Gal galite patarti kokios firmos rinkiny(pvz.vezimelis,kedute,maniezas ir pan.) geriau pirkti.Norisi kokybes,bet kainos dideles,tad reikia issirinkti.Tuo paciu gal zinote kur ieskoti,nes arteja mazyles gimtadienis,o dovana dar nerasta
baby city bent klaipedoje tikrai nemazai maciau, o ta kokybe seip gana pastebima, jei tokie aliuminiai lengvi tai tiek ir telaikys, mes turim namuose paprastuti pigu bet jau atreja 2gimtadienis tai ieskosim kazko rimtesnio
Gal užmatėt kur Lietuvoje galima įsigyti x-lander lėlių vežimėlių, nerandu
Pirkčiau "rimtą: vežimėlį lėlytei. Gali būti naujas ar šiek tiek dėvėtas.
Man labai grazu mediniai vezimukai. Tik i lauka nepatogu, nes jie masyvus ir sunkoki. Bet namuose tai puikus ir mielas zaislas
mums tai labai graco firmos patiko, daug visko i komplekta ieina, tai turi ka veikt mergaite.
Gal kas turite si vezimeli? Noreciau patarimu- atsiliepimu.
Mergaitei gimtadienio proga dovanosim lele-kudiki. O nuejus i Zaislu planeta ji iskart puole stumdyti vezimelius, i kitus zaislus nekreipe net demesio. Tai Kaledu senis noretu atnesti mazajai mamai vezimeli. Labai norime sio. Bet mums tik 2metukai. Tai ar ji galetu su juo jau zaisti ar butu dar labai didelis? Nesinori kasmet jai pirkineti tu vezimeliu. Noriu, kad jis augtu kartu su mergaite ir uztektu jo ilgam. Neapsimoka tam kartui pirkti, tik kad pirkti, o kai pauges pirkti jau rimtesni. Noretusi gero, tvirto ir grazaus, kuris ilgai tarnautu. Patarkit man ka protingo, nes jau baigia galva istinti
Mergaitei gimtadienio proga dovanosim lele-kudiki. O nuejus i Zaislu planeta ji iskart puole stumdyti vezimelius, i kitus zaislus nekreipe net demesio. Tai Kaledu senis noretu atnesti mazajai mamai vezimeli. Labai norime sio. Bet mums tik 2metukai. Tai ar ji galetu su juo jau zaisti ar butu dar labai didelis? Nesinori kasmet jai pirkineti tu vezimeliu. Noriu, kad jis augtu kartu su mergaite ir uztektu jo ilgam. Neapsimoka tam kartui pirkti, tik kad pirkti, o kai pauges pirkti jau rimtesni. Noretusi gero, tvirto ir grazaus, kuris ilgai tarnautu. Patarkit man ka protingo, nes jau baigia galva istinti
Mano dukrytei jau 4 m. manau pats tas laikas leliu vezimeliui ,tik kur rasti gan kokybiska ir uz padoria kaina ?
Mes vis tik isigijome si mamas&papas vezimeli. Atrodo realiai labai graziai ir tvirtas. Labai manevringas, lengvas. Grazaus dizaino. Ir nera jis toks didelis kaip as isivaizdavau.
mamos paskubekite parsisiusti savo mergaitem puiku-patvaru rinkinuka uz 19.99svarus is argos parduotuves:super
mes su tokiu vezimeliu-nesyne zaidziame jau 2m.ir vis kaip naujas(medziagas iskalbiu) isigyjusios nenusivilsite tikrai ir pati atsiseda ir drauges pavezioja labai patvarus
kadangi jau mazokas jai darosi,tai pavasariui ant gimtadienio zvalgausi i toki Quinny
mes su tokiu vezimeliu-nesyne zaidziame jau 2m.ir vis kaip naujas(medziagas iskalbiu) isigyjusios nenusivilsite tikrai ir pati atsiseda ir drauges pavezioja labai patvarus
kadangi jau mazokas jai darosi,tai pavasariui ant gimtadienio zvalgausi i toki Quinny