif tai man jusu ideja patinka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(editare @ 2009 02 28, 00:50)
kilo ideja g.gif mano sesei uz keliu dienu 35 metukai wub.gif  tai sugalvojau iskept ar nupirkt 35 mazus pyragaicius(tokius kaip torciukai)ir su viena zvakute padovanot 4u.gif kaip jums sita ideja g.gif

Tikrai super idėja, aš tik pagalvojau gražu būtų keksiukai tokie 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2009 02 27, 23:25)

Aciu bigsmile.gif Reikes paziureti.

O gal dar kas kokioj parduotuvej yra uzmaciusi? Idomu, nebuna tose parduotuvese, kur visokius indus pardavineja arba arbatas, kavas? Per siandien turiu nupirkti 4u.gif
Atsakyti
Del etno arbatos rinkinio, siandien buvau Eurovaistineje Mindaugo g. ten buvo tie rinkinukai, ieina 4 rusiu arbatos, 50 pakeliu (zalia su vaisiais, ramuneliu+ ciobreliu, dar kazkokiu zoleliu ir berods vaisine) ir 100 ml medaus. Siuo metu yra nuolaida, kaina~18 lt, o pacioj maximoj toks pats rinkinis kainuoja 25 lt.
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2009 02 28, 18:10)
Del etno arbatos rinkinio, siandien buvau Eurovaistineje Mindaugo g. ten buvo tie rinkinukai, ieina 4 rusiu arbatos, 50 pakeliu (zalia su vaisiais, ramuneliu+ ciobreliu, dar kazkokiu zoleliu ir berods vaisine) ir 100 ml medaus. Siuo metu yra nuolaida, kaina~18 lt, o pacioj maximoj toks pats rinkinis kainuoja 25 lt.

Toki arbatu rinkinuka as turiu. Gavau dovanu ir esu LABAI patenkinta bigsmile.gif Visos arbatos labai skanios, o ir siaip su dezute viskas labai graziai atrodo smile.gif
Aisku, kazkas panasaus galetu buti ir kokiose grazesnese medinese dezutese. Butu puiki dovana artimam zmogui! 4u.gif

Siandien kaip tik Akropolyje radau tokia paprasta medine dezute su skyreliais arbatai. Kadangi tik viena tebuvo, tai ir paemiau. Sakiau sukomplektuosiu arbatas pati ir bus gera dovana ax.gif Tiktai dezute labai noretusi kazkaip papuosti ar dekoruoti g.gif Kadangi ja dovanosim mamai, tai turiu minti nunesus kazkur ant jos uzrasyti pvz. "Mylimai mamytei" arba kazka panasaus... Ka manote? O gal zinote, kur graziai raso ant mediniu dezuciu? 4u.gif Ten jas kazkaip su lazeriu lyg isdegina...
Atsakyti
QUOTE(Darlinyte @ 2009 02 28, 22:00)
Toki arbatu rinkinuka as turiu. Gavau dovanu ir esu LABAI patenkinta  bigsmile.gif  Visos arbatos labai skanios, o ir siaip su dezute viskas labai graziai atrodo  smile.gif
Aisku, kazkas panasaus galetu buti ir kokiose grazesnese medinese dezutese. Butu puiki dovana artimam zmogui!  4u.gif

Siandien kaip tik Akropolyje radau tokia paprasta medine dezute su skyreliais arbatai. Kadangi tik viena tebuvo, tai ir paemiau. Sakiau sukomplektuosiu arbatas pati ir bus gera dovana  ax.gif  Tiktai dezute labai noretusi kazkaip papuosti ar dekoruoti  g.gif  Kadangi ja dovanosim mamai, tai turiu minti nunesus kazkur ant jos uzrasyti pvz. "Mylimai mamytei" arba kazka panasaus... Ka manote? O gal zinote, kur graziai raso ant mediniu dezuciu?  4u.gif  Ten jas kazkaip su lazeriu lyg isdegina...

manau nebloga ideja,bet kur dekoruoja nezinau,o gal pacios dekoruota butu nuosirdziau?
Atsakyti