Įkraunama...
Įkraunama...

Vidaus dekoratyvinis tinkas

mielos mamos,dekoro pacios neuzdesit,o jei jei ir uzdesit,tai garantuoju,kad sveciams nerodysit rezultato smile.gif .Patarimas-nedekit" lietucio" ,pastato viduje negraziai atrodo.Jei deti,tai "samanele",ne taip saltai atrodo pastato viduje.Del kainos-uz kvadrata galima moketi ir apie 20 litu,galima ir issisukti ir uz 5 litus.Na ir uz darba apie 12 litu be dazymo uz kvadrata.Sekmes! thumbup.gif
Atsakyti
As apie paprasta tinka noriu paklausti bigsmile.gif kas geriau tinkas ar gipskartonis g.gif
Atsakyti
QUOTE(mafa @ 2009 07 26, 23:32)
mielos mamos,dekoro pacios neuzdesit,o jei jei ir uzdesit,tai garantuoju,kad sveciams nerodysit rezultato smile.gif .Patarimas-nedekit" lietucio" ,pastato viduje negraziai atrodo.Jei deti,tai "samanele",ne taip saltai atrodo pastato viduje.Del kainos-uz kvadrata galima moketi ir apie 20 litu,galima ir issisukti ir uz 5 litus.Na ir uz darba apie 12 litu be dazymo uz kvadrata.Sekmes! thumbup.gif

Nifiga schmoll.gif Pas mane visas holas lietučiu balintos kakavos spalvos padarytas. Tikrai neatrodo nei šaltai, nei negražiai, atvirkščiai, visiems patinka. O samanėlė man asmeniškai negražu - pasišiaušusi spuogeliais siena, ir tiek. Ir nieko labai sudėtingo tame dėjime nėra - jei žmogus moka tinkuoti, padarys ir dekoratyvinį tinką, svarbu nepamiršt nugruntuoti prieš tai ir daryti ištisiniais gabalais, kad sujungimo siūlės nesimatytų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endendu: 29 liepos 2009 - 23:02
Sveiki, mano namuose tas dekoratyvinis tinkas jau 8metai. Pasiūlė jį dėti viena dizainerė. Šiaip aš jį dėjau koridoriuje, nuo žemės apie 80cm. Tai koridorius po 8 metų, dviejų vaikų, kurie trynė su dviračiais ir lėlių vežimėliais atrodo kaip naujas. Deja dėl pinigų stygiaus(meistrai tais metais už tinko dėjimą ėmė po 40lt už kvadratinį m.) darbą patikėjome meistrui, kuris puikia tvarkė mūsų butą, bet jis tikrai tai atliko neprofesionaliai. Tai tas tinkas yra pasišiaušęs ir nelygus. Na vaikai ir aš pati kartais nusibrūžinam rankas į jį, bet ką padarysi, užtat butą išsaugojom tikrai. Jei deda tikrai profesionaliai, kada jis nesibraižo- tai tikrai vertas dėmesio dalykas. Antrą kartą ir vėl rinkčiausi panašų, gal tik spalvų kitų jau paieškočiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyglys: 31 liepos 2009 - 13:23
Labas,mamos! Cia mafos vyras raso. Dedu as tuos dekoratyvinius tinkus jau 9 metai,bet tokiu dalyku cia pasiskaiciau,kad net juokas nebeima..... Endendu raso,kad samanele dedant siena bus spuogeliais ir pasisiaususi. KOKYBISKAI uzdejus samanele,nebus nei spuogu,nei pasisiausimu lotuliukas.gif ,nebent trinamas dekoras,kaip kazkuri is jusu rase,su glaistykle is polistirolo.....Cia tai isvis anekdotas,todel ir dejo tas draugas koridoriu visa savaitgali blink.gif .Reikes cia dazniau uzsukti,linksmu dalyku pasiskaitau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif !
Atsakyti
Sveikos,

pasidalinkit, prašau, patirtimi. Mūsų "meistras" už dekoratyvinį tinką paėmė po 30lt. "Alia" sienas labai palygino, nors jos jau buvo kitų meistrių lygintos, gaunasi lyginimas po 10lt. Darbas padarytas gerai, bet ne puikiai, tai nors jau šaukštai po pietų, bet vis dar stebimės.... blink.gif Ar jums irgi taip plėšia už dek.tinką?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guvile: 12 rugpjūčio 2009 - 19:26
QUOTE(Guvile @ 2009 08 12, 20:03)
Sveikos,

pasidalinkit, prašau, patirtimi. Mūsų "meistras" už dekoratyvinį tinką paėmė po 30lt. "Alia" sienas labai palygino, nors jos jau buvo kitų meistrių lygintos, gaunasi  lyginimas po 10lt. Darbas padarytas gerai, bet ne puikiai, tai nors jau šaukštai po pietų, bet vis dar stebimės....  blink.gif Ar jums irgi taip plėšia už dek.tinką?

O kokio tipo tas dekoratyvinis tinkas? Nes šiaip daugoka 30 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2009 08 13, 09:05)
O kokio tipo tas dekoratyvinis tinkas? Nes šiaip daugoka 30 Lt.

Samanėlė
Atsakyti
siaubu.. uzmirskit apie samaneles ir lietucius - jie tik eksterjerui, o ne interjerui tinkami ir apskritai juos galima teptis, kai ieskomas pats pigiausias variantas.. o jei norima, kad butu grazu, praktiska ir negeda i svechius zhmogu pasikviesti, tai turetumete ieskoti rimtu dekoristu/dailininku.. apie saviveikla isvis nekalbu, nes tai turbut neimanoma..
pas save nemazai sienu tepiau dekoratyviniais tinkais.. tai atvazhiavo vaikinukai (su aukstaisiai meniniais issilavinimais), atsiveze begale tinku, fakturu ir tepimo budu pavyzdzhiu.. padejo issirinkti kur koks tinkas labiau tiktu ir deretu, spalvas suderino.. vnz - buvau maloniai nustebintas.. ir rezultatu esu lb patenkintas (nors ir rinkausi kone pigiausius variantus)..
kiek teko girdeti, tai dabar tokiu dekoratyviniu tinku ikainiai nuo 50Lt uz m2 (su medziagomis).. ir speju, kad tai lb pigu, nes dar ne taip seniai tiepatys tinkai kainavo nuo 80Lt uz m2 (iki tiek pavyko nusidereti)..
jei kam bus idomu, tai tu meistru telefono numeris 860025426
Atsakyti
Gal kokiu naujienu apie si tinka? gal kas pats daretes? Norim vaizdeliu pamatyt... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lijos @ 2009 11 11, 23:09)
siaubu.. uzmirskit apie samaneles ir lietucius - jie tik eksterjerui, o ne interjerui tinkami ir apskritai juos galima teptis, kai ieskomas pats pigiausias variantas.. o jei norima, kad butu grazu, praktiska ir negeda i svechius zhmogu pasikviesti, tai turetumete ieskoti rimtu dekoristu/dailininku.. apie saviveikla isvis nekalbu, nes tai turbut neimanoma..
pas save nemazai sienu tepiau dekoratyviniais tinkais.. tai atvazhiavo vaikinukai (su aukstaisiai meniniais issilavinimais), atsiveze begale tinku, fakturu ir tepimo budu pavyzdzhiu.. padejo issirinkti kur koks tinkas labiau tiktu ir deretu, spalvas suderino.. vnz - buvau maloniai nustebintas.. ir rezultatu esu lb patenkintas (nors ir rinkausi kone pigiausius variantus)..
kiek teko girdeti, tai dabar tokiu dekoratyviniu tinku ikainiai nuo 50Lt uz m2 (su medziagomis).. ir speju, kad tai lb pigu, nes dar ne taip seniai tiepatys tinkai kainavo nuo 80Lt uz m2 (iki tiek pavyko nusidereti)..
jei kam bus idomu, tai tu meistru telefono numeris 860025426

O kokiame mieste veiksmas vyksta g.gif
Atsakyti
100% sutinku su lijos. pats 8 metai statyboj, dabar pats sau statau ir noriu sau tokiu sienu kur nors imaisyti, atlieku kokybiskai apie 90% visu statybos darbu, na bet vidaus sienu dekoravimas tai asmeniskai man kosmosas!:) per 8 metus nemaciau gyvai meistro atliekancio si darba, galbut buciau ismokes, bet vistiek tas dekoravimas tai ne tept-lept darbas kaip kad maciau tokiu nuomoniu sioje temoje.
BUTINA KANTRYBE IR KRUOPSTUMAS meistro ir uz 10-20lt nemanau kad meistras darys.
man irgi moketi reikes meitrui, kaina darbu irgi aktuali. Taisykle skupas moka dvigubai:)

aisku as patyres tikrai profesionalas kantrybes ir kruopstumo turiu, tai galima sakyti galiu patdeti ta tinka bandyti (ploteli na pvz 1-2 m2 padarysiu, o kas toliau? o jei siena 8m2 ar 15m2). kaip isgauti bendra vaizda? kad visa siena neisgabalu atrodytu padaryta o visuma?

na kas nerizikuoja negeria sampano kaip sako:) bet asmeniskai as tai tuom neuzsiimsiu(ilgas ir sunkus darbas bus ir nervu daug daug daug,o rezultato 0) o samdysiu meistra. tik kad meistru tokiam reikalui sunku rasti.

o apie lietucius ir samaneles tai cia fasadinis dekoravimas, man asmeniskai viduj toks netinka, na nebent stambios frakcijos ir ne samanele ar lietutis o fantazijos, menininko sugalvotas rastas:)

tai tiek kol kas sia tema:)
Atsakyti