Remini ar galėtum kokį štampuką ir man sužvejoti?
QUOTE(remini @ 2008 07 09, 16:33)
visoms gero vakaro naktibaldoms - nakties
jei mb nuvarysiu nuo kompo, tai gal dar prisėsiu pas jus
jei mb nuvarysiu nuo kompo, tai gal dar prisėsiu pas jus
Laukiam laukiam, brangioji
QUOTE(irmulia @ 2008 07 09, 16:35)
Labai šauni mintis aš štai "damušiu" savo darbus ir leisiuos į Scrap'o avantiūras Nes nuotraukų tikrai yra tiek, kad
Irgi laukiam laukiam, labai jau įdomu ką tavo talentingos rankytės suscrapins
Moralas Samkei9: Manau, kad SB rinkiniai is dangaus nenukrenta, juos turi uzsisakyti is internetiniu parduotuviu, turi pati ieskoti, pati uzsisakyti arba kooperuotis. Dalyvauti konkurse ir stengtis laimeti Scrapukes siurpriza ir taip kaupti turta, o jei ne, tai pirkti LT parduotuvese ir stengtis pritaikyti savo SB darbams. Beje, "siuksliu rusiavimas" irgi geras dalykas, kai fantazija nebeverda.
Tokiu budu - agresyviai - manau netinka uzkariauti merginu simpatijas, juolab naudotis mumis ir rinkti sau zinutes. Mums irgi pasitaiko svaisciojimu ne apie SB, bet vis tiek i tema, nes cia jau kaip ir gyvenimo budas, tad visokiu komentaru, organizaciniu reikalu atsiranda.
Del darbelio -asmeniskai as neturiu ka kritikuoti ir kuo geretis. Man cia mokyklos lygis arba tiesiog siaip sumestas zurnalu karpinys, kurio centre nuotrauka.
As labai atsiprasau, nenoriu izeisti, bet cia ne Scrapbooking, reikia bandyti nuosekliai viska perskaityti nuo PIRMOS temos, nes ten pagrindine esme surasyta. Ir tada bandyti i bent jau i tema klausti.O beje, zinai kaip elgtis su tais stampukais? Kokie jie buna? Kokia priemone stampuoti? Ir isvis kur juos naudosi?Brangus tai malonumas, del to ir klausiu.Dar karta nepyk - as leidau sau susireiksminti kaip Scrapolicija ir pasisakyti
Tokiu budu - agresyviai - manau netinka uzkariauti merginu simpatijas, juolab naudotis mumis ir rinkti sau zinutes. Mums irgi pasitaiko svaisciojimu ne apie SB, bet vis tiek i tema, nes cia jau kaip ir gyvenimo budas, tad visokiu komentaru, organizaciniu reikalu atsiranda.
Del darbelio -asmeniskai as neturiu ka kritikuoti ir kuo geretis. Man cia mokyklos lygis arba tiesiog siaip sumestas zurnalu karpinys, kurio centre nuotrauka.
As labai atsiprasau, nenoriu izeisti, bet cia ne Scrapbooking, reikia bandyti nuosekliai viska perskaityti nuo PIRMOS temos, nes ten pagrindine esme surasyta. Ir tada bandyti i bent jau i tema klausti.O beje, zinai kaip elgtis su tais stampukais? Kokie jie buna? Kokia priemone stampuoti? Ir isvis kur juos naudosi?Brangus tai malonumas, del to ir klausiu.Dar karta nepyk - as leidau sau susireiksminti kaip Scrapolicija ir pasisakyti
Manau, nuo šiol lauramamą galima laikyti oficialia ir teisėta Scrapopolicija Respect
Relijos fazenda, aš tokių lipdukų turiu. Ir jau esu panaudojusi mini knygelėje. O kartonas mane sudomino! Turiu silpnybę taškuotoms medžiagoms.
Relijos fazenda, aš tokių lipdukų turiu. Ir jau esu panaudojusi mini knygelėje. O kartonas mane sudomino! Turiu silpnybę taškuotoms medžiagoms.
QUOTE(Sanrita @ 2008 07 09, 17:08)
Labai gaila tačiau 12 lapų prikalbėti grynų niekų ...
Galit pykt ant manęs, bet tai mano nuomonė.
Prsideda vėjai ...
Beja, Žirafiuke ar radai mano padėką ...
Galit pykt ant manęs, bet tai mano nuomonė.
Prsideda vėjai ...
Beja, Žirafiuke ar radai mano padėką ...
Sanrita, aš su tavim Ypatingai pažymėjom jubiliejinę temą.
Och, radau padėką Tik per šį bardaką net pamiršau pasidžiaugt kartu su tavim! Smagu, kad pasinaudojai idėja, juk tam tie žurnalai ir skirti, nebūtina kopijuoti, svarbu pagauti idėją ir ją pritaikyt sau. Aš labai norėčiau, kad parodytum mums rožinį fotomodelį.
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 09, 17:09)
Manau, nuo šiol lauramamą galima laikyti oficialia ir teisėta Scrapopolicija Respect
Lauramama respect
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 09, 17:09)
Žinok, išsiblaiviau ir nusprendžiau nesikeisti į Relijos fazendą....kolkas....
O tą knygutę esi čia rodžius? Kažkaip nepamenu, gal gali parašyti kur ieškoti, labai noriu pamatyti.
Popierius ,žinok, superinis toks standus, beveik kartonas. Jei busi gera, per meet'ą vieną padovanosiu
Merginos, gal neverta kreipti dėmesio ir darbuotis toliau Kas turi naujų darbelių?
Popierius ,žinok, superinis toks standus, beveik kartonas. Jei busi gera, per meet'ą vieną padovanosiu
Kaip man pasisekė, stengsiuos būt gera
Žinok, išsiblaiviau ir nusprendžiau nesikeisti į Relijos fazendą....kolkas....
Pažiūrėsim, ką vakare sakysi
O tą knygutę esi čia rodžius? Kažkaip nepamenu, gal gali parašyti kur ieškoti, labai noriu pamatyti.
Parodysiu tuoj
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 09, 17:38)
Tai superinė knygutė, o kaip atrodo viršelis ir pabaiga? a???
Ir visai nepanaši, kad pirmoji čia būtų. Šaunuolė
Papildyta:
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 09, 17:36)
Kaip man pasisekė, stengsiuos būt gera
Klausyk, o jei labai gera busi ir jei meet'as dar negreit bus - gal ten atveš dar tokio popieriaus, tai mažu tau paimti visą poką?
QUOTE(babyface @ 2008 07 09, 11:09)
Plepiausios 9-osios temos scrapoholikės:
1) lauramama - 63
2) relija - 61
3) remini - 58
4) aasta - 54
5) Scrap8 - 46 ir zirafos sese - 46
6) LINUTUKĖ - 45
7) kristi13 - 42
8) babyface - 27 ir Tosk - 27
9) irmulia - 22
10) Vasara gimusi - 20