Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlių vežimėlis

Mano dukrytė yra gavus dovanų Baby Annabell vežimuką 2 in 1, žinokit nuostabus vežimukas, nedidelis, pagal dukrytės amžių tai idealus jai wub.gif thumbup.gif Pati esu nupirkus porą vežimukų, vieną lopšinį, kitą skėtuką, tai pastumdė kiek ir nebereikėjo, nesidomėjau prieš pirkdama ir jai tiesiog per dideli jie dar, o su šiuo kiekvieną dieną žaidžia, supti nelabai nori, bet vėžinti lėlytę labai mėgsta. Dar prideda į vežimuką kaladėlių, dėlionių dalių, kitų žaislų ir vežioja biggrin.gif

pasirodom:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smileja: 19 gruodžio 2009 - 18:53
QUOTE(SKAISTES mama @ 2009 11 25, 16:31)
Laba diena mamytes, labai laukiu jusu patarimo. Ar kokybiskas sis vezimas,ar tvirtas ar plastmasiniai ratai gerai vaziuoja,gal geriau vezimas su guminiais ratais?
user posted imageHosted on Fotki

o jus ji matet gyvai blush2.gif
jis labai maziukas man pasirode unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 12 20, 23:59)
jis labai maziukas man pasirode  unsure.gif

juk dukra žais, ne mama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smileja @ 2009 12 19, 19:51)
Mano dukrytė yra gavus dovanų Baby Annabell vežimuką 2 in 1, žinokit nuostabus vežimukas, nedidelis, pagal dukrytės amžių tai idealus jai wub.gif  thumbup.gif Pati esu nupirkus porą vežimukų, vieną lopšinį, kitą skėtuką, tai pastumdė kiek ir nebereikėjo, nesidomėjau prieš pirkdama  ir jai tiesiog per dideli jie dar, o su šiuo kiekvieną dieną žaidžia, supti nelabai nori, bet vėžinti lėlytę labai mėgsta. Dar prideda į vežimuką kaladėlių, dėlionių dalių, kitų žaislų ir vežioja biggrin.gif

labai grazutis jusu vezimaitis mirksiukas.gif tik idomu, kur jis pirktas? nes atrodo visas zaislu pardas apvaziavom, bet tokio nemaciau... ir dar nesupratau is foto - jis neturi ratuku, ar kaip ten yra?
Papildyta:
QUOTE(SKAISTES mama @ 2009 11 25, 17:31)
Laba diena mamytes, labai laukiu jusu patarimo. Ar kokybiskas sis vezimas,ar tvirtas ar plastmasiniai ratai gerai vaziuoja,gal geriau vezimas su guminiais ratais?
user posted imageHosted on Fotki

na man kazkaip atroodo, kad geriau su guminiais ratukais, nes jei kambary nera kilimo (pvz parketas ar kazkas panasaus), tai plastmasiniai ratai slyst turetu... o ir vasara lauke gal praktiskiau bus guminiai ratukai - ptastmasiniai labai susibraizys. na bent jau mes specialiai guminiais ratukais ieskojom
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2009 12 21, 00:59)
jis labai maziukas man pasirode  unsure.gif

tai tas dydis priklauso nuo to, kokio amziaus mergytei vezimuka perka. pvz mes irgi mazesnio iekojom, nes dukrytei tik metukai ir trys menesiukai (nepilnai), tai nemazai vezimuku atkrito del to, kad per dideli kol kas.
o issirinkom visai nebrangu (gal apie 90 lt) akropolio ermitaze. man labai netiketa buvo, kad daug brangesni vezimai zaislu pardose kur kas prasciau atrode ir medziagos prastesnes buvo. ziuresim, kaip dukriukui patiks (o ir pati daugiau panagrinesiu), nes kol kas vezimaitos supakuotas po eglute kaledu laukia mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums Kaledu senis atnese leliu vezimuka su plastmasiniais ratais,tai l.smagiai per parketa vaziuoja ir visai neslysta,tik garsas nemazas.
Atsakyti
geri vezimeliai kainuoja apie 150 lt, jie gulimi, galima padaryti ir sedimus, taip pat rankeneles reguliuojasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bliamba007 @ 2009 12 30, 22:58)
geri vezimeliai kainuoja apie 150 lt, jie gulimi, galima padaryti ir sedimus, taip pat rankeneles reguliuojasi  biggrin.gif

Na tikrai nepasakyčiau kad jie geri schmoll.gif jie tvirti bet mažom mergytėm netinka nes per dideli verysad.gif Turiu tokį, taipaslėpiau nes neišeina dukrai žaist blush2.gif
Vat gerų firmų vežimukai, kaip Fisher Price tikrai geri, nes pritaikyti vaikams 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lo-lo: 31 gruodžio 2009 - 14:22
mūsų kieme mergaitės labai noriai žaidžia su lėlem,tad geriausias vėžimelis su guminiai ratais,ne tik po kambarį
dukros mėgstamiausias vėžimas,pirktas naudotas

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marytexxx: 31 gruodžio 2009 - 14:43
QUOTE(marytexxx @ 2009 12 31, 15:28)
mūsų kieme mergaitės labai noriai žaidžia su lėlem,tad geriausias vėžimelis su guminiai ratais,ne tik po kambarį
dukros  mėgstamiausias vėžimas,pirktas naudotas

Mano toks labai panašus ax.gif Tai kieme aišku bus gerai, bet tai bus už kokių 4 metelių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuika @ 2009 12 22, 14:27)
labai grazutis jusu vezimaitis  mirksiukas.gif  tik idomu, kur jis pirktas? nes atrodo visas zaislu pardas apvaziavom, bet tokio nemaciau... ir dar nesupratau is foto - jis neturi ratuku, ar kaip ten yra?

parvežtas jis mano mažylei iš Danijos, ten pirktas toysrus parduotuvėje, kiek žinau yra tokių ir internetinių parduotuvių. Ratukai yra biggrin.gif tik nesimato, plasmasiniai, todėl stumiant per medines grindis ir plyteles garsas nemažas doh.gif
Į lauką mes jo tikrai nesinešim, laukui skirti kiti žaislai, taip kad ir vežimukas laukui bus kitas, tokį gaila būtų trinti po lauką net jei būtų ir guminiais ratukais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lo-lo @ 2009 12 31, 14:20)
Na tikrai nepasakyčiau kad jie geri  schmoll.gif jie tvirti bet mažom mergytėm netinka nes per dideli  verysad.gif Turiu tokį, taipaslėpiau nes neišeina dukrai žaist  blush2.gif

drinks_cheers.gif ir aš esu nupirkus tokį vežimaitį, per didelis dar maniškei labai, todėl išnešiau į rūsį ir manau ten nuo kokių 4-5 metukų gal ir bus geras doh.gif rankena kad ir reguliuojasi, bet vistiek sunku jai tokį suvaldyti namie, lauke gal būtų lengviau, bet tegu paauga, nes tikrai vežimukas geras, bet pagal dabartinį dukros amžių, dar netinka schmoll.gif
Atsakyti

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.

Atsakyti
Mes dovanojom 2 gimtadienio proga vežimėlį rinkimosi kriterijus būtent buvo, kad būt kuo didesnis, kad ilgesniam laikui užtektų, nes kai pamatau kieme penkiametes ir vyresnes mergaites susisukusias prie vežimėlio, man tai atrodi visai nekaip.
siunčiausi iš vokietijos štai tokį, bendroj sumoj man apsėjo iki 200 lt
user posted image
Esu juo labai patenkinta, super manevringas, ratai guminiai, jokio garso, pakankamai tvirtas. Pradžioj uždėjus buvau tik lopšiuką, o sportini paslėpus, dabar uždėjau sportinuką, o lopšiuką naudojam kaip lovytę, dukrytė labai žaidžia, beja reguliuojamas rankenos aukštis.
Atsakyti