Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlių vežimėlis

QUOTE(*Mamis* @ 2011 09 15, 16:07)
sveiki, norejau isgirsti jusu komentarus apie siuos vezimelius. ieskau vezimelio savo dvimetei, bet nelabai zinau kuri rinktis. visi graziai atrodo, bet kazin kaip praktiskumas?  smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Labai grazus tas Quinny triju daliu,tik kaina didoka 4u.gif
Mamytes patarkit,nupirkom lele Paula ir nerandam vezimelio i kuri ji itilptu doh.gif lotuliukas.gif
Beje dukrytei 7 metai,gal ka patarsit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnyte344: 10 gruodžio 2011 - 16:37
[quote=agnyte344,2011 12 10, 16:37]
Labai grazus tas Quinny triju daliu,tik kaina didoka 4u.gif
Mamytes patarkit,nupirkom lele Paula ir nerandam vezimelio i kuri ji itilptu doh.gif lotuliukas.gif
Beje dukrytei 7 metai,gal ka patarsit?
Mes nupirkome savo dukrytei sitoki QUINNY triju daliu vezimeli tikrai labai grazus bet mano dukryte ten guldo savo ANABELES o PAULA ji yra didesne ir tikrai netilps i lopsi nebent i sedima dali smile.gif
Atsakyti
Mes turim dukrytei toki vezimeli ziureti cia kol kas nesiskundzia. Jis pasidaro ir gulimas ir sedimas. Vartosi ta sedimoji dalis. Reguliuojasi rankena. Kol kas naudojam smile.gif
Atsakyti
O ką Jūs galvojate apie tokius vežimaičius? gal kuri turite? mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

sportinukai wub.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Na,tie sportinukai gal dar ir nieko,bet tie lopsiniai,tai man veikiau primena zailsu dezes ant rantu ax.gif nemanau,kad vaikui btu patogu jas stumdyti ir keisti krypti... O ir lauke tarkim kaip dardaliukas koks barsketu...
Atsakyti
Gal kas žinote, kur Lietuvoje nupirkti vežimėlį, kuris turėtų guminius ratukus, būtų gulimas ir lopšys tvirtai laikytusi, ne tie išimami, nes jie krenta ir dar būtų gerai rankena reguliuojama. Visos parduotuvės pas mus užkištos tomis pačiomis, pigiomis kiniškomis prekėmis.
Atsakyti
Gal kas matet kur galima isigyti stai toki vezimeli ?
http://s018.radikal....40f2559d1fe.jpg
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2011 11 27, 20:18)
Kaledoms dukriukui 3.5m suzvejojom si vezima. Tikiuos patiks, nes bet koki 'tikroviska' leliu vezima pamacius akys nusvinta. Turm toki leliukiska, nuo metuku tureta, tai jau isaugo ryskiai.

Koks fainuolis, reikia ir mums tokio- cia dar ir mama pazaisti gali lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mes turim peg perego skate, taciau labiau panelytei patinka dvinuku vezimukas blush2.gif
Atsakyti
Ievoole mes turime, medini vezima dovanu nuo seneliu gavome (aisku as jiems uzrodziau ko mes norim:) Turim toki pati kaip tas raudonas
http://www.medinisar...q=leliu vezimas
tik musu ruzavas, puikiai tinka ir leles paveziot ir zaislus ir net sesyte, turint ypac kelis pametinius vaikus vienas is nerealiausiu zaislu smile.gif, beje galima panaudoti ir kaip stumduka, kadangi megstu daugiafunkcinius zaislus, tikrai rekomenduoju, parodoj esu macus ta violetini gyvai tai is vis nerealus, tik mums truputeli buvo per brangus sad.gif
http://www.medinisar...ezimelis-lelems

[quote=ievoole,2012 02 20, 18:35]
O ką Jūs galvojate apie tokius vežimaičius? gal kuri turite? mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

sportinukai wub.gif

user posted image

user posted image
[/qu
Atsakyti
QUOTE(MagnolijaB @ 2010 01 08, 16:20)
Mes dovanojom 2 gimtadienio proga vežimėlį rinkimosi kriterijus būtent buvo, kad būt kuo didesnis, kad ilgesniam laikui užtektų, nes kai pamatau kieme penkiametes ir vyresnes mergaites susisukusias prie vežimėlio, man tai atrodi visai nekaip.
siunčiausi iš vokietijos štai tokį, bendroj sumoj man apsėjo iki  200 lt
user posted image
Esu juo labai patenkinta, super manevringas, ratai guminiai, jokio garso, pakankamai tvirtas. Pradžioj uždėjus buvau tik lopšiuką, o sportini paslėpus, dabar uždėjau sportinuką, o lopšiuką naudojam kaip lovytę, dukrytė labai žaidžia, beja reguliuojamas rankenos aukštis.

Sveiki, gal galite parasyti kur pirkote arba tiksluju vezimelio pavadinima? Ar tinka jis dvimetei? Kiek ziurineju ebay vezimelius, tai padoresni vezimeliai eina nuo 3 m. sad.gif o manoji dar ir mazo ugio g.gif Norisi pradziuginti vaika antro gimtadienio proga, bet bijau, kad bus didelis jai.
Atsakyti
Musu vežimėlio rankena nuo žemes 54 cm.Man atrodo tikrai bus ne per didelis 2 m. mergaitei.Gamintojo pavadinimas yra nuotraukoj .
Atsakyti