dekui Kokere, tarp tokio ir to x lander rinkausi, ale sake kad pastarieji labai stiprus, jie iki 20 kg atlaiko (atseit pritaikyti ir jeivaikas atsisest noretu)
ir remas, ratai tvirti, o kaina iseina pigiau nei BB (gavau 10 % nuolaida pas faina vyruka pardej)
Papildyta:
oi, foto kokia...na bet isimato
tik man BB fainas krepsys daiktams ir nusiima kedute, landery to nera, ale anas tvirtesnis...
zodziu
prie x landeriu yra kuprines spec daikteliams, be to galima kita kokia tasiuke pritaikyti, o smulkesniems daikciukams - yra kiseniukas nugareleje
QUOTE(Kriste2 @ 2008 07 09, 13:13)
prie x landeriu yra kuprines spec daikteliams, be to galima kita kokia tasiuke pritaikyti, o smulkesniems daikciukams - yra kiseniukas nugareleje
jep, ale kuprinyte vel apie 40 lt kainuoja
ale vistiek sis vezimas jauciu nugales
Mes kai turim BB, tai ir vezimeli jam pritaikyta pirkom... tik siulau pasiziureti realiai, nes kartais vezimeliu aukstis buna zemesnis arba aukstesnis, cia nuo vaiko ugio ir amziaus priklauso, kuri pasirinkti, arba pasidometi kokiam vaiko amziui skirtas, jei didesnei mergaitei - kad nereiketu po to jai susilenkus ji stumdyti
QUOTE(gluosnis @ 2008 07 10, 12:05)
Mes kai turim BB, tai ir vezimeli jam pritaikyta pirkom... tik siulau pasiziureti realiai, nes kartais vezimeliu aukstis buna zemesnis arba aukstesnis, cia nuo vaiko ugio ir amziaus priklauso, kuri pasirinkti, arba pasidometi kokiam vaiko amziui skirtas, jei didesnei mergaitei - kad nereiketu po to jai susilenkus ji stumdyti
tame x -landeryje tam reikalui rankena reguliuojasi - ir mano mazoji juo puikiai stumia ir as beveik nesusilenkus galiu vezti
QUOTE(Kriste2 @ 2008 07 10, 22:09)
tame x -landeryje tam reikalui rankena reguliuojasi - ir mano mazoji juo puikiai stumia ir as beveik nesusilenkus galiu vezti
na zinok nugali mane sis
o del rankenos tai gerai, nes kai maniskei atsibosta vidury misko stumti, tada as susilenkusi stumiu
na jauciu nieko kito labai ir neatrasiu...
kagi isigyjote ?
man xlander irgi faini
as krykstadukrai pirkau fp vezima,labai fainas
man xlander irgi faini
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 07 17, 01:03)
kagi isigyjote ?
man xlander irgi faini
man xlander irgi faini
dar neisigijau, bet per kokia savaite turiu nupirkti
o koks tas fp? man tai svarbiausia kad butu stiprus (maniske megsta dar isesti ir pasedet visur)
aš saviškei nupirkau baby born vežimuką,
labai tvirtas vežimėlis, maniškė ir mėgėja patrankyuti ir pati pasėdėti, puikiai atlaiko
labai tvirtas vežimėlis, maniškė ir mėgėja patrankyuti ir pati pasėdėti, puikiai atlaiko
Mes vakar paturejom sveciu, tai vazinejom tuo kur *Lina*parode ir su xlenderiu. Tai galiu pasakyt, kad po miesta, kur grazus takelis faina su sketuku vazinet, bet kai mes ir po miskus, zvyrkelius pavaziuojame, tai xlanderis nepakeiciamas (sketuka teko nest)
cia vos ne kaip su vaiku vezimu, reikia ziuret kur daugiausia bus naudojamas
cia vos ne kaip su vaiku vezimu, reikia ziuret kur daugiausia bus naudojamas
o kažin kaip tie nauji vežimukai Nako, kur 3in1? gal kas išbandėte? patarkite
http://www.nemokamis...p?sklb_id=37000
QUOTE(Rigedora @ 2007 05 15, 11:38)
toks universalus yra labai fainas anabelės vežimukas. Išsiima lopšys, kurį gali nešiotis ir lieka sėdimas sportinis vežimukas, kurio atlošą atlenkus ir gulimas patampa, reguliuoasi rankena keliom padėtim, nes vėliau mergytės paauga ir tenka susilekus vežioti... kokybė jo labai gera, tik kaina truputį galėtų būt geresnė 319lt žaislų planetose...
vajėzau kaip brangu
Papildyta:
tai taip ir nežinau kur gauti universalų vežimėlį, visą Kauną aplėkiau ir nieko
gal kas žinote kaip ši karieta, ar verta pirkti?