Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 10 tema

Remini ar galėtum kokį štampuką ir man sužvejoti?
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 07 09, 16:33)
visoms gero vakaro  4u.gif naktibaldoms - nakties  mirksiukas.gif
jei mb nuvarysiu nuo kompo, tai gal dar prisėsiu pas jus  drinks_cheers.gif

Laukiam laukiam, brangioji mirksiukas.gif

QUOTE(irmulia @ 2008 07 09, 16:35)
Labai šauni mintis  thumbup.gif  aš štai "damušiu" savo darbus ir leisiuos į Scrap'o avantiūras  biggrin.gif  Nes nuotraukų tikrai yra tiek, kad doh.gif

Irgi laukiam laukiam, labai jau įdomu ką tavo talentingos rankytės suscrapins mirksiukas.gif
Atsakyti
Moralas Samkei9: Manau, kad SB rinkiniai is dangaus nenukrenta, juos turi uzsisakyti is internetiniu parduotuviu, turi pati ieskoti, pati uzsisakyti arba kooperuotis. Dalyvauti konkurse ir stengtis laimeti Scrapukes siurpriza ir taip kaupti turta, o jei ne, tai pirkti LT parduotuvese ir stengtis pritaikyti savo SB darbams. Beje, "siuksliu rusiavimas" irgi geras dalykas, kai fantazija nebeverda.
Tokiu budu - agresyviai - manau netinka uzkariauti merginu simpatijas, juolab naudotis mumis ir rinkti sau zinutes. Mums irgi pasitaiko svaisciojimu ne apie SB, bet vis tiek i tema, nes cia jau kaip ir gyvenimo budas, tad visokiu komentaru, organizaciniu reikalu atsiranda.
Del darbelio -asmeniskai as neturiu ka kritikuoti ir kuo geretis. Man cia mokyklos lygis arba tiesiog siaip sumestas zurnalu karpinys, kurio centre nuotrauka.
As labai atsiprasau, nenoriu izeisti, bet cia ne Scrapbooking, reikia bandyti nuosekliai viska perskaityti nuo PIRMOS temos, nes ten pagrindine esme surasyta. Ir tada bandyti i bent jau i tema klausti.O beje, zinai kaip elgtis su tais stampukais? Kokie jie buna? Kokia priemone stampuoti? Ir isvis kur juos naudosi?Brangus tai malonumas, del to ir klausiu.Dar karta nepyk - as leidau sau susireiksminti kaip Scrapolicija ir pasisakyti banned2.gif
Atsakyti
Manau, nuo šiol lauramamą galima laikyti oficialia ir teisėta Scrapopolicija wub.gif drinks_cheers.gif Respect drinks_cheers.gif

Relijos fazenda, aš tokių lipdukų turiu. lotuliukas.gif Ir jau esu panaudojusi mini knygelėje. smile.gif O kartonas mane sudomino! Turiu silpnybę taškuotoms medžiagoms. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 07 09, 17:08)
Labai gaila tačiau 12 lapų prikalbėti grynų niekų ...
Galit pykt ant manęs, bet tai mano nuomonė.
Prsideda vėjai ...

Beja, Žirafiuke ar radai mano padėką ...  ax.gif

Sanrita, aš su tavim drinks_cheers.gif Ypatingai pažymėjom jubiliejinę temą. doh.gif
Och, radau padėką wub.gif Tik per šį bardaką net pamiršau pasidžiaugt kartu su tavim! Smagu, kad pasinaudojai idėja, juk tam tie žurnalai ir skirti, nebūtina kopijuoti, svarbu pagauti idėją ir ją pritaikyt sau. thumbup.gif Aš labai norėčiau, kad parodytum mums rožinį fotomodelį. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 09, 17:09)
Manau, nuo šiol lauramamą galima laikyti oficialia ir teisėta Scrapopolicija  wub.gif  drinks_cheers.gif  Respect  drinks_cheers.gif

Lauramama respect
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 09, 17:09)
Relijos fazenda, aš tokių lipdukų turiu.  lotuliukas.gif  Ir jau esu panaudojusi mini knygelėje. smile.gif O kartonas mane sudomino! Turiu silpnybę taškuotoms medžiagoms.  thumbup.gif

Žinok, išsiblaiviau ir nusprendžiau nesikeisti į Relijos fazendą....kolkas....
O tą knygutę esi čia rodžius? Kažkaip nepamenu, gal gali parašyti kur ieškoti, labai noriu pamatyti.
Popierius ,žinok, superinis toks standus, beveik kartonas. Jei busi gera, per meet'ą vieną padovanosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 09 liepos 2008 - 16:37
Merginos, gal neverta kreipti dėmesio ir darbuotis toliau mirksiukas.gif Kas turi naujų darbelių? bigsmile.gif
Atsakyti

Popierius ,žinok, superinis toks standus, beveik kartonas. Jei busi gera, per meet'ą vieną padovanosiu mirksiukas.gif

Kaip man pasisekė, stengsiuos būt gera biggrin.gif

Žinok, išsiblaiviau ir nusprendžiau nesikeisti į Relijos fazendą....kolkas....

biggrin.gif Pažiūrėsim, ką vakare sakysi drinks_cheers.gif

O tą knygutę esi čia rodžius? Kažkaip nepamenu, gal gali parašyti kur ieškoti, labai noriu pamatyti.

Parodysiu tuoj smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 09, 18:38)

labai grazu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 09 liepos 2008 - 16:58
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 09, 17:38)

Tai superinė knygutė, o kaip atrodo viršelis ir pabaiga? a???
Ir visai nepanaši, kad pirmoji čia būtų. Šaunuolė thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 09, 17:36)
Kaip man pasisekė, stengsiuos būt gera  biggrin.gif

Klausyk, o jei labai gera busi ir jei meet'as dar negreit bus - gal ten atveš dar tokio popieriaus, tai mažu tau paimti visą poką?
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 07 09, 11:09)
Plepiausios 9-osios temos scrapoholikės:
1) lauramama - 63 first.gif
2) relija - 61 second.gif
3) remini - 58 third.gif
4) aasta - 54
5) Scrap8 - 46 ir zirafos sese - 46
6) LINUTUKĖ - 45
7) kristi13 - 42
8) babyface - 27 ir Tosk - 27
9) irmulia - 22
10) Vasara gimusi - 20
Beje, kas mokat, įkelkit darbelių foto, nes aš nekėliau, nes nemoku įkelt foto  blush2.gif

Aš jau 7 thumbup.gif
babyface pamiršau padėkoti už nauja temelę wub.gif
Atsakyti